Survivor διαρροή 13/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο του Nusret!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor διαρροή 13/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο του Nusret!

Survivor spoiler: Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα (13/05) το τρομερό έπαθλο του Nusret; Ποιοι θα γευτούν τα φαγητά του;

Χτες πρώτοι στο Youweekly.gr σας ενημερώσαμε πως η Άσπρη ομάδα θα καταφέρει να εξασφαλίσει την ασυλία και ποιοι θα είναι οι 3 Τούρκοι παίκτες από την Μαύρη ομάδα που θα είναι υποψήφιοι!

Πάμε τώρα στα σημερινά: Όσοι είστε συχνοί αναγνώστες μας θα έχετε διαβάσει από την Παρασκευή ποια είναι η ομάδα που κερδίζει στο έπαθλο του Nusret! Η πληροφορία είναι 100% επιβεβαιωμένη και το αποτέλεσμα σίγουρο! Γι' αυτό όποιος δεν θέλει να μάθει την διαρροή να μην συνεχίσει!

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα δούμε ένα κλασικό παιχνίδι Survivor με έναν απαιτητικό στίβο μάχη γεμάτο εμπόδιο και έναν στόχο που οι παίκτες θα κληθούν να σπάσουν κάποια πλακάκια στον τοίχο με ιπτάμενα σφυριά!

To logo του Survivor

Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η ομάδα που θα απολαύσει τους "μαζέδες" του Nusret είναι η Μαύρη! Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε μέσα στην ημέρα με νέα διαρροή!

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το επεισόδιο της ημέρας:

Στιγμιότυπο από το σημερινό επεισόδιο του Survivor
Στιγμιότυπο από το σημερινό επεισόδιο του Survivor
Στιγμιότυπο από το σημερινό επεισόδιο του Survivor
Στιγμιότυπο από το σημερινό επεισόδιο του Survivor

Survivor spoiler: Η μεγάλη ανατροπή! Ποιοι παλιοί παίκτες επιστρέφουν στο παιχνίδι;

Ακόμη ένα spoiler σας έχουμε για σήμερα, εκτός από ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία! Το survivor είναι σίγουρα το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό γιατί παλιοί παίκτες πρόκειται να μπουν στο ριάλιτι.

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι του ΣΚΑΙ είχε αγαπηθεί αρκετά από το κοινό αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης, λόγω των παικτών του είχαν πάρει μέρος, μιας και ήταν πολύ συμπαθείς από το κοινό.

Φέτος, το Survivor Ελλάδα Τουρκία, ακόμη και μετά την ένωση των ομάδων δεν βλέπουμε να πηγαίνει τόσο καλά στην τηλεθέαση, έτσι οι ιθύνοντες σκέφτονται να πάρουν δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με το Tv έθνος, έχουν επικοινωνήσει με παλαίμαχους παίκτες με σκοπό να επιστρέψουν στο Survivor 3.

Ποιοι είναι όμως αυτοί;

Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος ακόμη δεν έχει πάρει κάποια απόφαση καθώς έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν τον αφήνουν να φύγει.

undefined

Πρόταση, έχουν δεχθεί και η Εύη Σαλταφερίδου, αλλά και ο Πάνος Θεοδώρου.

undefined