Κώστας Ευριπιώτης: Σε τι κατάσταση βρίσκεται πλέον; Το χειρουργείο και η ανατριχιαστική δήλωση...

Πόσο κρίμα...

Κώστας Ευριπιώτης: Σε τι κατάσταση βρίσκεται πλέον; Το χειρουργείο και η ανατριχιαστική δήλωση...

Σε τι κατάσταση βρίσκεται πλέον ο Κώστας Ευριπιώτης; Αποκαλύψεις για το χειρουργείο και την ανατριχιαστική δήλωση του ηθοποιού...

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου νοσηλεύεται ο συνάδελφος και φίλος του Κώστας Ευριπιώτης, για να τον δει, να του σφίξει το χέρι, να του δώσει κουράγιο για να συνεχίσει να δίνει μάχη με το «θεριό», όπως κάνει εδώ και ένα χρόνο.
Στάθηκε στο προσκέφαλό του, όμως δεν μπόρεσαν να μιλήσουν... Το έκαναν με τα μάτια, για λίγο. Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός χάθηκε πάλι στο δικό του κόσμο, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα.

Και ο πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστής του στη σειρά του ANT1 «Της Ελλάδος τα Παιδιά» έμεινε δίπλα του να προσεύχεται και να ελπίζει σε ένα θαύμα, όπως όλοι μας άλλωστε.

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου δεν είναι ο μόνος που όλο αυτό το διάστημα βρέθηκε στο πλευρό του Κώστα Ευριπιώτη στον πρώτο όροφο του Σπηλιοπούλειου...

Καθημερινά, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος, θαυμαστές του ηθοποιού, φτάνουν εκεί με δάκρυα στα μάπα, κρατώντας εικόνες της Παναγίας και κομποσκοίνια, προκειμένου να πληροφορηθούν για την κατάσταση της υγείας του.

Να θυμίσουμε ότι περίπου πριν από έναν χρόνο ο Κώστας Ευριπώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι.
Μιλώντας λίγο καιρό μετά στην «Espresso», είχε αποκαλύψει:
«Πήγα έκανα μια μαγνητική τομογραφία και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έκανα επέμβαση αφαίρεσης φλεγμονών από το κεφάλι. Για επτά ώρες δεν ήμουν στη γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο».

Κώστας Ευριπιώτης - αποκλειστικό: Αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο για την υγεία του!

Αποκλειστικές πληροφορίες μόλις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Κώστα Ευριπιώτη! Σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία του; Αποκάλυψη τώρα μέσα από το νοσοκομείο!

Στο Vanda's blog, θα σας μεταφέρω σήμερα, όχι και τόσο καλά νέα για τον ηθοποιό που κυριολεκτικά δίνει μάχη για την ζωή της εδώ και αρκετό καιρό!

Δεν θα σας κρατήσω όμως άλλο σε αγωνία και θα περάσω κατευθείαν στο θέμα μου! Άτομο, έμπιστο, μου εκμυστηρεύτηκε ότι η κατάσταση του ηθοποιού είναι σταθερή!

Δηλαδή, πριν από λίγο καιρό τα νέα ήταν πολύ άσχημα λόγω επιδείνωσης και παραμένουν το ίδιο αλλά σε σταθερό επίπεδο!

Κώστας Ευριπιώτης - αποκλειστικό: Αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο για την υγεία του!

Οι δικοί του άνθρωποι, όπως μου αποκάλυψε ο ίδιος άνθρωπος και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, δεν φεύγουν λεπτό από το πλευρό του! Μάλιστα, η σύντροφό του, Λίλιαν Μπότση, είναι συνέχεια εκεί, στο δωμάτιο! Δεν έχει απομακρυνθεί ούτε δευτερόλεπτο! Κοιμάται και ξυπνάει με την αγωνία του! Όπως και τα παιδιά του...

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ όλα στο τέλος να πάνε καλά...