Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χρήστος Φερεντίνος: Το επόμενο μεγάλο βήμα που θα του αλλάξει τη ζωή!

Τι συμβαίνει;

Χρήστος Φερεντίνος: Το επόμενο μεγάλο βήμα που θα του αλλάξει τη ζωή!
News 15.05.2019 20:28

Το επόμενο μεγάλο βήμα στην επαγγελματική του ζωή πρόκειται να κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος που θα του αλλάξει τη ζωή.

Χαρμόσυνα τα νέα για τον παρουσιαστή.

undefined

Σύμφωνα με το "Mytv" οι υπεύθυνοι του Alpha, φτιάχνουν το πρόγραμμα για την νέα τηλεοπτική σεζό. Τι θα συμβεί με το Deal και τον Χρήστος Φερεντίνο;

Ο παρουσιαστής θα παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού και το τελευταίο διάστημα ακούγεται πως πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο ριάλιτι που θα έρθει στις τηλεοπτικές μας οθόνες και θα χρειαστεί να λείψει εκτός Ελλάδος.

Χρήστος Φερεντίνος: Τα επόμενα σχέδια μετά το κόψιμο του DEAL!

Το Vandas blog είναι παντού και τώρα έχω αποκλειστικό φωτιά για τον Χρήστο Φερεντίνο και τα επόμενα σχέδια του μετά το κόψιμο του Deal στον ALPHA!

Το κόψιμο του Deal αρχικά είναι σίγουρο ότι θα συμβεί απλά το πότε δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα! Ειδικά μετά τις καταγγελίες που έγιναν δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς το κανάλι! Διαβάστε παρακάτω...

Στο γραφείο μου, λοιπόν, έχω όλα τα επόμενα βήματα του παρουσιαστή και τις συζητήσεις που κάνει για... νέα εκπομπή και θα σας τα αποκαλύψω μέσα από το Vandas!

Τα επόμενα βήματα του Χρήστου Φερεντίνου μετά το κόψιμο του DEAL!

Για αρχή να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής, όταν κοπεί το Deal, δεν αποδεσμεύεται από το κανάλι! Το συμβόλαιό του είναι εν ενεργεία και πληροφορίες μου αναφέρουν πως θα αξιοποιηθεί σε νέο project! Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις και κινήσεις κι από τις δυο πλευρές για να βρουν κάτι που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του!

Σίγουρα, δεν τον κουνάει κανείς από την απογευματινή ζώνη! Άρα η εκπομπή που θα ξεκινήσει θα είναι πάλι απόγευμα! Το project που ετοιμάζει ο ALPHA για τον Φερεντίνο, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα!

Περισσότερα θα σας αποκαλύψω σύντομα, το μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά τώρα είναι πως... ετοιμάζονται πραγματάκια και η απογευματινή ζώνη του ALPHA θα σκάσει σα βόμβα για τους αντιπάλους...

Share