Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής!

Τον αναγνωρίζετε;

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής!

Το αγοράκι που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής! Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσετε!

Ο καλλιτέχνης ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram!

Ο λόγος για τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια με μία φωτογραφία όπου κρατάει ένα τσιγάρο στο χέρι!

«Μια ζωή Ροκιά κι Αλητεία...», ήταν το σχόλιο του τραγουδιστή. Έχετε δει την κούκλα κόρη του Χρήστου Δάντη;

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής!

Χρήστος Δάντης: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του γιου του Χριστόφορου!

Ο Χρήστος Δάντης έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του Χριστόφορο!

Σήμερα, έχει τα γενέθλια του και θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τα social media.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του Χριστόφορου, γράφοντας στην λεζάντα του «Ρε συ, πότε έφτασες 19 δεν πήρα χαμπάρι! Πολύχρονος γιε μου!».

Τον Χριστόφορο ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγο του Κατερίνα Τοπάζη. Ο 19χρονος ασχολείται με τη μουσική, αλλά και με την υποκριτικής, καθώς συμμετέχει στην σειρά του Alpha «Τατουάζ».

Ο Χρήστος Δάντης μιλά για το χωρισμό του και παίρνει θέση δημόσια για την επίθεση της Ελένης Βιτάλη στον Αντώνη Ρέμο! (Βίντεο)

Στο "Φτιάξε καφέ" μίλησε ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επίθεση της Ελένης Βιτάλη στον Αντώνη Ρέμο, αλλά και τον χωρισμό του.

Τα δικά του βήματα ακολουθεί ο γιος μου, τον ενοχλεί το ότι είναι ο γιος μου. Παίρνω εγώ από τις συμβουλές του. Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και τα αγαπάμε, δεν τα βρήκαμε, αλλά αγαπιόμαστε πολύ. Αυτό που είπε η κ. Βιτάλη, θέλω να πιστεύω ότι κάτι άλλο εννοούσε, γιατί δεν θεωρώ τον Αντώνη Ρέμο κακό τραγουδιστή!" κατέληξε ο τραγουδιστής.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί: