Power of Love: Οι πιο αγαπητοί παίκτες της εβδομάδας!

Ποιους διάλεξε το κοινό;

Power of Love: Οι πιο αγαπητοί παίκτες της εβδομάδας!

Τα πιο αγαπητά πρόσωπα της εβδομάδας ανακοίνωσε η Μαρία Μπακοδήμου στους παίκτες του Power of Love!

Είχαμε έκπληξη;

Η Άννα Ελευθερίου, η Ζένια Σολδάτου και η Νέρτζη, ήταν οι τρεις γυναίκες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες θετικές ψήφους, ενώ αντίστοιχα από τα αγόρια ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Παύλος Τερζόπουλο και ο Bill είχε τις περισσότερες.

Νικητές από την αγάπη του κοινού ήταν η Άννα και ο Παπαδόπουλο!

Power of love: Διπλή αποχώρηση απόψε (10/5)! Ποιοι φεύγουν από το παιχνίδι;

Διπλά αποχώρηση θα δούμε απόψε 10/5 στο Power of love! Ποιοι παίκτες θα φύγουν από το παιχνίδι και θα επιστρέψουν στα σπίτι τους;

Σήμερα το βράδυ έχουμε ακόμη ένα Gala! Οι παίκτες θα φορέσουν τα καλά τους και θα κάτσουν απέναντι από την Μαρία Μπακοδήμου λίγο πριν φύγει κάποιος από το σπίτι του έρωτα.

Στο Power of love, εκτός από την διπλή αποχώρηση που θα δούμε απόψε, σε λίγες ημέρες θα δούμε και έναν χωρισμό - βόμβα αγαπημένου ζευγαριού.

Πάμε όμως στα σημερινά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr αγαπημένοι παίκτες για αυτή την εβδομάδα θα για ακόμη μια φορά η Άννα και ο Παύλος Παπαδόπουλος. Ένας όμως από τους δυο θα πάρει το έπαθλο των 2.000 ευρώ και θα προστατέψει το σπίτι του.

undefined

undefined

Σύμφωνα με επίσης πληροφορίες, χωρίς ωστόσο επιβεβαιωμένες ακόμη, η αποχώρηση είναι αντρική υπόθεση! Πιθανός από το παιχνίδι να φύγει ο Αλέξανδρος, ο μπασκετμπολίστας που μπήκε στο Power of love πριν από λίγες ημέρες.

undefined

Η δεύτερη αποχώρηση σαν σκάσει σαν βόμβα και είναι... οικειοθελής! Η Νέρτζη τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει πολύ καλά με τους συμπαίκτες της και επίσης έχει βγει και η πιο μισητή παίκτρια. Για αυτό το λόγο και όλας θα φύγει.

undefined