Φαίη Σκορδά: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε προσωπικά της μηνύματα! Απίστευτο σκηνικό...

Έξαλλη η Φαίη! Τι γράφει και σε ποιον;

Φαίη Σκορδά: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε προσωπικά της μηνύματα! Απίστευτο σκηνικό...

Και όμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε προσωπικά μηνύματα της Φαίης Σκορδά και το σκηνικό μοιάζει απίστευτο αλλά... είναι αληθινό!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, είδε την ταινία “Avengers” και έσπευσε να ενημερώσει την Φαίη Σκορδά για τις εξελίξεις.

Η δυσπιστία της Φαίης, ήταν αρκετή για να κάνει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να δημοσιεύσει την συνομιλία τους και να σχολιάσει, κάνοντας φυσικά χιούμορ!

«9 το πρωί ανάμεσα σε δυο παιδικά πάρτυ, συζητάμε με την παρουσιάστρια τα θέματα που απασχολούν την εκπομπή …Τι τράβαω…». Δείτε την σχετική ανάρτηση που μπορεί να προκαλέσει, ξανά... τον τσαμπουκά της!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε προσωπικά μηνύματα της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά - Δημήτρης Ουγγαρέζος: H τυχαία συνάντηση στο δρόμο και το απρόοπτο περιστατικό!

Τυχαία συναντήθηκαν στο δρόμο η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και του συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα στο Πρωινό οι παρουσιαστές ανέφεραν τι τους συνέβη στο δρόμο, ενώ ήταν σταματημένοι στα φανάρια.

«Όποιος έχει διακαή πόθο να πειράξει τη Φαίη Σκορδά ενώ οδηγάει, να ξέρετε δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ήμασταν στο ίδιο φανάρι χθες στην Γλυφάδα και ενώ κόρναρα, δεν κατάλαβε τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Είμαι με τα παιδιά και πάμε να κουρευτούμε, και βλέπω μία τζιπάρα δίπλα να κορνάρει… και λέω είναι δυνατόν να γυρίσω και να μιλήσω; Μετά κατεβάζω τα παράθυρα και βλέπω τον Δημητράκο!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Το αποκαλυπτικό τηλεφώνημα! «Αγόρι μου, για σένα το έκανα...» (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα αποκαλυπτικό τηλεφώνημα! Η παρουσιάστρια του Πρωινού στον ΑΝΤ1 μίλησε στο... αγόρι της!

Τι είπε και σε ποιόν;

Συγκεκριμένα η Σκορδά έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο OPEN «Για την παρέα», με αφορμή τα όσα είπε ο παρουσιαστής για το πρωινό της... λούσιμο με σοκολάτα!

Η Φαίη, λοιπόν, είπε: «Αγόρι μου; Σοκολατάκι μου; Αγόρι μου για εσένα το έκανα… Το ότι έχουμε γεννηθεί την ίδια ημέρα και την ίδια χρονιά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κάτι λέει. Δεν κατάλαβες όμως, όταν του είπα ότι μπορώ να κάνω την σοκολατένια σφαίρα πολύ πιο εύκολα από ότι το έδειχναν στο Masterchef, στο διάλειμμα είπα καλέστε τον Νίκο Μουτσινά. Για εσένα τα έκανα όλα υπάρχουν αποδείξεις. Προκαλώ την Ματίνα, να περιχύσει τον Νίκο Μουτσινά με ότι βρει μπροστά της».