Κωνσταντίνας Αγγελίδης: Η Οδύσσεια του παρουσιαστή! «Δεν θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά...»

Ραγίζει καρδιές! Η αλήθεια για την υγεία του....

Κωνσταντίνας Αγγελίδης: Η Οδύσσεια του παρουσιαστή! «Δεν θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά...»

Μια οδύσσεια περνάει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος έκανε μια αγωγή μετά το τροχαίο που είχε και συγκλόνισε! «Δεν θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά....» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Εμείς πρόσφατα στο Youweekly.gr είχαμε κάνει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μέσα από το νοσοκομείο και είχαμε αναφέρει όλες τις εξελίξεις για την υγεία του!

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πριν περίπου 15 μέρες, η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη κατέθεσε αγωγή με την οποία ζητεί 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση.

Στην αγωγή ο Αγγελίδης και η σύζυγός του Ευαγγελία Βαρσάμη τονίζουν ότι υφίσταται «σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας». Προσθέτουν: «Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ».

Η αγωγή κάνει λόγο για μόνιμη, ισόβια και μη αναστρέψιμη αναπηρία, ενώ τονίζει ότι έχει επιπλοκές από μολύνσεις. «Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή», γράφουν.


Το τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη έγινε τα Χριστούγεννα του 2017, όταν οδηγός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει σχεδόν κάθετα τη Βουλιαγμένης και ο παρουσιαστής καρφώθηκε πάνω του. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, του οποίου η μητέρα ήταν 14 χρόνια σε κώμα μετά από τροχαίο ζητά, στην αγωγή του, από τον οδηγό του λεωφορείου 2.796.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

Γενέθλια έχει σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η γυναίκα του ήταν στο πλευρό του με ένα τεράστιο χαμόγελο για να γιορτάσουν μαζί...

Ένας χρόνος πέρασε από εκείνη την τραγική μέρα, στις 24 Δεκεμβρίου του 2017, που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπεσε θύμα τροχαίου με την μηχανή του στην Βουλιαγμένης.

365 μέρες στις οποίες ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει την μεγάλη του μάχη σε κέντρο αποκατάστασης.

Η σύζυγος του Εβελίνα από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό και του δίνει δύναμη!

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει τα γενέθλια του και η αγαπημένη του σύζυγος Εβελίνα με μια τεράστια τούρτα βρέθηκε και πάλι στο κέντρο αποκατάστασης για να του ευχηθεί και να γιορτάσουν όλοι μαζί.

365 μέρες μετά, και ο Κωνσταντίνος θα είχε το πιο ωραίο δώρο... Μια αγκαλιά από τον γιο του Αλέξανδρο...

Ο μικρός είχε να δει τον πατέρα του έναν ολόκληρο χρόνο...

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο κέντρο αποκατάστασης προκαλούν ανατριχίλα και φέρνουν δάκρυα... Ο μικρός έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα του και τον έσφιγγε... Έναν ολόκληρο χρόνο είχε να τον δει και να τον νιώσει...

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δεν μπορεί να επικοινωνήσει ακόμα με τον περίγυρο του όμως η ανάρρωση του ένα χρόνο μετά το τροχαίο είναι εντυπωσιακή αποδεικνύοντας πόση δύναμη έχει ο παρουσιαστής...

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου":

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του!

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη!

Ποιος επιχειρηματίας του χαρίζει την ζωή;

Ο Τάκης Τσακίρης, γνωστός επιχειρηματίας των Νοτίων προαστίων και αυτός στον οποίο δούλευε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης την αποφράδα εκείνη ημέρα του τροχαίου, είναι ο άνθρωπος που στηρίζει όσο κανείς άλλος, την οικογένεια του παρουσιαστή.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο συναισθηματικό και ψυχολογικό κομμάτι. Εδώ και έναν σχεδόν χρόνο ο Τάκης Τσακίρης καταβάλλει ένα σημαντικό ποσό στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη κάθε μήνα και τον λογίζει ώς μισθό απέναντι στον φίλο και συνεργάτη του.

Λες και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδη είναι στα μαγαζιά του και δουλεύει κάθε μέρα.

Τα χρήματα αυτά βοηθούν πολύ στην συντήρηση της οικογένειας, ενώ καλύπτουν και ένα μέρος των μεγάλων εξόδων που κοστίζει η αποθεραπεία του παρουσιαστή.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δεν θα πιστεύετε ποιες είναι οι δύο πρώτες λέξεις που είπε μόλις ξύπνησε...

Χθες το μεσημέρι, ο Κωνσταντίνος είχε επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Βούλας και μάλιστα όταν τον ρώτησαν οι γιατροί "Κωνσταντίνε πως είσαι", ο Κωνσταντίνος τους απάντησε με το γνωστό του χιούμορ, ου δεν το χάνει ούτε αυτές τις τραγικές στιγμές... με δύο λέξεις: "Τέλεια... γαμάτα!".

Αυτό φανερώνει το πόσο δύναμη ψυχής έχει αυτό το παιδί μέσα του και είναι ακριβώς αυτά τα στοιχεία που κάνουν τους γιατρούς να σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Όπως σας περιγράψαμε και χθες οι επόμενες 15 μέρες είναι πολύ κρίσιμες για να διαπιστωθεί τι βλάβες έχουν προκληθεί στον εγκέφαλο του Κωνσταντίνου από το φοβερό ατύχημα. Οι γιατροί είναι λίγο περισσότερο αισιόδοξοι γιατί πλέον ρωτάνε τον Κωνσταντίνο, ποιος είναι ο "τάδε" φίλος του ή ο "τάδε" συγγενής του, τον δείχνουν, κι εκείνος τους αναγνωρίζει.

Αυτό σημαίνει κατά τους θεράποντες γιατρούς ότι πιθανόν ο Κωνσταντίνος να μπορέσει να συνέλθει γρηγορότερα από ότι πίστευαν! "Ο δρόμος είναι μακρύς, δύσκολος και ανηφορικός! Αλλά η κράση του Κωνσταντίνου μας βοηθάει να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι! Οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες", αυτό μας είπε ένας από τους γιατρούς της νευροχειρουργικής ομάδας που είναι δίπλα στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.