Ως τεχνικός στο θέατρο του Σεφερλή εργάζεται γιος πασίγνωστου ηθοποιού!

Ποιος είναι;

Ως τεχνικός στο θέατρο του Σεφερλή εργάζεται γιος πασίγνωστου ηθοποιού!

Γιος πασίγνωστου ηθοποιού εργάζεται ως τεχνικός στο θέατρο του Μάρκου Σεφερλή!

Ο ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη!

Ο λόγος για τον Περικλή Αλμπάνη, ο οποίος είπε: «Έχω πάρει σύνταξη, αλλά εδώ και δύο χρόνια έχω πάει στην Καλαμάτα, σχεδόν μόνιμα, πηγαινοέρχομαι. Έχω την οικογένεια μου στην Αθήνα, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μας, έχουμε δύο γιους. Ο ένας κάνει ήχο και φως, είναι τεχνικός, στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος τον βάζει και παίζει κιόλας, ενώ ο άλλος μου γιος δουλεύει σε σούπερ μάρκετ. Κοντεύω 40 χρόνια παντρεμένος».

Ως τεχνικός στο θέατρο του Σεφερλή εργάζεται γιος πασίγνωστου ηθοποιού!

Στη συνέχεια ο ηθοποιός ρωτήθηκε από το Λοιπόν για το ποιο είναι το μυστικό για μια δεμένη οικογένεια, λέγοντας: Ήταν διακριτοί οι ρόλοι και τα καταφέραμε. Η σύζυγος δεν είναι από το χώρο, είναι… εσωτερική βοηθός. (Γέλια.) Μπορούσα να κάνω πράγματα για τη δουλειά μου, γιατί είχα πίσω μου μια γυναίκα που ήταν με τα παιδία κι έτσι ήμουν εντάξει. Παντρευτήκαμε μικροί, εκείνη 17 χρονών κι εγώ ήμουν 23 ετών. Τώρα είμαι Καλαμάτα, ανέβασα πριν από 2 χρόνια τη «Λωξάντρα», μετά την «Αντιγόνη» και φέτος κάναμε το έργο «Ωραία μου κυρία», στο οποίο είχα συμμετάσχει και στην Αθήνα στο θέατρο «Πάνθεον».

Έχω κάνει 94 διαφορετικούς θεατρικούς ρόλους. Έχω παίξει σε 94 θεατρικά έργα, έζησα 34 θεατρικές ζωές. Το «ταμείο» είναι ότι με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Σε κάθε χαρακτήρα και ρόλο πρέπει να κρατήσεις τα καλύτερά του, αυτό είναι θησαυρός. Οι ρόλοι μου μ’ έχουν βοηθήσει πολύ. Αυτόν τον καιρό γράφω μια ταινία που είναι βασισμένη στο θεατρικό «Η μεγάλη μαγεία» του Εντουάρντο Ντε Φιλίπο. Τελειώνοντας, θα είναι για μένα ένα καινούργιο βήμα, γιατί μου άρεσε πολύ ο κινηματογράφος και δεν έχω κάνει πολύ κινηματογράφο.

Mάρκος Σεφερλής: Η τρυφερή κίνηση που συγκίνησε την Έλενα Τσαβαλιά!

Ο Μάρκος Σεφερλής μαζί με την Έλενα Τσαβαλιά βρίσκονται στο Παρίσι και ο ηθοποιός έκανε μία κίνηση που συγκίνησε τη σύζυγό του!

Οι δύο τους είναι δείχνουν πως περνάνε πολύ καλά στις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε ένα βίντεο, όπου γράφει πάνω σε ένα λουκέτο «αγάπης» τα αρχικά του ονόματός του και της συζύγου του.

Το λουκέτο το κλειδώνει πάνω στη γέφυρα, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι ερωτευμένοι στην Μονμάρτη.

Δείτε το βίντεο

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Τρυφερά φιλιά στο στόμα στο ταξίδι τους στο Παρίσι!

Μετά τις πασχαλινές διακοπές με τον γιο τους, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά βρίσκονται στο Παρίσι και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί.

Το ζευγάρι είναι full ερωτευμένο και δεν το κρύβει!

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά διανύουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή τους, έχοντας κοντά τους τον καρπό του έρωτα τους που τον βλέπουν καθημερινά να μεγαλώνει και τον καμαρώνουν.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πιο τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του.

Μάλιστα, ο ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε και την νέα παράσταση που θα ανεβάσει από το καλοκαίρι.

undefined