Μαριεττά Χρουσαλά: Αρκετά αδυνατισμένη! Η φωτογραφία που προκάλεσε ερωτηματικά!

Τι συμβαίνει;

Μαριεττά Χρουσαλά: Αρκετά αδυνατισμένη! Η φωτογραφία που προκάλεσε ερωτηματικά!

Μια φωτογραφία που προκάλεσε ερωτηματικά δημοσίευσε η Μαριέττα Χρουσαλά, στην οποία φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη.

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη. Η παρουσιάστρια, πάντα ήταν αδύνατη, ωστόσο είχε μερικές καμπύλες, τώρα όμως τις έχασε και αυτές.

Βέβαια με τα παιδιά, τις δουλειές του σπιτιού, αλλά και τις επαγγελματικές, είναι όλη ημέρα στο πόδι και έτσι έχει χάσει αρκετά κιλά και δεν τρέχει κάτι με την υγεία της. Μάλιστα, κάνει και σκληρή γυμναστική.

Μαριέττα Χρουσαλά: Οικογενειακό ταξίδι στη Disneyland!

Η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους πήγαν ένα μαγικό ταξίδι στη Disneyland!

Μάλιστα μοιράστηκε τις φωτογραφίες στο instagram!

Η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί τον Λέων Πατίτσα και τα δύο τους παιδιά επισκέφτηκαν την Disneylan, σε ένα υπέροχο οικογενειακό ταξίδι!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram είναι αποκαλυπτικές από το ταξίδι τους, ενώ η Χρουσαλά δείχνει ενθουσιασμένη!

Δείτε τις φωτογραφίες

Μαριέτα Χρουσαλά: Οικογενειακό ταξίδι στη DisneylandΜαριέτα Χρουσαλά: Οικογενειακό ταξίδι στη DisneylandΜαριέτα Χρουσαλά: Οικογενειακό ταξίδι στη Disneyland

Η έπαυλη - παλάτι των 1.000 τ.μ. στα Νότια Προάστια που έχει η Μαριέττα με τον Λέοντα!

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Τα "έσπασαν" σε νυχτερινό κέντρο!

Σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας τα "έσπασαν" η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας, παρέα με καλούς φίλους.

Το ζευγάρι ακόμη και μετά από 9 χρόνια γάμου, ζει έναν όμορφο έρωτα, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, τον Σπύρο, τον Κωνσταντίνο και την Μαργκώ.

Ο φωτογραφικός φακός του Υοuweekly.gr βρέθηκε στο Box που εμφανίζονται οι Μέλισσες και απαθανάτισε το ζευγάρι να περνάει όμορφες στιγμές, ακούγοντας αγαπημένα τους τραγούδια, ενώ αποχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όλο το βράδυ δεν σταμάτησαν τις αγκαλιές και τα φιλιά, αποδεικνύοντας τον έρωτα τους. Μαζί τους όπως είδαμε ήταν και η Καλομοίρα.

Ακόμη και στο πέρασμα του χρόνου ο έρωτας τους παραμένει ζωντανός και αυτό οφείλεται και στα παιδιά τους, στα οποία έχουν μεγάλη αδυναμία.

undefined

undefined

Μαριέττα Χρουσαλά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στα χιόνια!

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε στην Κουρσεβέλ της Γαλλίας και πέρασε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Μάλιστα ανέβασε και στο instagram αγκαλιά με τον μόλις ενός έτους γιο της.

Αξέχαστα πρόκειται να μείνουν τα φετινά γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά, αφού η οικογένειά της της χάρισε ένα ξέγνοιαστο ταξίδι στην χιονισμένη Κουρσεβέλ της Γαλλίας.

Η Μαριέττα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία με τον ενός έτους γιο της, Κωνσταντίνο μέσα στα χιόνια.

γιος μαριέττας