Νανά Παλαιτσάκη: Συγκλονίζει η δημοσιογράφος! Η αποκάλυψη για τον θάνατό του πρώην συζύγου της!

Έμαθε on air για τον θάνατο του...

Νανά Παλαιτσάκη: Συγκλονίζει η δημοσιογράφος! Η αποκάλυψη για τον θάνατό του πρώην συζύγου της!

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος, Νανά Παλαιτσάκη με την αποκάλυψη που έκανε για τον θάνατό του πρώην συζύγου της και το πρόβλημα υγείας του.

Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα, στον Alpha tv και μίλησε για όλα.

Όπως ήταν ήδη γνωστό και ανέφερε, η Νανά ενημερώθηκε για τον θάνατό του στον αέρα της εκπομπής και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Εξήγησε πώς γνώριζε για την κατάσταση της υγείας του και πώς τις τελευταίες μέρες ήταν σε καταστολή, αλλά δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί νωρίτερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ραγίζει καρδιές η Νανά Παλαιτσάκη! Η ανάρτηση γροθιά στο στομάχι για τον Κώστα Σγόντζο!

Ράγισε καρδιές η Νανά Παλαιτσάκη, με μια ανάρτηση γροθιά στο στομάχι για τον Κώστα Σγκόντζο!


Ο θάνατος του Κώστα Σγόντζου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία πριν δυο εβδομάδες περίπου και συγκλόνισε τη Νανά!

Ο ίδιος, έφυγε από την ζωή μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και η απώλειά του βύθισε στο πένθος αγαπημένα του άτομα, ανάμεσά τους η πρώην σύζυγος του Κώστα Σγόντζου, Νανά Παλαιτσάκη.

Μάλιστα η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την τελευταία ραδιοφωνική εκπομπή του που θα βγει on air σήμερα!

«Σήμερα Μεγάλη Τρίτη από τον @atlantis1052fm και από τις 11εως τις 2 το μεσημέρι θ ακουστεί η τελευταία εκπομπή του Κώστα Σγοντζου Πολύ rock ,πολύ κέφι ,πολύ αγάπη για τους ακροατές #rock#rockstyle #rockmusic #people» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα η Νανά Παλαιτσάκη. Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Το μήνυμα της Νανάς Παλαιτσάκη για τον Κώστα Σγόντζο

Κώστας Σγόντζος: Συντετριμμένη η Νανά Παλαισάκη στην κηδεία του! Οι πρώτες εικόνες...

Με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, τον Κώστα Σγόντζο που όπως σας είχαμε αναφέρει, έφυγε ξαφνικά από την ζωή το περασμένο Σαββατοκύριακo!

Το απόγευμα της Τρίτης, έγινε η κηδεία του Κώστα Σγόντζου στο Νεκροταφείου Χαλανδρίου.

Πλήθος κόσμου έδωσαν το παρόν, με τη Νανά Παλαιτσάκη, να αποχαιρετά τον πρώην σύζυγό της με δάκρυα στα μάτια! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Υouweekly.gr:

Οι εικόνες από την κηδεία του Κώστα ΣγόντζουΟι εικόνες από την κηδεία του Κώστα ΣγόντζουΟι εικόνες από την κηδεία του Κώστα ΣγόντζουΟι εικόνες από την κηδεία του Κώστα Σγόντζου