MasterChef: Ο 2ος ημιτελικός και το δύσκολο mystery box δια χειρός Κοντιζά! (Βίντεο)

Οι ειρωνείες του Ιωαννίδη!

MasterChef: Ο 2ος ημιτελικός και το δύσκολο mystery box δια χειρός Κοντιζά! (Βίντεο)

Το mystery box έχει την "υπογραφή" του Κοντιζά στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef! Τι υλικά έβαλε μέσα ο αγαπημένος κριτής ώστε να δει την δημιουργικότητα των παικτών; Απόψε είναι ο β΄ ημιτελικός του αγαπημένου παιχνιδιού μαγειρικής MasterChef!

Ο σεφ και κριτής ζήτησε στους τέσσερις φιναλίστ να ανοίξουν τα κουτιά τους και να αναγνωρίσουν τα υλικά που αυτά έκρυβαν.

Βάσει αυτών, οι παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν για να βγει ο νικητής της σημερινής δοκιμασίας που θα περάσει στην τελική τριάδα!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πριν ανοίξουν οι παίκτες το mystery box τους έβαλε να κάνουν μια μικρή δοκιμασία λέγοντας ότι θα γλιτώσουν τρεις ώρες γύρισμα και όποιος έβρισκε όλα τα υλικά θα κέρδιζε απευθείας μια θέση στον τελικό!

Κανείς όμως δεν πήρε το ρίσκο και αποφάσισαν να δοκιμαστούν κανονικά!

Όση ώρα όμως ρώταγε και παρουσίαζε τα υλικά του ο Σωτήρης Κοντιζάς ο Ιωαννίδης με τον Κουτσόπουλο τον "ειρωνεύτηκαν" λέγοντας ότι δεν παρουσίασε ούτε το mdf ξύλο κοπής!

MasterChef: Η αποκάλυψη του Παντελή για την αληθινή συμπεριφορά της Σπυριδούλας στο παιχνίδι!

Μετά την αποχώρηση του από το MasterChef ο Παντελής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή των «Κούκου» στο Star και αποκάλυψε ποια είναι η συμπεριφορά της Σπυριδούλας μέσα στο παιχνίδι!

Ο Παντελής Βούρος είναι ο πιο αγαπητός παίκτης του φετινού κύκλου.

Αρχικά ο ίδιος αναφέρθηκε στον Χρήστος Μπάρκα ή αλλιώς κρατς και στην συνέχεια για την Σπυριδούλα.

«Ο Χρήστος είναι πιο καλό παιδί από ότι φαντάζεστε. Ο Χρήστος κάποια πράγματα τα παίρνει πιο προσωπικά από μένα. Κάποιες συμπεριφορές στο παιχνίδι ίσως τον πείραξαν.

Η Σπυριδούλα πιστεύω είναι λίγο παρεξηγημένη. Δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Στα πλαίσια του παιχνιδιού ο καθένας βγάζει ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Η Σπυριδούλα ό,τι ήθελε να πει το έλεγε. Δεν ξέρω τι έλεγε πίσω από τις κάμερες, αλλά στην παρέα είναι πολύ καλή, χαβαλές. Και μαγειρικά είναι πολύ καλή», είπε, μεταξύ άλλων, ο Παντελής.

undefined

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι!

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef ο Παντελής ήταν εκείνος που έχασε στη δοκιμασία και αποχώρησε από παιχνίδι. Στα social media, έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Μάλιστα, όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του, στο Twitter επικράτησε χαμός από τους χρήστες.

Ο μάγειρας βρίσκεται ήδη στην Κάλυμνο όπου διατηρεί το εστιατόριο με την οικογένεια του και θέλησε μέσα από τα social media να πει πένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τον στήριξαν.

«Γεια σας. Βρίσκομαι στο εστιατόριο μου στην Κάλυμνο. Μόλις αποχώρησα τηλεοπτικά από το MasterChef και κάπως έτσι τελειώνει το μαγειρικό ταξίδι και για μένα. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή, τους κριτές και τους συμπαίκτες που κοντά τους έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Και δεν μπορώ να μην εκφράσω την αγάπη μου στον κόσμο που με έβλεπε κάθε βράδυ και με στήριζε και με την αγάπη του μου έδωσε ώθηση να προχωρήσω στο παιχνίδι. Έχω εισπράξει αυτήν την αγάπη στον δρόμο και στα social media. Δεν έπαψα ποτέ να είμαι ο εαυτός μου και να μην κρατάω κακίες. Σας παροτρύνω να κάνετε το ίδιο. Να αγαπάτε αυτό που κάνετε, να σέβεστε τον συνάνθρωπο σας και να μην κρατάτε κακίες… Ευχαριστώ πολύ, φιλάκια πολλά, γεια σας», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο Παντελής στο βίντεο του.