Κωστής Μαραβέγιας: Άλλαξε την ημερομηνία της συναυλίας του! Τι συνέβη;

Τα παράπονα των θαυμαστών τους!

Κωστής Μαραβέγιας: Άλλαξε την ημερομηνία της συναυλίας του! Τι συνέβη;

Ο Κωστής Μαραβέγιας άλλαξε την ημερομηνία της καλοκαιρινής του συναυλίας και μας αποκάλυψε και το λόγο στο Instagram.

Τι συνέβη;

Ο τραγουδιστής δέχτηκε πολλά παράπονα από μαθητές και σπουδαστές θαυμαστές του και θέλησε να τους απαντήσει με ένα δημόσιο μήνυμα.

Συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία της αφίσας από την συναυλία και έγραψε:

Κώστας Μαραβέγιας συναυλία

«Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δε θέλω» μου γράψατε… Κι εγώ και θέλω, κι αφού ατύχησα και διάλεξα σαν ημερομηνία την Κυριακή 9.06 κι ενώ το καλοκαίρι αργεί να μπει αλλά οι εξετάσεις σε Πανεπιστήμια, Σχολεία και Ωδεία καλά κρατούν ή ξεκινούν Δευτέρα 10.06, είπα να ρωτήσω τους συνεργάτες μου για το «μπορώ». Κι εκείνοι τρέχουν μεν αλλά μου είπαν ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Δεχθήκαμε εδώ και λίγες μέρες εκατοντάδες μηνύματα παραπόνων. Κι επειδή περιμένω πως και πως αυτή τη βραδιά ένα χρόνο τώρα, δεν τη θέλω ούτε κουτσουρεμένη ούτε κανέναν με βαριά καρδιά. Γιορτάζουμε τη μουσική και το καλοκαίρι μας. Κι αυτό θα γίνει τελικά την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Όπως έπρεπε από την αρχή. Καταμεσίς καλοκαιριού και όπως πρέπει. Ανυπομονώ! Σας περιμένω!», έγραψε, κάνοντας έτσι γνωστό ότι εκείνη την περίοδο έχουν εξεταστική και για αυτό αλλάζει την ημερομηνία.

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Στην Κέρκυρα για το Πάσχα το ζευγάρι!

Στην όμορφη Κέρκυρα θα περάσει το Πάσχα η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή και το επόμενο βήμα όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει.

Την αποκάλυψη πως το ζευγάρι βρίσκεται στο νησί έκανε μέσα από τα social media. Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η ηθοποιός στους προσωπικούς τους λογαριασμούς μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

undefined

undefined

Τόνια Σωτηροπούλου: Μας συστήνει τον αδερφό του Κωστή Μαραβέγια!

Τον αδερφό του Κωστή Μαραβέγια μας σύστησε η Τόνια Σωτηροπούλου μέσα από το Instagram.

Ο Νίκος Μαραβέγιας έχει τα γενέθλιά του και η ηθοποιός του θέλησε έτσι να του ευχηθεί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο η ίδια όσο και ο Κωστής Μαρβέγιας μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τουςς φίλους κάποια στιγμιότυπα! Αρχικά ο τραγουδιστής με τους τρεις τους γράφοντας «χρόνια πολλά» και λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η Τόνια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θα γινόταν να μην ευχηθεί δημόσια στον Νίκο για τα γενέθλιά του με τον οποίο η ηθοποιός έχει έρθει πολύ κοντά.

undefined

Τόνια Σωτηροπούλου: Στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια στο νέο του επαγγελματικό βήμα!

Στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια, στο νέο του επαγγελματικό βήμα βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το ζευγάρι που μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως ζει έναν δυνατό έρωτα, πλέον δεν κρύβει την σχέση του και πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, ετοιμάζονται να παντρευτούν

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής στο νέο του επαγγελματικό βήμα, δανείζει τη φωνή του στην animation ταινία «Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ», κάτι που πρόκειται να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! Συμπρωταγωνιστής του στην παιδική ταινία είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που με τη σειρά του δανείζει τη φωνή του στον σερ Λάιονελ Φροστ.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και φυσικά από το πλευρό του Κωστή Μαραβέγια δεν έλειπε η καλλονή σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

undefined

undefined