Κόντρα στο παλάτι ανάμεσα σε Χάρι - Μέγκαν και Ουίλιαμ - Κέιτ;

Η κίνηση που φούντωσε τις φήμες!

Κόντρα στο παλάτι ανάμεσα σε Χάρι - Μέγκαν και Ουίλιαμ - Κέιτ;

Μια κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, φούντωσαν τις φήμες για την κόντρα του με τον Πρίγκιπα Ουίλιαν και την Κέιτ Μίντλετον.

Τι συνέβη όμως;

Ο λογαριασμός του Χάρι και τη Μέγκαν, αποφάσισε να κάνει unfollow σε όλους τους λογαριασμούς που ακολουθούσε, ανάμεσά τους κι εκείνος της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και της οικογένειας του πρίγκιπα Ούλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Instagram.

Κόντρα στο παλάτι ανάμεσα σε Χάρι - Μέγκαν και Ουίλιαμ - Κέιτ

Με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν όμως, τι συμβαίνει;

Το τελευταίο post του λογαριασμού τους κάτω από το username, που επισήμως λάνσαραν πριν δύο εβδομάδες περίπου, αφορούσε τον μήνα Μάιο ο οποίος είναι αφιερωμένος στην αφύπνιση και ενημέρωση για τα προβλήματα ψυχικής υγείας στην Αμερική ενώ η εβδομάδα 13 έως 19 Μαΐου είναι αφιερωμένη και στην Βρετανία στις παθήσεις ψυχικής υγείας.

Έτσι, θέλησαν να τιμήσουν την δουλειά που κάνουν διάφοροι οργανισμοί για τα ζητήματα των ανθρώπων που υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας και για το λόγο αυτό πήραν την απόφαση, κάθε μήνα να τιμούν διαφορετικούς οργανισμούς που κάνουν φιλανθρωπικό έργο, ακολουθώντας μόνο αυτούς στο Instagram.

«Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε!» - Γιατί δεν το ανακοινώνουν;

Όλοι περιμένουν τον ερχομό του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, όμως οι ειδικοί λένε πως η Δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη γεννήσει! Ποια είναι τα 2 γεγονότα που προδίδουν το ευχάριστο γεγονός;

Οι ενδείξεις μιλούν από μόνες τους. Διαβάστε παρακάτω...

Η πρώτη ένδειξη είναι πως το παλάτι έχει ανακοινώσει ότι ο πρίγκιπας θα βρεθεί στην Ολλανδία στις 8 και 9 Μαΐου. Ωστόσο αν δεν είχε γεννήσει η σύζυγός του, θα έκανε αυτό το ταξίδι διακινδυνέυοντας να μην είναι «παρών» στην άφιξη του παιδιού του;

Όσο για τη δεύτερη ένδειξη είναι πιο περίπλοκη και αφορά την επίσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ στο Frogmore Cottage, που επιβεβαιώθηκε πως έγινε ανήμερα των γενεθλίων της, την 21η Απριλίου, Κυριακή του Πάσχα για τους καθολικούς.

H αλήθεια είναι πως η επίσκεψη της Ελισάβετ, η οποία είχε γίνει έξαλλη με την Μέγκαν λόγω μίας παραβίασης στην παράδοση του παλατιού, αλλά και του Γουίλιαμ με την Kέιτ την ημέρα του Πάσχα, δεν την λες και αναμενόμενη, μιας και η βασίλισσα δεν επισκέπτεται αλλά την επισκέπτονται.