Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τα εσώρουχα του Πάνου Ιωαννίδη! «Έχω βρακιά του!» (Βίντεο)

Έριξε τη βόμβα!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τα εσώρουχα του Πάνου Ιωαννίδη! «Έχω βρακιά του!» (Βίντεο)

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε... ανοιχτά για τα εσώρουχα του Πάνου Ιωαννίδη, αποκαλύπτοντας πως έχει στην κατοχή του ορισμένα απ΄ αυτά!

Οι τρεις κριτές του Master Chef μίλησαν «Στην φωλιά των Κου Κου» στο STAR!

Eκεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε πως έχει εσώρουχα του Πάνου Ιωαννίδη τα οποία ο ίδιος του τα χάρισε!

«Εγώ έχω βρακιά του Πάνου», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς και απευθυνόμενος στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ανέφερε: «Και εσύ έχεις βρακιά του Πάνου».

«Εγώ ξέρω ότι έχω βρακιά του Πάνου επειδή μια μέρα ψωνίζοντας εν τάχει, πήγε σε ένα ράφι και πήρε κάποια εσώρουχα τα οποία δεν του έκαναν και μου είπε αν τα θέλω και του λέω φέρ’ τα» απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Eκτός από χιούμορ, όμως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στέλνει και κοινωνικά μηνύματα, όπως αυτό με τον οποίο είχε συγκινήσει τους πάντες!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το ύψος του και πάθαμε πλάκα!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «το έχει» με το χιούμορ και το αποδεικνύει κάθε φορά μέσω αναρτήσεών του στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά τώρα που αποκάλυψε το ύψος του!

Αυτή τη φορά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που είναι αναμφισβήτητα ο σταρ του MasterChef, αποκάλυψε το ύψος του και απάντησε σε όλους εκείνους που είχαν απορίες.

Ο σεφ είναι 1,74 μ...

«Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούργια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)», έγραψε ο σεφ-κριτής στο Twitter.

Αυτό είναι το ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου Masterchef star

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πιο κοντός από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, οι οποίοι αρκετά ψηλοί άντρες. Μάλιστα, για το ύψος του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει δεχθεί τρολάρισμα από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος του είχε πει: «Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων», κάνοντας να τον ξεσπάσει σε γέλια.

Οπως και να έχει, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει «πέραση» στο γυναικείο φύλο, όπως φαίνεται στα σχόλια στα social media, ακόμη και αν δεν είναι δύο μέτρα!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας; Όλη η αλήθεια!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει θραύση στο Master Chef και απάντησε στο αν θα παντρευτεί φέτος!

Τι είπε ο κριτής;


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διάβασε ένα αστρολογικό αφιέρωμα για τον ίδιο, το οποίο έγραφε για το αν θα παντρευτεί!

Ο σεφ, ωστόσο, βρήκε ένα λάθος στον αστρολογικό του χάρτη, καθώς είναι Σκορπιός και όχι Ζυγός όπως έγραφε το αφιέρωμα.

Έτσι, έκανε την παρακάτω ανάρτηση σημειώνοντας: «Εξαιρετική προσέγγιση… Φοβερή ακρίβεια… Τα άστρα μίλησαν… Ελπίζω να μην επηρεάζει το γεγονός ότι η ανάλυση είναι για άλλο ζώδιο… Οεο…».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος γάμος