Λάκης Λαζόπουλος: Γιατί στεναχώρησε τον Ιβάν Σαββίδη στο OPEN;

Όλο το παρασκήνιο...

Λάκης Λαζόπουλος: Γιατί στεναχώρησε τον Ιβάν Σαββίδη στο OPEN;

Τι συνέβη μεταξύ του Λάκη Λαζόπουλου και του Ιβάν Σαββίδη στο OPEN; Για ποιον λόγο ο παρουσιαστής στεναχώρησε τον καναλάρχη;

Όλο το παρασκήνιο στο Youweekly.gr...

Λάκης Λαζόπουλος: Γιατί στεναχώρησε τον Ιβάν Σαββίδη στο OPEN;

Αρχικά, να τονίσουμε πως οι σχέσεις τους είναι άριστες και μετά ας περάσουμε στο θέμα μας!

Ο Ιβάν Σαββίδης την φετινή τηλεοπτική σεζόν, επέλεξε πολύ προσεκτικά σε ποια πρόσωπα θα επενδύσει κι ένα από αυτά ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Οι δυο τους έκλεισαν μια αρκετά καλή συμφωνία και το project "Αλ Τσαντίρι" επανήλθε στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ωστόσο, τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει δεν είναι ικανοποιητικά αφού τα μονοψήφια δίνουν και παίρνουν. Παράδειγμα αυτού το 9% που σημείωσε στο δυναμικό κοινό το βράδυ της Τρίτης.

Αυτό, είναι κι ένας λόγος που ο Ιβάν έχει στεναχωρηθεί αρκετά, αφού βλέπει πως μια ένα πρόγραμμα στο οποίο έχει επενδύσει αρκετά λεφτά δεν έχει έσοδα καθώς όταν τα νούμερα πέφτουν οι χορηγοί... φεύγουν!

Λάκης Λαζόπουλος: Πόσα λεφτά παίρνει από το Open;

Αναρωτιέστε κι εσείς πόσα λεφτά παίρνει ο Λάκης Λαζόπουλος και τι συμφωνία έχει κάνει με το κανάλι OPEN;

Το Youweekly.gr ξέρει και θα σας μεταφέρω όλο το ρεπορτάζ, όπως πάντα

Για αρχή, να τονίσω πως όντας τόσα χρόνια στον χώρο ο Λάκης ξέρει να κάνει καλά παζάρια και η συμφωνία που έκανε με τον σταθμό δεν επωφελεί μόνο εκείνον αλλά και την ίδια του την ομάδα!

Μπορεί τα ποσοστά τηλεθέασης που έχει κάνει ως τώρα να είναι απογοητευτικά και το κανάλι να του έχει κάνει, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr μια πρώτη συζήτηση, ωστόσο τόσο εκείνος όσο και η ομάδα του αμείβονται καλά!

Και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία... Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του καναλιού και υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο ανέγραφε πάνω το ποσό των 500.000!

Ναι, ναι καλά ακούσατε! Βέβαια, δεν τα παίρνει όλα ο παρουσιαστής! Το ποσό αυτό έχει υπογραφεί για όλη την χρονιά ως παραγωγή!

Δηλαδή, μέχρι να τελειώσει το "Aλ Τσαντίρι", θα πρέπει να έχει καταβληθεί στους ανθρώπους που δουλεύουν για το συγκεκριμένο project αλλά και στον παρουσιαστή, συνολικά το ποσό των 500.000 ευρώ!

Δεν τα λες και λίγα...

Τώρα που είπα Λάκης... Εσείς ξέρατε την πως περνάει πολύ δύσκολες ώρες και το κρύβει από όλους; :

Λάκης Λαζόπουλος: "Παλεύω να σταθώ όρθιος!"