Ευαγγελία Αραβανή: Δημόσια έκκληση για βοήθεια! Παρακαλάει τους πάντες!

Τι συνέβη;

Ευαγγελία Αραβανή: Δημόσια έκκληση για βοήθεια! Παρακαλάει τους πάντες!

Η Ευαγγελία Αραβανή μέσω ανάρτησής της στο instagram έκανε δημόσια έκκληση για βοήθεια!

Η παρουσιάστρια αγωνιά!

Η Ευαγγελία Αραβανή έκανε μία έκκληση μέσω του instagram, ζητώντας τη βοήθεια από όλους για έναν σκύλο που χάθηκε και κάνει ό,τι μπορεί και εκείνη για να βρεθεί. Γνωρίζατε το παρελθόν της Ευαγγελίας ή αλλιώς Λίτσας;

Δείτε την ανάρτηση την οποία έχει δημοσιεύσει από μέσω του προφίλ της Αθηνάς Οικονομάκου.

Ευαγγελία Αραβανή: Δημόσια έκκληση για βοήθεια! Παρακαλάει τους πάντες!

Ευαγγελία Αραβανή: Το βαρύ πένθος της παρουσιάστριας - Ο θάνατος που την συγκλόνισε!

Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε για τον θάνατο που την συγκλόνισε και την έριξε σε βαρύ πένθος.

Συγκίνησε με τη συνέντευξή της!

«Είχα αδυναμία στον μπαμπά μου. Τον χάσαμε πριν από 4 χρόνια. Έφυγε σε ένα εξάμηνο, στα 52 χρόνια του. Τα τελευταία 8 χρόνια ζούσε μόνιμα στην Λευκάδα. Τον έβλεπα Πάσχα και καλοκαίρι. Δεν τον έζησα πολύ. Δεν είχα τη σχέση εξάρτησης «πατέρα-κόρης» και επειδή του έχω μοιάσει ως χαρακτήρας, αυτό επιτείνει την αδυναμία μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς. Υπήρξε πρότυπο για μένα. Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια ή όνειρα. Ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα μου, έμαθα πως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Απολαμβάνω κάθε μέρα σαν να μην υπάρχει αύριο», ανέφερε η Ευαγγελία Αραβανή στο «Beaute».

Ευαγγελία Αραβανή: Απoκάλυψε ποιος ήταν ο μεγάλος της έρωτας!

Η Ευαγγελία Αραβανή αποκάλυψε ποιος ήταν ο μεγάλος της έρωτας σε πρόσφατη συνέντευξη!

Η παρουσιάστρια έκανε την απόλυτη αποκάλυψη!

O μεγάλος της έρωτας είναι το μπαλέτο και αυτό ήθελε να κάνει επαγγελματικά!

Αναλυτικά: «Ο χορός είναι η μεγάλη μου αγάπη! Ξεκίνησα χορό σε ηλικία 4 χρόνων. Άρχισα με κλα­σικό μπαλέτο. Το αγάπησα πολύ, συνέχισα ως τα 19 μου που πήγα στα καλλιστεία. Με­τά το κλασικό μπαλέτο μπήκαν στη ζωή μου κι άλλα είδη χορού: τζαζ, φλαμένκο, λάτιν. Η τελευταία μου επαφή με τον χορό ήταν πριν πέντε χρόνια, όταν συμμετείχα ως διαγωνιζόμενη στο DWTS. Το έζησα 100% και μου άρεσε πάρα πολύ. Μικρή ήθελα να γίνω δασκάλα μπαλέτου. Δεν έγινα, γιατί η μοίρα μου επιφύλασσε άλλα.

Ο χορός με βοήθησε πολύ. Από τη στάση του σώματος, ως το πώς να περπατάω για πολλές ώρες πάνω σε ψηλά τακούνια. Μα πάνω απ' όλα μου έμαθε να πει­θαρχώ. Είναι μια μορφή πρωταθλητισμού κι ο χορός. Απαιτεί πειθαρχία. Βέβαια πρέπει και να το έχεις, να διαθέτεις έμφυτο ταλέντο, θυμάμαι κοπέλες που κάναμε μαζί μπαλέτο όλα αυτά τα χρόνια και δεν το είχαν. Εγώ, ήμουν και λίγο το σπασικλάκι (έτσι μ' έλεγαν) γιατί μου έδειχναν κάτι μια φορά και το έπιανα αμέσως!

Πήγαινα πάντα με πολύ μεγάλη χαρά στο μάθημα. Όταν χώρισαν οι γονείς μου, τέθηκε το δίλημμα να μετακομίσουμε από τον Κορυδαλλό στην επαρχία... Στην προοπτική ότι θα έχανα τα μαθήματα μπαλέτου έβαλα βέτο. Το αρνήθηκα με πείσμα κι έτσι δεν φύγαμε!», είπε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Αραβανή στο Gala.

Το μυστικό της Ευαγγελίας Αραβανή για τέλειες αναλογίες! Μόνο στο Youweekly.gr...

Ευαγγελία Αραβανή: Απόκαλυψε ποιος ήταν ο μεγάλος της έρωτας!

Πρώην “Σταρ Ελλάς” διαθέτει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πλέον καλλίγραμμα κορμιά, που μπορεί ναι μεν να είναι αποτέλεσμα καλού DNA, όμως βάζει και εκείνη λίγο το... χεράκι της!

«Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα, όμως ακολουθώ μια ισορροπημένη διατροφή, αποφεύγοντας το junk food. Δύο φορές την εβδομάδα τρώω κρέας, μία ψάρι, δύο επίσης λαδερά και μία όσπρια, ενώ έχω και μία ελεύθερη μέρα όπου τρώω ό,τι τραβάει η όρεξή μου», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της. Μάλιστα, λέει “ναι” σε φρούτα και κράκερ, τα οποία αποτελούν το δεκατιανό της.

Ωστόσο, τώρα το καλοκαίρι που χαλαρώνει και δεν έχει υποχρεώσεις ή βρίσκεται σε διακοπές, δεν μπορεί να αντισταθεί στους διατροφικούς πειρασμούς και πολλές φορές επιδίδεται με φίλους σε “γουρουνιές”! Σύντομα, όμως, φροντίζει να επανέρχεται στα... ίσα της, τρώγοντας πολύ ελαφριά το βράδυ. Επιλέγει συνήθως ένα γιαούρτι ή ένα τοστ -με μία φέτα γαλοπούλα, μία τυρί και λίγη ντομάτα- ή μια πράσινη σαλάτα.