Αννίτα Πάνια: Τα συγκινητικά λόγια στην εκπομπή της για τον θάνατο του πατέρα της!

Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη στα μαύρα!

Αννίτα Πάνια: Τα συγκινητικά λόγια στην εκπομπή της για τον θάνατο του πατέρα της!

Η Αννίτα Πάνια έχασε τον πατέρα της πριν λίγες ημέρες και σήμερα στην εκπομπή της είπε ορισμένα συγκινητικά λόγια για τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Η παρουσιάστρια του Epsilon ήταν κανονικά στο πόστο της, παρά το πένθος και ντυμένη στα μαύρα.

Συγκεκριμένα η Πάνια είπε: «Εδώ είμαστε, έτοιμοι. Καλησπέρα σας, γεια σας, χρόνια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη! Υγεία και χαρά! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις συλλυπητήριες ευχές για τον μπαμπά μου. Να είστε όλοι καλά, να έχετε υγεία, χαρά, ευτυχία και πάμε παρακάτω. Να είμαστε όλοι καλά.

Οφείλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν κοντά μου όλες αυτές τις μέρες. Επειδή δεν το έχω πολύ εγώ με τα συλλυπητήρια κι επειδή δόξα τω Θεώ η ζωή συνεχίζεται, να είμαστε όλοι καλά. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που γνωρίζω κι εκείνους που δεν γνωρίζω, τους γνωστούς και άγνωστους προς εμένα και την οικογένειά μου προς εμένα και την οικογένειά μου, για τις ευχές. Ήταν πολλές και ήταν και πολύ συγκινητικές. Ευχαριστώ».

Αννίτα Πάνια: Έτσι πέθανε ο πατέρας της! Τα ανατριχιαστικά της λόγια...

Σοκαρισμένη είναι η Αννίτα Πάνια, με τον θάνατο του πατέρα της! Ποια είναι η αιτία θανάτου του όμως;

Όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Ανδρέας Πάνιας, δικηγόρος στο επάγγελμα, έδωσε πολύχρονη μάχη αλλά δεν τα κατάφερε....

Η κηδεία του πατέρα της Αννίτας Πάνια , ο οποίος έφυγε από Αλτσχάιμερ θα γίνει την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

O πατέρας της Αννίτας Πάνια

Τι είχε αναφέρει η Αννίτα για τον πατέρα της το 2016

Στο «Parole» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό της μητέρας του από τη νόσο Αλτσχάιμερ, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως αν και λένε πως οι άνθρωποι λόγω της ασθένειας δεν είναι σε θέση να καταλαβαίνουν, ο ίδιος πιστεύει πως έχουν επαφή.
«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει επικοινωνία μέχρι να φύγει ο άνθρωπος, όπως η μάνα μου η συγχωρεμένη που έφυγε από Αλτσχάιμερ, που λέγαν μερικοί «δεν καταλαβαίνει», εγώ πιστεύω πως υπάρχει επαφή.»


Τα λόγια του βύθισαν για λίγο σε σκέψεις την Αννίτα Πάνια η οποία εξομολογήθηκε πως περνά ακριβώς το ίδιο με τον πατέρα της: «Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ γιατί ζω το ίδιο με τον μπαμπά μου, σε πολύ προχωρημένο στάδιο κι αν πραγματικά αντιλαμβάνονται αυτοί οι άνθρωποι αυτό που τους συμβαίνει είναι και λίγο εώς πολύ άγριο.» Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της εδώ...