Φαίη Σκορδά: Χαμός στο Πρωινό! Ο Ουγγαρέζος την έλουσε με σοκολάτα! «Με προκάλεσες γιατί...» (Βίντεο)

Περιστατικό άνευ προηγουμένου! Τι συνέβη μεταξύ τους;

Φαίη Σκορδά: Χαμός στο Πρωινό! Ο Ουγγαρέζος την έλουσε με σοκολάτα! «Με προκάλεσες γιατί...» (Βίντεο)

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Την έλουσε με σοκολάτα γιατί τον προκάλεσε και έγινε έξαλλη.

Στο διάλειμμα όπως είδαμε από αποσπάσματα που πρόβαλλαν η παρουσιάστρια έριξε σοκολάτα στον Δημήτρη Ουγγαρέζος με αποτέλεσμα να της την "φυλάει".

Έτσι, την ώρα της μαγειρικής, εμφανίστηκε από πίσω της και την έλουσε με ένα γεμάτο μπολ με σοκολάτα! Η Φαίη, έδειξε έντονα εκνευρισμένη, ωστόσο, γελούσε μπροστά στις κάμερες. «Με προκάλεσες» της είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η παρουσιάστρια, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές σχεδόν ένα τέταρτο νωρίτερα για να πάει να αλλάξει και να πλυθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Έκτακτο ταξίδι στο εξωτερικό για την παρουσιάστρια!

Έκτακτο ταξίδι στο εξωτερικό για την Φαίη Σκορδά! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1;

Για μια ακόμα μέρα, σας έχω όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Η Φαίη, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ιταλία, στην χώρα που πέρασε τα φοιτητικά της χρόνια και μάλιστα επέλεξε να κάνει εκεί Πάσχα για πολύ συγκεκριμένο λόγο....


Αν και τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο, άλλωστε το Πρωινό σαρώνει σε τηλεθέαση, στην προσωπική της ζωή η Φαίη νιώθει μεγάλη μοναξιά! Τα παιδιά της είναι η πρώτη της προτεραιότητα, ωστόσο δεν είναι λίγες πλέον οι φορές που νιώθει πως έχει την ανάγκη από ένα στήριγμα! Εξάλλου, είναι μια πολύ όμορφη και πολύ νεαρή γυναίκα, που έχει κάθε δικαίωμα να φτιάξει την ζωή της μετά το διαζύγιο! Η ίδια λοιπόν, επέλεξε να βρεθεί στην Ιταλία για να ανασυγκροτηθεί και να βάλει σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματα της! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στο συγκεκριμένο ταξίδι δεν έχει πάρει μαζί της τα παιδιά της, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ και για κανέναν λόγο....

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά σε ταξίδι της

Η ίδια αναμένεται να επιστρέψει αύριο, έχοντας πάρει πολύ σοβαρές αποφάσεις για την ζωή της! Τόσο σοβαρές, που προσωπικά δεν αποκλείω καθόλου από την επόμενη σεζόν να την δούμε με κάποιον άντρα στο πλευρό της!