Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Το ατύχημα και η δημόσια ανακοίνωση!

Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Το ατύχημα και η δημόσια ανακοίνωση!

Πολύ δύσκολες ώρες πέρασε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος είχε πρόσφατα ένα ατύχημα! Μάλιστα ο ίδιος, έκανε και σχετική δημόσια ανακοίνωση....

Ο Παναγιώτης Πάλλης μπήκε στην ζωή μας μέσα από το X Factor του ANT1 και πλέον συνεργάζεται με τον Αλέξης Δερμιτζάκη, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει το συγκρότημα Stereo Soul. Διαβάστε παρακάτω...

O Αλέξης, πριν λίγες μέρες είχε ένα ατύχημα και το βράδυ της Τετάρτης με μια ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, οι δύο τραγουδιστές αποκάλυψαν το δυσάρεστο γεγονός.

«Το αγόρι μας γκρεμοτσακίστηκε και μπανταρίστηκε χειροπόδαρα, και για λίγες εβδομάδες θα είναι off the game. Το πνεύμα όμως είναι πιο ψηλά από ποτέ! Μετά από τις πολύ επιτυχημένες πρώτες μας live εμφανίσεις, επιστρέφουμε δυναμικά για τη συνέχεια πολύ σύντομα! Stay tuned γιατί «μαγειρεύουμε» υπέροχα πράγματα! Υγεία πάνω απ’ όλα παίδες!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας. Δείτε την σχετική ανάρτηση, αλλά και ένα ακόμα θέμα με τον ξαφνικό θάνατο γνωστού παρουσιαστή!

Οι Stereo Soul και ο τραγουδιστής που είχε ατύχημα

Σοβαρό ατύχημα για γνωστό Έλληνα ηθοποιό! Ακυρώθηκαν τέσσερις παραστάσεις!

Σοβαρό ατύχημα είχε Έλληνας ηθοποιός με αποτέλεσμα να ακυρωθούν τέσσερις παραστάσεις στο θεατρικό έργο όπου πρωταγωνιστεί.

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου την Πέμπτη 2/5, την Παρασκευή 3/5, το Σάββατο 4/5 και την Κυριακή 5/5, οι παραστάσεις του έργου «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου, που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδρά, στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς ένας ηθοποιός είχε σοβαρό ατύχημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει.

Οι θεατές που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια να πάνε στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός είκοσι ημερών, για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους.

Ατύχημα ηθοποιού στο Εθνικό θέατρο

Nίνο: Ράγισε καρδιές! Ο θάνατος από τον καρκίνο που τον συγκλόνισε!

Ο Νίνο έκανε μία ανάρτηση στο instagram η οποία ράγισε καρδιές και αφορούσε έναν θάνατο από καρκίνο!

Ο τραγουδιστής είναι ακόμη συγκλονισμένος!

Συγκεκριμένα ο θάνατος αφορά τον φίλο του Νίνο, τον Βασίλη Κακαρόλη ο οποίος πριν τρια χρόνια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Νίνο ανέβασε τη φωτογραφία του, γράφοντας: «Βασίλης Κακαρόλης. Για πάντα. Σκυλί αδέσποτο, μας έμαθε πάρα πολλά. Καθημερινά στο μυαλό μου».

Nίνο: Ράγισε καρδιές! Ο θάνατος από τον καρκίνο που τον συγκλόνισε!

Ο Νίνο τα έχει με την Λάουρα; Ποια είναι η αλήθεια, την οποία και είχαμε αποκαλύψει!