Στο νοσοκομείο με μαυρισμένο μάτι γνωστός Έλληνας! Τι συνέβη;

Πολύ δύσκολες ώρες!

Στο νοσοκομείο με μαυρισμένο μάτι γνωστός Έλληνας! Τι συνέβη;

Συγκλόνισε γνωστός Έλληνας, όταν αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο με μαυρισμένο μάτι!

Ο ίδιος, έδωσε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Ο Σπύρος Πώρος, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ έκανε πραγματικά κατάθεση ψυχής....

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή του ως μοντέλο;

«Είχα μπλέξει σε κάτι φασαρίες στο Παρίσι. Ήμουν στο νοσοκομείο με μαυρισμένο μάτι πρησμένος από το ξύλο. Μου είχαν κλείσει πασαρέλες σε Εβδομάδα Μόδας, να παίξω βιντεοκλίπ του Τζορτζ Μάικλ και δουλειά τη Levis. Τους πήρα να τα ακυρώσω και έβαλαν να πάω με μαυρισμένο μάτι να με δουν. Ο σχεδιαστής Ντιρκ Μπίκεμπεργκς επέμενε να κάνω την πασαρέλα.

Όλα τα μοντέλα έβγαιναν με Rayban η κι εγώ έκανα statement με το μαυρισμένο μάτι. Πέταξα στην Ισπανία για το βιντεοκλίπ, αλλά ήμουν πρησμένος. Με βλέπετε κάνα δυο πλάνα του Spinning the wheel», είπε και συνέχισε:

«Δεν ήθελα απλά να κάνω κάτι για τα χρήματα. Θα μπορούσα να είχα κάνει περιουσία, αλλά έχω κάνει άλλες επιλογές. Ήθελα απλά να μη χάνω τον χρόνο μου και να κάνω ό,τι με γεμίζει.

Ο Σπύρος Πώρος

Προτού καθιερωθώ ως μοντέλο, μου είχε χαρίσει φίλος μου μια μη επαγγελματική Minolta. Αγόραζα φιλμ για να μάθω. Τα βράδια διάβαζα σχετικά βιβλία μόνος μου. Το μεγαλύτερο κομμάτι ενός καλού φωτογράφου έχει να κάνει με το πώς βλέπει τον κόσμο. Είχα ταξιδέψει, είχα εμπειρίες. Τα τεχνικά μπορείς να τα μάθεις. Το δύσκολο είναι να αποκτήσεις το βλέμμα. Δεν πήγα σε σχολές. Ήθελα να κάνω εκθέσεις σε γκαλερί. Αυτό έκανα στην Ελλάδα όταν γύρισα. Θυ­μάμαι την πρώτη μου έκθεση στη "Σελήνη" στην Κηφισιά, όπου είχα φωτογραφίσει διά­φορα άτομα με τατουάζ γυμνά.

Work in process την ονόμασα. Και στη Νέα Υόρκη έκανα έκθεση με θέμα το Εθνικό Μπαλέτο και τους συλλόγους πυγμαχίας της Κούβας με σπόνσορα το Details της Conde Nast και το Metaxa.

Κάθισα και δούλεψα πέντε χρόνια στη Νέα Υόρκη. Ύστερα επέστρεψα στην Ελλάδα και ξεκίνησα να δουλεύω ως επαγγελματίας φωτογράφος. Έμεινα έναν χρόνο. Έμπλεξα με το χρηματιστήριο και έχασα όλα μου χρήματα. Όλα όσα είχα βγάλει τόσα χρόνια με σκληρή δουλειά. Είπα ‘’ή αυτοκτονώ ή φεύγω από Ελλάδα’’

Δεν ήξερα τι να κάνω. Πήγα στο Λος Αντζελες και βρήκα τον Νίκο Ψαρρά και έμεινα μαζί του.

Είχα δει στη Μύκονο τον Μά­ριο Φραγκούλη πριν φύγω και μου είπε να πάω να τον βρω. Καταραμένη φτώχεια έζησα και στο Λος Αντζελες.

Ξεκίνησα σιγά-σιγά να δικτυώ­νομαι και να δουλεύω στο περιοδικό Flaunt.

Αρχικά μου έδωσαν μια σελίδα, μετά τις μόδες. Έκανα και με τη FΟΧ δουλειά.

Μου έδωσαν το publicity του "Κάν' το όπως ο Μπέκαμ" και πέρασα παραμονή Πρωτοχρονιάς να φωτογρα­φίζω την άσημη τότε Κίρα Νάιτλι.

Ήταν πιο χαλαρή πόλη. Το 2007 έφυγα με την πρώην σύζυγο μου (το διάσημο σούπερ μόντελ Κάιλι Μπαξ) για τη Νέα Υόρκη και το 2009 ήρθαμε στην Ελλάδα για να μεγαλώσουμε τα παιδιά. Μας χτύπησε η κρίση και η πρώην σύζυγος μου αποφάσισε να φύγουμε. Στην Αυστραλία βρέ­θηκα στα 40. Δεν ήξερα κανέναν και ήταν δύ­σκολο. Κατάφερα όμως να δικτυωθώ. Τώρα στη Νέα Ζηλανδία η ζωή είναι βαρετή, μετά τις 5-6 δεν έχει τίποτα. Η φύση είναι πανέμορφη, αλλά έχει μια άγρια ομορφιά. Ήμουν σε αδιέξοδο και απελευθερώθηκα. Δεν θέλω να πω πολλά για τον γάμο μου που τελείωσε. Τώρα είμαι καλά. Όλα αυτά με προχώρησαν ως άνθρωπο», είπε στο Gala. Λίγο πριν φύγετε... έχετε διαβάσει για τις δύσκολες ώρες της Μαλού;

Δύσκολες ώρες! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους η πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Πολύ δύσκολες ώρες για την πασίγνωστη τραγουδίστρια αφού μετά από αφόρητους πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Τι συνέβη;

Λίγες μόλις ώρες μετά την παρουσίαση των μουσικών βραβείων Billboard Music Awards 2019, η τραγουδίστρια κατέληξε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο χειρουργείο.

Ο λόγος για την Kelly Clarkson. Η τραγουδίστρια όλη την εβδομάδα μέχρι και την βραδιά των μουσικών βραβείων υπέφερε από στομαχόπονο. Ωστόσο δεν έδωσε ιδιαίτερη βάση στο γεγονός καθώς θεώρησε πως θα είναι κάτι περαστικό. Οι πόνοι όμως κατά τη διάρκεια των βραβείων έγιναν αβάσταχτοι με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα, η 37χρονηνα βρεθεί στο νοσοκομείο όπου και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της στο χειρουργείο για αφαίρεση της σκωληκοειδούς απόφυσης.

Δύσκολες ώρες! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους η πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Kelly μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter που εξήγησε πως ξέσπασε σε δάκρυα από τους πόνους που είχε.

Δύσκολες ώρες! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους η πασίγνωστη τραγουδίστρια!