Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα γενέθλια της κόρης της και η απίθανη τούρτα!

Δείτε τη φωτογραφία που πόσταρε!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα γενέθλια της κόρης της και η απίθανη τούρτα!

Γενέθλια είχε η Νάγια, η κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με την παρουσιάστρια του Alpha να ανεβάζει μία φωτογραφία στα social media από την τούρτα της 6χρονης κόρης της.

To πιο όμορφο πάρτι για την μικρούλα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έδειξε την τούρτα της κόρης της, Νάγια, η οποία έγινε 6 ετών!

Η παρουσιάστρια μαζί με τον Θέμη Σοφό έχουν άλλα δύο μικρότερα παιδιά τη Μαίρη και τον Γιάννη και όλοι μαζί ζουν ευτυχισμένες στιγμές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα γενέθλια της κόρης της και η απίθανη τούρτα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν φαντάζεστε τι σκανδαλιά έκανε ο γιος της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μεγάλη αδυναμία στο παιδιά της και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Η παρουσιάστρια όταν φεύγει από το κανάλι αφιερώνει στιγμές στις κόρες της και το γιο της.

Χθες η Σταματίνα, μας έδειξε την σκανδαλιά που έκανε ο γιος της με μια φωτογραφία! Διαβάστε την συνέχεια στο You&MebyStamatinaTsimtsili!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μένει η φεύγει από τον Alpha; Η αποκάλυψη για το συμβόλαιο της με το κανάλι!

Αποκαλύψεις για το συμβόλαιο της με τον Alpha έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μένει ή φεύγει από το κανάλι η παρουσιάστρια του Happy Day;

Η εκπομπή της είναι από τις πιο επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης και παραμένει σταθερή στα ύψη. Διαβάστε παρακάτω...

Η Σταματίνα, παραχώρησε συνέντευξη στο «TV κους κους».

Συζητήσεις για την επόμενη χρονιά έχετε κάνει;

«Όχι, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Έχω ένα συμβόλαιο που είναι σε ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, υπάρχει μια εξαιρετική σχέση με τα στελέχη του καναλιού, η εκπομπή πάει πολύ καλά. Δεν ανησυχώ λοιπόν για το ότι δεν έχουν γίνει συζητήσει ούτε έχω επιδιώξει να γίνουν. Θεωρώ ότι έχουμε δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο.»

Αν υποθέσουμε ότι μπαίνει μια τελεία στο κεφάλαιο του «Happy Day», τι θα κάνεις τηλεοπτικά;

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου απολαμβάνω πολύ αυτό που κάνω, μου ταιριάζει, ακόμη και το πρωινό ξύπνημα το έχω συνηθίσει (γέλια). Έχω ως στάση ζωής το ότι απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα και δεν αναλώνομαι σε σκέψεις για το μέλλον. Δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα, για μένα το «Happy Day» είναι η πιο επιτυχημένη συγκυρία της καριέρας μου και θέλω να την απολαύσω, δεν βιάζομαι να την εγκαταλείψω.» υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!