Μίνα Αρναούτη: Έκανε έκκληση στα social media! Tι συνέβη;

Η ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση!

Μίνα Αρναούτη: Έκανε έκκληση στα social media! Tι συνέβη;

Η Μίνα Αρναούτη, έκανε μια δημόσια έκκληση στα social media! Tι συνέβη;

Η Μίνα Αρναούτη ως λάτρης των social media μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να παίξει ένα παιχνίδι με τους followers της.

Εκείνοι της έκαναν ερωτήσεις και η Μίνα απαντούσε! Μία από αυτές ήταν και στο αν έμαθε κάτι μετά τον τραυματισμό που είχε στο ατύχημα που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η ίδια έδωσε την εξής απάντηση: «Ναι ότι το γεφύρι της Άρτας κάποια στιγμή τέλειωσε. Εγώ δεν θα τελειώσω ποτέ», ενώ δεν δίστασε να αναφέρει μία φίλη, πλαστικό χειρουργό στο επάγγελμα και να της πει χαρακτηριστικά: «Χτίσε με να βγω στην παραλία». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η δημόσια έκκληση που έκανε η Μίνα Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη: Την "είπε" άσχημα στην Κατερίνα Καινούργιου! Το απίστευτο σχόλιο για την προσωπική της ζωή!

Την είπε άσχημα η Μίνα Αρναούτη στην Κατερίνα Καινούργιου με ένα απίστευτο σχόλιο για την προσωπική της ζωή στο Instagram.

Η ίδια είναι λάτρης των social media και έχει καθημερινή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του λογαριασμού της.

Πριν από λίγες ώρες θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσει follower της! Μια από τις ερωτήσεις που της έγιναν «αν είναι μόνη της αυτό τον καιρό» και απάντησε με χιούμορ... «Σαν την Κατερίνα Καινούργιου», έγραψε!

Να υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα θέλουν την παρουσιάστρια του Open tv να είναι σε σχέση με τον Φίλιππο Παναγόπουλο, ωστόσο η ίδια δεν το έχει επιβεβαιώσει.

undefined

Μίνα Αρναούτη: Mπαίνει ξανά στο χειρουργείο!

Η Μίνα Αρναούτη θα μπει ξανά στο χειρουργείο για ακόμη μία επέμβαση!

Δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την περιπέτεια από το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη!

Συγκεκριμένα η Μίνα δέχθηκε ερωτήσεις από followers στο instagram και μία απ΄αυτές ήταν «πόσες εγχειρήσεις σου μένουν ακόμα;».

Η Μίνα Αρναούτη απάντησε πως της απομένει ακόμη ένα χειρουργείο!

Μίνα Αρναούτη: Mπαίνει ξανά στο χειρουργείο!