Σπύρος Παπαδόπουλος: Σε τραγική κατάσταση ο παρουσιαστής! Το σοκ που δεν μπορεί να ξεπεράσει!

Πολύ δύσκολες ώρες! Τι συνέβη;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Σε τραγική κατάσταση ο παρουσιαστής! Το σοκ που δεν μπορεί να ξεπεράσει!

Σε τραγική κατάσταση είναι ο παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος! Το σοκ που υπέστη είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να το ξεπεράσει!

Ένα ραβασάκι του έπεσε κυριολεκτικά από τα χέρια και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός!

Αναφερόμαστε φυσικά, στα χτεσινά νούμερα τηλεθέασης που έκανε το Στην υγειά μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΙ! Η εκπομπή τσακίστηκε κυριολεκτικά αφού σημείωσε στο δυναμικό κοινό μόλις 9.8%! Την ίδια ώρα το Πακέτο απέναντι έκανε 16% και η Βίκυ Χατζηβασιλείου πανηγυρίζει! Η Μοντέρνα Σταχτοπούτα στο Open έκανε 7,4%, η ταινία Τέντι Μπόι αγάπη μου στον ΑΝΤ1 11.4 και το Survivor 12,6! Mιλάμε για κλάμα.... Αλήθεια, θυμάστε τον όρο που είχε θέσει στον ΣΚΑΙ;

Τι τηλεθέαση είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα:

Τη φετινή σεζόν η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικά νούμερα με το «Πάμε Πακέτο» στην τηλεόραση του ΑLPHA TV.

Είναι ίσως από τις καλύτερες χρονιές της παρουσιάστριας, η οποία να σημειώσουμε ότι μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο της με την τηλεόραση του ΑLPHA TV!

Το «Πάμε πακέτο» λοιπόν εχθές έκανε πραγματικά εξαιρετικά νούμερα στο δυναμικό κοινό και ακόμη καλύτερα νούμερα στο γενικό σύνολο.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκίνησε με 15,5 συνεχίζει με 17,4 18,6 18,8 19,7 22,5 26,3 και την ώρα που ξεκινάει ο Σπύρος Παπαδόπουλος 22,4 19,6.

Ο ανταγωνισμός της Βίκυς Χατζηβασιλείου, το "Survivor Ελλάδα Τουρκία" 14,1 και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που όμως ήταν επανάληψη 15,1 !

Σπύρος Παπαδόπουλος: Σε τραγική κατάσταση στο Σκάι!

Πως να μην είναι σε τραγική θέση ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκεί στο Σκάι με τα νούμερα τηλεθέασης;

Είναι λογικό ο παρουσιαστής να δυσανασχετεί και μαζί και οι συνεργάτες του, αφού δεν βλέπουν πουθενά την πρωτιά ή έστω τη δεύτερη θέση στον πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό!

Πιο συγκεκριμένα...

Prime time

AΝΤ1: Κάτι να καίει, 15,2
ALPHA: Πάμε πακέτο 16,8

OPEN: It's Show time 6

STAR: Μίνιονς, 15,4

ΣΚΑΙ: Survivor 12,5

ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 11,8

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, κάνει από τα πιο χαμηλά νούμερα για την εκπομπή του, με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να σημειώνει 16,8, με την ελληνική ταινία στον Ant1 15,2 και με την ταινία στοStar 15,4!