Ελεονώρα Μελέτη: Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανοίγει την καρδιά της μετά τη σύλληψη του πατέρα της!

Τι θα δούμε στην εκπομπή;

Ελεονώρα Μελέτη: Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανοίγει την καρδιά της μετά τη σύλληψη του πατέρα της!

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha «Μετά τα μεσάνυχτα», θα δούμε την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία ανοίγει την καρδιά της για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη του πατέρα της!

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη σύλληψη του πατέρα της, η Μαρία Ελένη καταδικάζει τα όσα έγιναν, δηλώνει πως ο πατέρας της είναι αθώος και περιγράφει πώς βίωσαν ενωμένοι αυτή την περιπέτεια.

Συγκινείται όταν αναφέρεται στη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη, και περιγράφει λεπτό προς λεπτό, τη στιγμή που έμαθε από τον πατέρα της πως η μεγάλη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή. Γιατί ο θάνατος αυτός έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένεια;

Επίσης, η Μαρία Ελένη θυμάται τα παιδικά της χρόνια και συνειδητοποιεί, μέσα από τις αφηγήσεις της, πως η οικογένειά της δεν ήταν όπως όλες οι άλλες, γεγονός που την κάνει υπερήφανη. Ακόμα, εξηγεί για ποιο λόγο υποστηρίζει τη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη, ενώ αποκαλύπτει πως οι σχέσεις της με την αδελφή της Μάρθα δεν είναι καλές.

Αμέσως μετά, ο Ευθύμης Ζησάκης μιλά για πρώτη φορά μετά το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που είχε. Περιγράφει τα πρώτα του λεπτά όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο και εξηγεί για ποιο λόγο το ατύχημα αυτό τον βοήθησε να αγαπήσει ξανά τους γονείς του. Ακόμα, αποκαλύπτει ένα περιστατικό, κατά την εβδομάδα της νοσηλείας του, που τον συγκίνησε πολύ. Ο γνωστός ηθοποιός κάνει, επίσης, τον απολογισμό του, κρίνει αυστηρά τον εαυτό του, αναγνωρίζει τα λάθη του και παραδέχεται πως παλεύει με τους δαίμονές του προκειμένου να βρει τον εαυτό του.

Πασχάλης Τσαρούχας: Κάγκελο η Μελέτη με το ξέσπασμά του! «Με προσβάλλεις...»

Ένα ξέσπασμα είχε ο Πασχάλης Τσαρούχας, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα και την άφησε κάγκελο! «Με προσβάλλεις» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει όλα τα χρόνια της καριέρας του με τον Τύπο και αναφέρθηκε, σε ένα περιστατικό που τον εκνεύρισε και έγινε η αιτία να βγει από τα ρούχα του!

«Αλίμονο αν ξυπνούσα το πρωί με την αγωνία τι θα αποφασίσει να αναμοχλεύσει ο τύπος. Παλιότερα, όταν ήμουν πιτσιρικάς με προβλημάτιζε τι είναι αυτό, και γιατί ασχολούνται μαζί μου, γιατί λένε αυτό και δεν λένε το άλλο… Δεν είναι πρόβλημα δικό μου αν τα μέσα ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό που κάνω, από τη δουλειά μου δηλαδή. Αυτό είναι πρόβλημα των μέσων.

Έκανα πριν από τρία χρόνια πρεμιέρα με τον «Ληστή», μια σπουδαία παράσταση στο Ίδρυμα Κακογιάννη. Και βγαίνοντας να μιλήσω για την πρεμιέρα, το μόνο που είχε να με ρωτήσει ο ρεπόρτερ είναι το πώς διατηρώ τόσο καλές σχέσεις με την Θεοφανία. Εκείνη την ώρα που εγώ είμαι με 180 σφυγμούς από την παράσταση 70 λεπτών μονόλογο, ένα άγριο πράγμα, δεν έχει δικαίωμα να με ρωτήσει. Διαβάστε τη δήλωσή του για πασίγνωστο τραγουδιστή που είχε συζητηθεί;

Με προσβάλλει, όχι εμένα, κάθε έναν, ο οποίος έχει καταθέσει… Δεν έχει δικαίωμα, κατ’ αρχήν είναι άσχετο. Προσβάλλεις αυτόν ο οποίος έχει καταθέσει ένα έργο εκείνη τη στιγμή. Τον ρωτάς κάτι σε σχέση με αυτό που έκανε, όχι σε σχέση με αυτό που θα ήθελες εσύ να μάθεις», είπε μεταξύ άλλων ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Θεοφανία Παπαθωμά: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα! «Είναι θάνατος...» (Βίντεο)

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε τα πάντα για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα και περιέγραψε πως ήταν η συμβίωση με τον πετυχημένο ηθοποιό.

Μάλιστα πρόσθεσε πως μένανε στο ίδιο σπίτι επί 3 χρόνια σε διάσταση.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε για τις επιδόσεις του πρώην άντρα της στο YFSF, λέγοντας: «Ο Πασχάλης είναι καταπληκτικός, ήξερα ότι μπορεί να τα κάνει αυτά, αλλά με εξέπληξε κι εμένα…».

Όσο για το πώς είναι οι σχέσεις τους τώρα, απάντησε: «Είμαστε πολύ καλά και συνεννοούμαστε άψογα, δεν έχουμε εντάσεις και κακίες, δεν κρατάμε τίποτα από το παρελθόν άσχημο».

Τέλος, για τον χωρισμό τους ανέφερε: «Δε νομίζω ότι δεν υπάρχει χωρισμός που δεν είναι επώδυνος, είναι ένας ξεριζωμός ένας θάνατος. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Βέβαια εμείς το κάναμε σταδιακά, μέναμε στο ίδιο σπίτι 3 χρόνια σε διάσταση και δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν είχαμε το παιδί θα είχαμε ίσως χωρίσει πολύ νωρίς. Όταν έχεις ένα παιδί προσπαθείς. Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα». Tι είχε συμβεί με την Παπαθωμά και εμφανίστηκε στα μαύρα;