Σοκ: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Τεράστια απώλεια!

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Τον γνωρίσαμε ως κινηματογραφικό "Τζούι"! Στα 74 του ο Πίτερ Μέιχιου που έφυγε από τη ζωή! Οι ηθοποιοί της αρχικής τριλογίας αλλά και οι φαν αποχαιρετούν τον Τζουμπάκα...

Ο πανύψηλος ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον εμβληματικό χαρακτήρα του «Τσουμπάκα» στο original Star Wars «έσβησε» γαλήνια στο σπίτι του στο Τέξας την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Τα συλλυπητήριά τους στους κοντινούς του ανθρώπους και την θλίψη τους έσπευσαν να εκφράσουν στα social media οι συμπρωταγωνιστές του Πίτερ Μέιχιου στις ταινίες που άφησαν εποχή.

 Σοκ: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Ο Μαρκ Χάμιλ (Λουκ Σκαϊγουόκερ στο Star Wars) περιέγραψε τον Μέιχιου ως έναν «μεγαλόσωμο άνδρα με ακόμα πιο μεγάλη καρδιά» και δήλωσε ότι είναι ευγνώμων για όσα έζησαν παρέα.

«Πάντα με έκανε να χαμογελώ. Ήταν έναν αφοσιωμένος φίλος που αγαπούσα πολύ. Η γνωριμία μαζί του με έκανε καλύτερο άνθρωπο», έγραψε ο «Λουκ» στο Twitter.

Άκρως συγκινητικό ήταν το αντίο του Χάρισον Φορντ, που στο Star Wars υποδυόταν τον «Χαν Σόλο», στον «συγκυβερνήτη» του.

Ο Φορντ αναφέρθηκε στην «μεγάλη αξιοπρέπεια και τον ευγενή χαρακτήρα» του φίλου του.

«Αυτές οι πλευρές της προσωπικότητάς του, σε συνδυασμό με την εξυπνάδα και τη χάρη του, μας χάρισαν τον Τσουμπάκα. Ήμασταν συνεργάτες στον κινηματογράφο και φίλοι στην προσωπική μας ζωή για πάνω από 30 χρόνια και τον αγαπούσα. Είχε δώσει την ψυχή του στον χαρακτήρα του και είχε προσφέρει μεγάλη χαρά στο κοινό του Star Wars. Ο Τσουμπάκα συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία των ταινιών που γυρίσαμε μαζί. Ούτε εγώ ούτε εκατομμύρια κόσμου θα ξεχάσουμε ποτέ τον Πίτερ και όσα μας χάρισε», ανέφερε στη δήλωσή του ο Φορντ.

Τον Μέιχιου αποχαιρέτισε και ο Μπίλι Ντι Γουίλιαμς, που είχε υποδυθεί τον Λάντο Καλρίσιαν στο original Star Wars.

«Για μένα δεν ήσουν απλά ο Τσούι, ήσουν πολύ περισσότερα. Η καρδιά μου πονάει. Θα μου λείψεις καλέ μου φίλε. Ευχαριστώ για τις σπουδαίες αναμνήσεις», έγραψε ο ηθοποιός. Σοκ προκάλεσε και ο αιφνίδιος θάνατος 16χρονης ηθοποιού.

Θάνατος σοκ στην ελληνική showbiz! Έφυγε από την ζωή ο "φύλακας άγγελος" διάσημων καλλιτεχνών

Θάνατος σοκ έσκασε στην ελληνική showbiz καθώς πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό πως έφυγε από την ζωή ο "φύλακας άγγελος" διάσημων καλλιτεχνών, "Λεό" Αποστόλου!

Τι συνέβη;

Έφυγε από τη ζωή ο «εξ απορρήτων» των καλλιτεχνών, παίρνοντας μαζί του στον τάφο τα μεγαλύτερα μυστικά των σταρ που δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ. Όπως έκανε γνωστό σήμερα η εφημερίδα Espresso, ο πολύ γνωστός στη νυχτερινή Αθήνα με το υποκοριστικό «Λεό» – κατά κόσμον Λεωνίδας Αποστόλου – άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών. Η Καίτη Γκρέυ, η Μαρινέλλα, η Μαίρη Λίντα, η Άννα Φόνσου, η Μάρθα Καραγιάννη, η Μπέμπα Μπλανς αλλά και ο Γιώργος Νταλάρας και ο Κώστας Βουτσάς είναι μερικοί από τους μεγάλους σταρ με τους οποίους είχε κατά καιρούς πολύ στενή επαφή και τους στήριξε σε διάφορα επαγγελματικά και προσωπικά θέματα.

«Ο Λεό αγαπούσε πολύ τους καλλιτέχνες και ήταν η μασκότ και η ασφάλεια κυρίως των τραγουδιστριών, γιατί ήταν πάντα παρών στα κέντρα όπου τραγουδούσαν και όταν τον έβλεπαν από την πίστα, αισθάνονταν πως είχαν κάτω έναν δικό τους άνθρωπο. Ήταν πολύ καλό άτομο, δεν ενοχλούσε κανέναν και όσα μυστικά και να του εκμυστηρεύονταν δεν τα έλεγε πουθενά. Δεν ήταν κουτσομπόλης», λέει στην Espresso, η Άννα Φόνσου.

Θάνατος σοκ στην ελληνική showbiz! Έφυγε από την ζωή ο

Η κηδεία του έγινε πριν από λίγες ημέρες στο κοιμητήριο του Ζωγράφου και το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Μανώλης Μητσιάς, η Ζωή Ρηγοπούλου, ο Κώστας Βενετσάνος και άλλοι από τον καλλιτεχνικό κι επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Λέο από τον Βύρωνα όπου μεγάλωσε, βρέθηκε σε νεαρή ηλικία να κάνει τον αμπιγιέρ της Κάκιας Αναλυτή. Η μεγάλη του αγάπη για τον καλλιτεχνικό κόσμο του έδωσε σύντομα το «διαβατήριο» να μπαινοβγαίνει σε όλα σχεδόν τα καμαρίνιαα αγαπημένων θεατρίνων και τραγουδιστριών. Ήταν ο καλός τους φίλος που γνώριζε τα μυστικά τους και παράλληλα τις βοηθούσε σε ό,τι τις απασχολούσε.

Κώστας Βουτσάς: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό! Ο θάνατος που τον "τσάκισε"...

Δύσκολες ώρες περνάει ο Κώστας Βουτσάς.

Ο ηθοποιός είναι συγκλονισμένος με τον θάνατο του καλού του φίλου και πρώην συμπρωταγωνιστή του Φαίδων Γεωργίτση.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί σε πολλές Ελληνικές ταινίες και τους ρόλους τους με τις απίστευτες ατάκες θα τους θυμόμαστε για πάντα.

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο η είδηση του θανάτου του Φαίδωνα Γεωργίτση ύστερα από μακροχρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο Κώστας Βουτσάς, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο. «Απέραντη θλίψη σαν να έχασα έναν αδελφό! Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε Φαίδωνα! Ήσουν σπουδαίος συνάδελφος, σπουδαίος καλλιτέχνης και το καλύτερο παιδί!».

Θάνατος σοκ στην ελληνική showbiz! Έφυγε από την ζωή ο