Master Chef: Ο Παντελής έριξε τη βόμβα! «Έμαθε ότι με συμπαθεί ο κόσμος και άλλαξε τη συμπεριφορά του...» (Βίντεο)

Ποιος είναι;

Master Chef: Ο Παντελής έριξε τη βόμβα! «Έμαθε ότι με συμπαθεί ο κόσμος και άλλαξε τη συμπεριφορά του...» (Βίντεο)

Ο Παντελής έριξε τη βόμβα για τον παίκτη από το Master Chef ο οποίος άλλαξε συμπεριφορά προς το πρόσωπό του!

Aπάντησε σε ερωτήσεις του κοινού στην εκπομπή του STAR «Στην φωλιά των Κου Κου».


Ο Παντελής έριξε τη βόμβα για τον παίκτη από το Master Chef ο οποίος άλλαξε συμπεριφορά προς το πρόσωπό του!

O Παντελής έκανε γνωστό πως ο Σταμάτης Κωβαίος άλλαξε τη συμπεριφορά απέναντί του, όταν μπήκαν ξανά στο παιχνίδι οι παλιοί παίκτες.

Ο λόγος ήταν πως ο Σταμάτης έμαθε ότι ο Παντελής ήταν στο κοινό δημοφιλής.

«Αν κάποιος τράβηξε παραπάνω το σχοινί με μένα μετά την επιστροφή των παλιών παικτών ήταν ο Σταμάτης. Ήταν ο μόνος παίκτης που άλλαξε τη συμπεριφορά του προς εμένα. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά ήταν από πριν μια χαρά. Προσπάθησα με τον Σταμάτη, να τον έχω από κοντά, να τον βοηθήσω να φτιάξει την εικόνα του», ήταν τα λόγια του Παντελή. Χαμός είχε γίνει στο twitter με την αποχώρηση του Παντελή!

Master Chef: Ο Πάνος αποχώρησε από το παιχνίδι και έκανε την πιο απίστευτη δήλωση!

Ο Πάνος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Master Chef χτες, και βρέθηκε στους Κουκου, όπου προέβη σε μια απίστευτη δήλωση!

Ο 23χρονος μάγειρας ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Έχω δει την αποχώρησή μου 15 φορές από χθες. Είμαι λίγο πιο ψύχραιμος τώρα. Ήταν δύσκολη μέρα. Είχε βγει η κούραση τις τελευταίες μέρες από τον εγκλεισμό και το άγχος. Όταν είδα πως χάνω ήταν μαχαιριά στην καρδιά, αλλά συμβιβάστηκα. Διαγωνισμός είναι. Μετά την εξάδα είμαστε όλοι νικητές.

Δεν μπήκα για τα λεφτά. Ήθελα να κερδίσω την εκτίμηση των κριτών και νομίζω το κατάφερα.

Ο διαγωνισμός έχει την ανατροπή, αλλά είπα για νικήτρια τη Σπυριδούλα γιατί έχει περισσότερη αντοχή. Είναι σταθερή. Εγώ στο σπίτι έκανα παρέα με όλα τα παιδιά, απλά έτυχε να είμαι στο δωμάτιο με τον Σταμάτη, τον Τάσο και τον Χάμπο. Παρέα έκανα με όλους.

Δεν θα παντρευτώ με την Ασημίνα, είμαστε απλά πολύ καλοί φίλοι. Αυτό». Πάντως οι θαυμαστές του ριάλιτι, έγιναν έξαλλοι! Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: Η αποκάλυψη του Παντελή για την αληθινή συμπεριφορά της Σπυριδούλας στο παιχνίδι!

Μετά την αποχώρηση του από το MasterChef ο Παντελής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή των «Κούκου» στο Star και αποκάλυψε ποια είναι η συμπεριφορά της Σπυριδούλας μέσα στο παιχνίδι!

Ο Παντελής Βούρος είναι ο πιο αγαπητός παίκτης του φετινού κύκλου.

Αρχικά ο ίδιος αναφέρθηκε στον Χρήστος Μπάρκα ή αλλιώς κρατς και στην συνέχεια για την Σπυριδούλα.

«Ο Χρήστος είναι πιο καλό παιδί από ότι φαντάζεστε. Ο Χρήστος κάποια πράγματα τα παίρνει πιο προσωπικά από μένα. Κάποιες συμπεριφορές στο παιχνίδι ίσως τον πείραξαν.

Η Σπυριδούλα πιστεύω είναι λίγο παρεξηγημένη. Δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Στα πλαίσια του παιχνιδιού ο καθένας βγάζει ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Η Σπυριδούλα ό,τι ήθελε να πει το έλεγε. Δεν ξέρω τι έλεγε πίσω από τις κάμερες, αλλά στην παρέα είναι πολύ καλή, χαβαλές. Και μαγειρικά είναι πολύ καλή», είπε, μεταξύ άλλων, ο Παντελής.

undefined