Survivor: Όλα τα highlights από το επεισόδιο χτες (12/5) και το τρέιλερ για σήμερα!

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

Survivor: Όλα τα highlights από το επεισόδιο χτες (12/5) και το τρέιλερ για σήμερα!

Εδώ είμαστε και σήμερα στο Youweekly.gr, και σας έχουμε όλα τα highlights από το επεισόδιο χτες (12/5) στο Survivor, αλλα και το τρέιλερ για σήμερα!

Στα χέρια πιάστηκαν στο Survivor ο Ατακάν και ο Γιουσούφ μετά το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. Τσακώθηκαν και ο δεύτερος τον έπιασε από το λαιμό.

Ο κακός χαμός στην Μαύρη ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την ήττα τους στο παιχνίδι! Ο Ατακάν ξίνισε όταν έχασε στα ματσαρίσματα με αποτέλεσμα να έχει μια μούρη μέχρι το πάτωμα.

Μετά το παιχνίδι, ξεκίνησε καβγάς ανάμεσα τους με αφορμή την συμπεριφορά του και έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και μίλησαν στις μαμάδες τους! Ξέσπασαν σε κλάματα! (Βίντεο)

Αυτοί είναι οι παίκτες που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor και μίλησαν στις μαμάδες τους! Ξέσπασαν σε κλάματα όταν τις άκουσαν.

Ποιοι είναι οι 6 παίκτες;

Από τους άντρες κέρδισε ο Παναγιώτης ο οποίος επέλεξε την Κατερίνα και τον Σπύρο, ενώ από τις γυναίκες κέρδισε η Ρία η οποία επέλεξε την Αφροδίτη και τον Νίκο.

Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία μιας και είναι η γιορτή της μητέρας να μιλήσουν με τις μαμάδες τους. Μάλιστα, ο Νίκος και η Ρία συγκινήθηκαν περισσότερο και έβαλαν τα κλάματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία της εβδομάδας! (Βίντεο)

Πανηγυρική είναι η επιβεβαίωση του Youweekly.gr , αφού από νωρίς σας αποκαλύψαμε ποια ομάδα θα πάρει την ασυλία της εβδομάδας.

Ποιοι πανηγύρισαν;

Σε έναν κουραστικό στίβο μάχης, μιας και ήταν μεγάλο με μεγάλα και ψηλά εμπόδια, αλλά και πισίνα, μια ομάδα κατάφερε να κερδίσει με σοκ 10 - 9 και αυτή είναι η άσπρη ομάδα.

Αποτέλεσμα του αγώνα, η μαύρη ομάδα θα επιλέξει Τούρκους παίκτες προς αποχώρηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση! (Βίντεο)

Η άσπρη ομάδα ήταν εκείνη που κέρδισε την ασυλία στο Survivor με αποτέλεσμα η μαύρη θα βγάλει υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση.

Ποιους ψήφισαν;

Η μαύρη ομάδα την προηγούμενη φορά που ήταν σε αυτή την δύσκολη θέση έχασε την Ελπίδα από την ομάδα της, έτσι σήμερα επέλεξε Τούρκους παίκτες και συγκεκριμένα άνδρες.

Οι Τούρκοι παίκτες από τις ψήφους τους έβγαλαν σε ισοψηφία τον Εμρέ και τον Ατακάν με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην ψηφίσουν και αυτόματα να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και το Γιουσούφ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor trailer 13/5: Οι παίκτες τα δίνουν όλα για αυτό το έπαθλο! (Βίντεο)

Οι παίκτες τα δίνουν όλα για το αυριανό έπαθλο στο Survivor!

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι;

Μετά το συμβούλιο του νησιού όπου υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν ο Αταλάν, ο Εμρέ και ο Γιουσούφ, ήρθε το έπαθλο φαγητού, κατευθείαν από Μύκονο και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια, οι εντάσεις δεν θα λείψουν, καθώς θα δούμε τον Ατακάν και τον Γιουσούφ να τσακώνονται ξανά και ο Παναγιώτη εκτός ορίων να φωνάζει.

Δείτε το trailer: