Master Chef: Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός; Έχουμε την ημερομηνία!

Μην κανονίσετε τίποτα για τότε! Θα γίνει πανικός!

Master Chef: Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός; Έχουμε την ημερομηνία!

Έχουμε την επίσημη ημερομηνία του Master Chef! Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός;

Είστε έτοιμοι;

Το reality μαγειρικής του STAR εκπλήσσει συνεχώς το τηλεοπτικό κοινό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα νούμερα τηλεθέασης είναι υψηλά.

Όπως λένε και οι κριτές, το MasterChef είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το έχουμε δει τόσο από τις δοκιμασίες, τις στρατηγικές και τις αποχωρήσεις.

Και μπορεί εμείς να βλέπουμε κανονικά τα επεισόδια, οι ιθύνοντες του MasterChef γυρίζουν τον μεγάλο τελικό! Τα spoiler δίνουν και παίρνουν για το πετυχημένο ριάλιτι! Ποιοι τελικά θα φθάσουν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο; Λίγες μέρες έμειναν για να μάθουμε τον μεγάλο νικητή!

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είχε αρχικά επεξεργαστεί σενάριο να διακόψει τη μετάδοση του ριάλιτι για δύο εβδομάδες και να το ολοκληρώσει μετά τις εκλογές, ώστε να μην «καεί» σε περιβάλλον εκλογών που οδηγεί σε απόσυρση διαφημίσεων. Όπως γράφει η Realnews, το κανάλι έκρινε ότι μια τέτοια διακοπή θα έβλαπτε τη συνοχή του ριάλιτι και αποφάσισε να συνεχίσει τη μετάδοση non-stop έως και την κορύφωση του τελικού.

Πότε τελικά θα δούμε τον μεγάλο τελικό;

Την Τετάρτη 22 Μαίου! Λίγο πριν τις εκλογές!

Μaster Chef spoiler: Η τελική τετράδα, οι επόμενες αποχωρήσεις και όλα όσα θα γίνουν στον τελικό!

Spoiler για το Master Chef με την τελική τετράδα του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR! Ποιες θα είναι οι επόμενες αποχωρήσεις και τι θα δούμε στον τελικό;

Προσοχή, ακολουθεί spoiler!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το TV Έθνος oι επόμενοι παίκτες που θα αποχωρήσουν θα είναι η Ασημίνα και ο Ζαχίρ, με την Ιωάννα και τον Παντελή να μην φτάνουν στην τελική τετράδα του διαγωνισμού.

Όσο για την τελική τετράδα, εκεί θα βρίσκονται ο Πάνος, ο Μάνος, η Σπυριδούλα και ο Χρήστος! Βέβαια, τo youweekly.gr σας είχε ενημερώσει για το ποια θα είναι η τελική τριάδα του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR!

Από εκεί και πέρα ο τελικός θα μοιάζει με την περσινή διαδικασία! Οι φιναλίστ θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό σε μεγάλα εστιατόρια, προκειμένου να διαγωνιστούν υπό την εποπτεία διάσημων σεφ και εν συνεχεία θα κληθούν να μαγειρέψουν στο πλατό του «MasterChef» με τη συνδρομή πρώην συμπαικτών τους.