Master Chef: Κριτής αδειάζει το παιχνίδι! «Μου ζήτησαν να αλλάξω το ντύσιμό μου»

Ποιος το είπε;

Master Chef: Κριτής αδειάζει το παιχνίδι! «Μου ζήτησαν να αλλάξω το ντύσιμό μου»

Ενοχλημένος με την παραγωγή του Master Chef εμφανίστηκε κριτής του παιχνιδιού, καθώς του ζήτησαν να αλλάξει το ντύσιμό του.

Ο γνωστός σεφ ξέσπασε!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού από το ξεκίνημά του, όμως από πέρυσι αποφάσισε να απέχει, καθώς όπως δηλώσει ο διαγωνισμός έγινε... ριάλιτι.

Αυτή τη φορά ο γνωστός σεφ μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, λέγοντα: «Βλέπω ότι το επάγγελμα αρχίζει και μπουκώνει και πως πολλοί γίνονται μάγειρες για τους λάθος λόγους, χωρίς να καταλαβαίνουν τι σημαίνει φαγητό και μαγειρική. Εννοείται πως έχουν παίξει το ρόλο τους τα ριάλιτι. Φταίω και εγώ γιατί βγάλαμε μια άλλη πλευρά της μαγειρικής που δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική πραγματικότητα.

Στην τηλεόραση είναι ένα ωραιοποιημένο προϊόν, δεν δείχνουμε την πραγματικότητα του φαγητού. Αν θες να γίνεις μάγειρας πας σε μια σχολή μαγειρικής, τελειώνεις, κάνεις τις πρακτικές σου. Όμως αν πιστεύεις ότι μέσα από ένα ριάλιτι μαγειρικής θα μάθεις πράγματα στους τρεις μήνες που διαρκεί θα πας να βγάλεις ένα μενού ή να δουλέψεις σε μια επαγγελματική κουζίνα, όχι δεν ισχύει.

Για το MasterChef δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι ήταν λάθος που δεν συμμετείχα φέτος. Ήμουν από τους πρώτους που βρήκε κόκαλα στο φαγητό, που μίλησε για οξύτητες, για γλυκύτητες, όλα αυτά που λένε. Επιτυχία έχω. Δόξα τω Θεώ έχω μια πετυχημένη οικογένεια και δυο παιδιά και πολύ καλές επαγγελματικές ρίζες. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το παιχνίδι, δεν θα μπορούσα να το εξυπηρετήσω εγώ. Γιατί δεν είναι αυτό που είχαμε ξεκινήσει εμείς.

Το project αυτό έχει μεταλλαχθεί. Στην Ελλάδα μόνο. Στο εξωτερικό αυτό δεν συμβαίνει. Δεν είναι εκπομπή μαγειρικής, είναι πολύ περισσότερο ριάλιτι. Το MasterChef δεν το έβλεπα ούτε όταν ήμουν εγώ. προτιμώ να δω άλλα πράγματα που θα μου δώσουν. Τώρα να μπω στη διαδικασία να δω κάτι το οποίο έκανα και ξέρω πόσο μη αληθινό είναι και καταλαβαίνω τι προσπαθούν να σπρώξουν γιατί αυτό θέλει ο τηλεθεατής… οκ. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθαμε σε τριβή γιατί εγώ είπα ότι δεν μπορώ να αλλάξω. Τον τρόπο που κάνω κριτική, το ντύσιμο… Σχέσεις με μάγειρες είχα και έχω πάντα συγκεκριμένες». Συγκλονιστική αποκάλυψη! Κριτής του Μaster Chef δηλώνει για πρώτη φορά: «Έκανα χρήση ναρκωτικών!»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ο «σκληρός» σεφ στην πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βγήκε βόλτα με τον γιο του και έχουν μαζί την πιο τρυφερή φωτογραφία!

Χαζομπαμπάς ο... σκληρός σεφ!

Βόλτα με τον γιο του στους ώμους βγήκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο γνωστός σεφ έμοιαζε σαν χαζομπαμπάς!

Η φωτογραφία εξάλλου μιλάει από μόνη της!

undefined

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε μιλήσει για τη χρήση ναρκωτικών που έκανε! Διαβάστε εδώ:

Δήμητρης Σκαρμούτσος: Έριξε άκυρο στο Master Chef! Η απίστευτη απαίτηση της παραγωγής!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε το άκυρο που έριξε στο MasterChef και την μεγάλη απαίτηση της παραγωγής του ριάλιτι του Star!

O σεφ ανέφερε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» τους λόγους που πήρε την απόφαση να μην είναι στο ριάλιτι μαγειρικής!

Ο ίδιος, τόνισε ότι η παραγωγή του είχε ζητήσει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάνει κριτική στους παίκτες, όπως επίσης και το ντύσιμό του.

Συγκεκριμένα είπε: «Η μαγειρική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι ένα τρελό επάγγελμα μέχρι που έκανα τηλεόραση. Όπου εκεί είπα ότι εντάξει ρε φίλε, εμείς οι μάγειρες είμαστε άγιοι μπροστά στους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση, πώς το αντέχουν αυτό αυτοί οι άνθρωποι. Δεν βλέπω MasterChef. Εγώ δεν μπορούσα πλέον να το εξυπηρετήσω έτσι όπως ήθελε το κανάλι να το κάνει.»!

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή, το κανάλι καλώς ήθελε να το κάνει διαφορετικά. Τα πάντα όλα, από τον τρόπο που θα ντύνεστε… Εγώ είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος ντύνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Όταν έρχονται και μου λένε ότι αυτός ο τρόπος θα αλλάξει, έχουμε άλλο πράγμα στο μυαλό μας… Από τον τρόπο που ντύνεσαι μέχρι τον τρόπο που κάνεις την κριτική σου… Δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω». Δείτε το σχετικό βίντεο: