Ποιες παίκτριες του GNTM θα δούμε στον 2ο κύκλο; Αποκάλυψη!

Ο λόγος για...

Ποιες παίκτριες του GNTM θα δούμε στον 2ο κύκλο; Αποκάλυψη!

Ο δεύτερος κύκλος του GNTM είναι γεγονός και θα δούμε τους αγαπημένους μας κριτές να κάθονται στις καρέκλες τους έτοιμοι να πετάξουν τις ατάκες τους. Θα δούμε όπως και κάποιες παίκτριες από τον πρώτο κύκλο.

Ποιες θα είναι αυτές όμως;

Η Μέγκι Ντρίο πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία στην οποία έγραψε στην λεζάντα της, «Greece Next Top Model ο δεύτερος γύρος έρχεται…»!

Μιλώντας στο Happy Day αποκάλυψε αν τελικά θα βρίσκεται στον νέο κύκλος, αλλά και ποιες κοπέλες θα δούμε επίσης.

Ωστόσο, ακόμη μια αποκάλυψε έγινε! Ήρθε στο φως ο άγνωστος τσακωμός της Αμανατίδου με την Ιωαννίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Αυτό είναι το trailer του 2ου κύκλου!

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το trailer του 2ου κύκλου του GNTM που θα δούμε σε λίγο καιρό να κάνει πρεμιέρα με νέα μοντέλα.

Ποιοι θα είναι οι κριτές;

Προβλήθηκε στο Star και το τρέιλερ του reality μόδας, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενες να δηλώσουν συμμετοχή!

Μάλιστα, στον β’ κύκλο θα δούμε αρκετά διαφορετικά πράγματα και όπως είχε πει σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Σκουλός, αλλά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε το trailer:

Παίκτρια του GNTM τα έχωσε σε κριτή! «Μου είπε έξω ότι δεν θα πετύχω...»!

Παίκτρια του GNTM δεν δίστασε και τα έχωσε σε κριτή, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για το παιχνίδι.

Ποιος της είπε ότι δεν θα πετύχει;

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM μίλησε στο Happy Day και τη Μαρία Αντωνά για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Ήταν πολλά που με ενόχλησαν και έφυγα από το GNTM. Ήταν μια φωτογράφιση που τη θεώρησα «χαζή» φωτογράφιση, δεν νομίζω ότι για να δείξεις το κραγιόν πρέπει να γλωσσοφιλιέσαι με κάποιον. Δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου, ο οποίος ξέρει που μπήκα, είναι και η οικογένεια που έχω πίσω. Η κυρία Καγιά ήταν σίγουρα πολύ σκληρή μαζί μου. Σε ένα νέο κορίτσι που αποφασίζει να φύγει από ένα reality, δεν του λες «δεν θα πετύχεις έξω». Μόνο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχω επαφές. Πάντα με ενθαρρύνει, μου είπε να μην φεύγω από τον στόχο μου. Ήταν η μόνη που ερχόταν εκτός κάμερας και μας μιλούσε», αποκαλύπτει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

undefined