Ελένη Φουρέιρα: Η αποκάλυψη για την επικοινωνία με την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα!

Τι τους είπε;

Ελένη Φουρέιρα: Η αποκάλυψη για την επικοινωνία με την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα!

Την επικοινωνία που είχε με την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ και θα εμφανιστεί και η ίδια στην σκηνή της Eurovision.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό μουσικό διαγωνισμό.

«Πέρασα μαγικά στην εκπομπή "Για την παρέα" ο Νίκος είναι φίλος και δεν γινόταν να μην έρθω. Δεν είχα άγχος για τις ερωτήσεις που θα μου έκανε. Τέτοια εποχή πέρυσι είχα πολύ άγχος πολύ αϋπνία για τον διαγωνισμό της Eurovision. Τηλεφωνικά δεν έχω μιλήσει ούτε με τη Τάμτα ούτε με την Κατερίνα Ντούσκα, έχουμε μιλήσει όμως με μηνύματα και με τις δυο. Θα τις δω όμως στο Τελ Αβίβ» είπε χαρακτηριστικά.

Ελένη Φουρέιρα: Βίντεο από τις πρόβες της για τη Eurovision! Θα βάλει ξανά φωτιά!

Βίντεο από τις πρόβες της για τη Eurovision όπου θα τραγουδήσει στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα!

Η σέξι τραγουδίστρια αναμένεται να βάλει και πάλι φωτιά!

Στις 18 Μαΐου είναι ο μεγάλος τελικός της φετινής Eurovision και η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί στη σκηνή μαζί με την Κονσίτα και τον Verka Serduchka, για να ερμηνεύσουν το τραγούδι του τελευταίου «Dancing Lasha Tumbai» με το οποίο εκπροσώπησε το 2007 την Ουκρανία. To ξέρατε πως η Ελένη Φουρέιρα έχει αδερφό; Δείτε τον για πρώτη φορά!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε οι Φουρέιρα από τις πρόβες

Ελένη Φουρέιρα: Τα ακροβατικά με μικροσκοπικό bikini που "έριξαν" το Instagram!

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο sexy και επιτυχημένες τραγουδίστριες της Ελληνικής showbiz! Έχει κορμί λαμπάδα και μας το απέδειξε με το βίντεο με τα ακροβατικά με μικροσκοπικό bikini.

Το είδαμε και πάθαμε πλάκα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στα instastories της η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να κάνει κατακόρυφο στον τοίχο φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό bikini!

Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της! Στο πλευρό της έχει τον σύντροφό της, ενώ η καριέρα της δεν είναι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.