Hλίας Ψινάκης: Δήλωση που θα συζητηθεί για τους πληγέντες στο Μάτι! «Αυτοί που βγαίνουν και βρίζουν...» (Βίντεο)

Τι ανέφερε για τους ανθρώπους που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά;

Hλίας Ψινάκης: Δήλωση που θα συζητηθεί για τους πληγέντες στο Μάτι! «Αυτοί που βγαίνουν και βρίζουν...» (Βίντεο)

Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN «Ευτυχείτε» μία δήλωσε για τους πληγέντες στο Μάτι, η οποία θα συζητηθεί.

Ποια είναι η αντίδραση των ανθρώπων όταν τον συναντούν τον Ψινάκη;

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε: «Έχω έρθει τετ-α-τετ με ανθρώπους που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους. Κοίταξε, αυτοί που έχουν χάσει τα πάντα και είναι ακόμα σε κατασκηνώσεις είναι πάρα πολύ ευγνώμονες σου λένε: “Ευχαριστούμε που ήρθατε… θέλουμε αυτό, κάνουμε αυτό…”. Εγώ απορώ… Από αυτούς που έχουν πάθει λιγότερη ζημιά, βγαίνουν μερικοί και βρίζουν…».

Θυμίζουμε πως πασίγνωστος τραγουδιστής είχε γίνει έξαλλος με τον Ηλία Ψινάκη!

Hλίας Ψινάκης: Έριξε «βόμβα» με μανιφέστο! «Θα πάρετε τον μπού@@ και θα σέβεστε!»

Ο Ηλίας Ψινάκης έριξε τη «βόμβα» με ένα... ευρωμανιφέστο και σε ανακοίνωσή του «πυροβολεί» με ατάκες όπως: «θα πάρετε τον μπούλο» και «θα σέβεστε»!

Όπως όλα δείχνουν, ο Ηλίας Ψινάκης, θα συμμετάσχει στις ευρωεκλογές με δικό του κόμμα, τους «Πολίτες»..

Στο Δελτίο τύπου που έχει αναρτηθεί αναφέρει ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρει: «Οι Έλληνες ευρωβουλευτές είναι όλοι πολιτικοί. Και αυτοί που δεν ήταν αναγκάστηκαν να γίνουν για να εκλεγούν με κάποιο κόμμα», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα psinakis-polites.eu. «Μήπως να το πάρουμε αλλιώς;», σημειώνεται ακόμη και το κείμενο συνεχίζει: «Η πρόκληση είναι τα 4 και εκατομμύρια Έλληνες που απέχουν –γιατί δε γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε – να βοηθήσουν την Ελλάδα αρχίζοντας από τις Ευρωεκλογές.

Η Ευρώπη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα γιατί η Κυβέρνηση (η κάθε Κυβέρνηση κράτους-μέλους της ΕΕ) ακολουθεί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Υποχρεωτικά και χωρίς παρεκκλίσεις. Είναι το “πορτοφόλι” και οι ευκαιρίες που φέρνουν ανάπτυξη και ευημερία. Η Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια “ζει” με τα λεφτά που παίρνει από την ΕΕ.

Mhtsishow: Ο Ηλίας Ψινάκης κάνει την πιο επική φάρσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο! (Βίντεο)

Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. Είναι μια πρωτοβουλία που μας ζητήθηκε από πολίτες και από τις Βρυξέλλες, ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η Χώρα μας μια άρτια και συνεπή εκπροσώπηση.

Μόνο αν διεκδικήσουμε στοχευμένα αυτά που δεν έχουμε διεκδικήσει τόσα χρόνια μπορούμε να φέρουμε λεφτά και δουλειές στην Πατρίδα μας, χωρίς ντόπιες μικροπολιτικές, λαμόγια, μίζες και μικροσυμφέροντα.

Οι Πολίτες, το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους νέους και αυτούς που νιώθουν νέοι –που δεν είναι πολιτικοί- να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν για την Ελλάδα. Να είμαστε για την Ελλάδα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει.

Στους Πολίτες δε μας νοιάζει τι πολιτική ιδεολογία έχεις, τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στο κρεβάτι σου.

Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι. Ένα πράγμα μας νοιάζει. Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνει η Ευρώπη.

Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε.

Το μπούλο παίρνουν:

Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα.
Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται.
«ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!
Ηλίας Ψινάκης».

Χαμός είχε γίνει στο χλιδάτο πάρτι του Ψινάκη στο Nammos! Διαβάστε εδώ:

Το σούπερ χλιδάτο πάρτι του Ψινάκη στο Nammos! Τα πιάτα που έφευγαν βροχή και ο ξέφρενος χορός! (Bίντεο)

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αδειάζει τον Ηλία Ψινάκη: «Δεν θα ξανά συνεργαζόμουν μαζί του»!

Πασίγνωστος και αγαπημένος τραγουδιστή, ο οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ηλία Ψινάκη, τον άδειασε κανονικά.

Ο λόγος για τον Κώστα Μαρτάκη, ο οποίο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Με τον Ηλία συνεργαστήκαμε μόνο 1,5 χρόνο στην αρχή το 2006. Δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε παραπάνω, γιατί είμαστε και οι δυο ισχυρογνώμων, του έσπαγα τα νεύρα και μου έσπαγε τα νεύρα. Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον Ηλία, αλλά δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Ο Ηλίας στην δουλειά του είναι genious και απόλυτος.Την ένωση που είχαν με τον Σάκη Ρουβά, που μπορούσαν να τα βρούνε και να βγάλουν άκρη, εμείς δεν την είχαμε. Ενώ τον αγαπάω πάρα πολύ και στεναχωριέμαι με όλα αυτά που έχουν γίνει, ήθελα να ξέρω τον λόγο. Δηλαδή όταν μου έλεγε κάνε αυτό, του έλεγα «για ποιον λόγο; Εξήγησέ μου τον λόγο.» «Μην είσαι χαζή! Μην είσαι χαζή! Χάνουμε το τάιμινγκ», μου έλεγε. Αν δεν καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να κάνω κάτι, δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να λειτουργήσω», αποκάλυψε ο Κώστας Μαρτάκης.