Παίκτρια του Survivor πάει στο GNTM; Η αποκάλυψη on camera!

Είναι κούκλα και κάνει άνετα για μοντέλο!

Παίκτρια του Survivor πάει στο GNTM; Η αποκάλυψη on camera!

Ποια παίκτρια του Survivor δέχτηκε πρόταση να πάει στον δεύτερο κύκλο του GNTM και το αποκάλυψε on camera;

Είναι καλλίγραμμη, πανέμορφη και κάνει άνετα για μοντέλο!

Ο λόγος για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η οποία μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αποκάλυψε ότι πριν από μία εβδομάδα δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Ωστόσο, δεν δέχτηκε την πρόταση!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!

Η Σιντορέλα Τόλη είχε νικήσει στο GNTM πριν από 8 χρόνια! Αλλά τι κάνει σήμερα και κυρίως πώς είναι;

Την θυμάστε;

Πέρασαν 8 χρόνια από τον δεύτερο κύκλο του GNTM και η νικήτρια Σιντορέλα Τόλη συνεχίζει την πορεία της στο χώρο του modeling.

Η Σιντορέλα κατάφερε να ξεχωρίσει από τις συμπαίκτριες της και να κερδίσει την πρώτη θέση, μολονότι τότε ήταν σε ηλικία 17 ετών. Μπορεί εκείνη την χρονιά να έμεινε από απουσίες, όμως την επόμενη τελείωσε κανονικά το σχολείο και ξεκίνησε το ταξίδι της με προορισμό το μόντελινγκ.

Η καστανή καλλονή κατάφερε να κάνει καριέρα στο Πεκίνο, όπου έμεινε για αρκετά χρόνια, και να συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους, όπως η Gucci. Η ίδια μπορεί να μην επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της σε καθημερινή βάση, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές, όμως ανά διαστήματα ενημερώνει τους followers της για τα «καμώματά» της. Τα έχετε μάθει για τον άγνωστο καβγά Αμανατίδου-Ιωαννίδου;

GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!