Βασίλης Κικίλιας: Δύσκολες ώρες! Δέχτηκε επίθεση στην...

Τι συνέβη;

Βασίλης Κικίλιας: Δύσκολες ώρες! Δέχτηκε επίθεση στην...

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αντώνης Σαμαράς αλλά και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για το Δήμος Αθήνας με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Η επίθεση έγινε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λεωφόρο Συγγρού.

Στην εκδήλωση βρισκόταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Βασίλης Κικίλιας, η Ολγα Κεφαλογιάννη, ο Νότης Μηταράκης καθώς και πολλά άλλα στελέχη της ΝΔ, όταν 20 άγνωστοι τους έκαναν επίθεση πετώντας δυναμιτάκια και κροτίδες, ενώ έσπασαν τρία αυτοκίνητα και προξένησαν φθορές σε τζαμαρίες του κτιρίου.

Βασίλης Κικίλιας: Δίνει την δική του μάχη!

Την δική του μάχη μετά το γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού δίνει ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο αγώνας έχει ξεκινήσει για τον πολιτικό.

Το ζευγάρι έπειτα από πολλές "φουρτούνες" θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Λίγο πριν από αυτό όμως έχει ξεκινήσει πλέον την δική του μάχη στις εκλογές, με την Τζένη να βρίσκεται συνεχώς δίπολα του και να τον στηρίζει σε κάθε βήμα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια αφίσα στην οποία στέλνει το δικό του μήνυμα για τις εκλογές.

undefined

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Το μωρό στην ζωή τους και η μεγάλη απόφαση 6 εβδομάδες πριν τον γάμο!

Είναι γεγονός! Ένα μωρό και μια μεγάλη απόφαση έρχεται να αλλάξει την ζωή του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού 6 εβδομάδες πριν από τον γάμο!

Θα σας μεταφέρω τα όσα έμαθα πριν από λίγες ώρες μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog! Το ζευγάρι πετάει από την χαρά του αφού... η ευτυχία του "χτύπησε" την πόρτα!

Δεν θα σας κρατήσω σε αγωνία και θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το ζευγάρι πήρε μια μεγάλη απόφαση! Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, δηλαδή 6 εβδομάδες πριν τις 16 Ιουνίου που θα ανταλλάξει όρκους αγάπης στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, πήρε την μεγάλη απόφαση να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να αποκτήσει ένα παιδάκι!

Πριν βιαστείτε, να σας προλάβω! Το ζευγάρι θέλει να αποκτήσει παιδάκι και θα το κάνει αλλά.. όχι με τον τρόπο που έχουμε όλοι στο μυαλό μας!

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισαν να κάνουν μια πολύ τρυφερή και γενναιόδωρη κίνηση και να γίνουν ανάδοχοι γονείς!

Καλώς ακούσατε! Λατρεύουν και οι δυο τα παιδιά, η Τζένη ειδικά έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο φιλάνθρωπος είναι, κι έτσι αποφάσισαν εφόσον έχουν την οικονομική δυνατότητα να στηρίξουν ένα παιδάκι που πραγματικά τους έχει ανάγκη!

Αυτά όλα που σας γράφω στο Vanda's μου τα μετέφερε άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον της Τζένης!

Εγώ με την σειρά μου θα τους πως μπράβο για την απόφαση αυτή!

Τζένη Μπαλατσινού: Ο Κωστόπουλος της πήρε το παιδί της! Σε πανικό η παρουσιάστρια...

Σε πανικό βρέθηκε η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού, αφού ο Πέτρος Κωστόπουλος της πήρε το παιδί της!

Η Τζένη, προσπάθησε να αντιμετωπίσει το όλο θέμα με ψυχραιμία, ωστόσο υπάρχει παρασκήνιο και εμείς σας το έχουμε όλο εδώ, στο Vanda's blog και το Youweekly.gr!

Ο μικρός Μάξιμος, ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, έκανε Πασχαλινές διακοπές με τον μπαμπά και όχι με την μαμά του, όπως συνηθίζεται! Μάλιστα, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο ίδιος, μετά τον γάμο με τον Βασίλη Κικίλια, να μείνει μόνιμα με τον Πέτρο!

Αρχικά να σημειώσουμε ότι ο νόμος ορίζει τα ανήλικα τέκνα διαζευγμένων οικογενειών να περνούν τις διακοπές και με τους δύο γονείς εναλλάξ! Επομένως, ο Μάξιμος Κωστόπουλος αφού έκανε Πρωτοχρονιά με την Τζένη, έπρεπε να κάνει Πάσχα με τον Πέτρο! Άρα, η Τζένη Μπαλατσινού έπρεπε ουσιαστικά να «δώσει» τον γιο της στον Πέτρο για τις γιορτές του Πάσχα!

Όμως, ο λόγος που η παρουσιάστρια βρέθηκε σε πανικό ήταν άλλος και μάλιστα πολύ σοβαρός! Το δικαστήριο δίνει την δυνατότητα στο παιδί από μια ηλικία και μετά, να αποφασίσει με ποιον γονέα του θα μείνει, ειδικά αν κάποιος παντρευτεί ξανά! Άρα, αν ο Μάξιμος ζητήσει να μείνει με τον πατέρα του, μιας και έχουν το ίδιο φύλο, μετά τον γάμο με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα....

Τζένη Μπαλατσινού: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την κλόνισε! Πολύ δύσκολες ώρες...

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Τζένη Μπαλατσινού, το οποίο την κλόνισε! Πολύ δύσκολες ώρες....

Το εν λόγω περιστατικό πραγματικά προκαλεί δάκρυα συγκίνησης, και εξέπληξε και εμάς όταν το μάθαμε!

Πριν από αρκετά χρόνια, ένα αγαπημένο πρόσωπο της Τζένης Μπαλατσιμνού, γεννήθηκε με σύνδρομο Down! Η παρουσιάστρια, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο πρόσωπο αυτό και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πραγματικά την κλόνισε! Μιλάμε για την περίπου 25χρονη σήμερα ξαδέρφη της, την οποία η Τζένη Μπαλατσινού λατρεύει! Μάλιστα, η Τζένη είχε τρέξει το 2014 σε Μαραθώνιο για παιδιά με σύνδρομο Down, στηρίζοντας τον Σύλλογο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά».


Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία με την συναθλήτριά της και σχολίασε: «Η καλύτερη συναθλήτρια! Ραφαέλα είσαι Θεά! 34,02 5km».

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Το μωρό στην ζωή τους και η μεγάλη απόφαση 6 εβδομάδες πριν τον γάμο!

Η Ραφαέλα είναι η πρώτη εξαδέλφη της Τζένης και η ίδια της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία! Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ραφαέλα θα είναι και καλεσμένη στον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια καθώς οι δυο τους είναι αχώριστες! Μπράβο στην Τζένη.... αυτή είναι πραγματικά μια πτυχή της που κανείς δεν ήξερε μέχρι σήμερα!

Βασίλης Κικίλιας: Η φωτογραφία αγκαλιά με την γυναίκα της ζωής του πριν τον γάμο!

Μια φωτογραφία που τον δείχνει αγκαλιά με την γυναίκα της ζωής του, λίγο πριν τον γάμο, δημοσίευσε ο Βασίλης Κικίλιας!

Η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να ευχηθεί καλή Πρωτομαγιά στους διαδικτυακούς της ακολούθους, με μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε σε ένα τρυφερό ενσταντανέ με τον βουλευτή, την οποία και ο Βασίλης Κικίλιας έχει στο προφίλ του! Διαβάστε παρακάτω....

Η Τζένη Μπαλατσινού έγραψε παράλληλα στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Καλό μήνα σε όλους! Ας υποδεχτούμε με χαμόγελα τον ωραιότερο μήνα της χρονιάς!».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες και ο Βασίλης Κικίλιας είχε ανεβάσει κοινή του φωτογραφία με την Τζένη Μπαλατσινού. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλαις σε τρυφερή ανάρτηση

Bόμβα στην ελληνική showbiz! Το πιο hot ζευγάρι και η φωτογραφία στα social media λίγο πριν τον γάμο!

Έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz η φωτογραφία με το πιο hot ζευγάρι λίγο πριν τον γάμο! Φυσικά, η δημοσίευση έγινε στα social media...


Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, μπορεί να τηρούσαν χαμηλό προφίλ, αλλά αυτό άλλαξε μετά την αναγγελία του γάμου τους.

Μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας με αφορμή τις πασχαλινές διακοπές, θέλησε να δημοσιεύσει μία τρυφερή φωτογραφία με την μέλλουσα σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού από το Μέτσοβο, όπου βρίσκονται για Πάσχα! Δείτε την σχετική ανάρτηση αλλά και το νυφικό της Τζένης:

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας

Τζένη Μπαλατσινού: Το μεγάλο "δράμα" που ζει με την μητέρα του Βασίλη Κικίλια! Αποκάλυψη τώρα...

Αποκάλυψη τώρα! Αποκλειστικές πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για την Τζένη Μπαλατσινού και το μεγάλο "δράμα" που ζει με την μητέρα του Βασίλη Κικίλια!

Στο Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω πράγματα που δεν έχουν γραφτεί πουθενά αλλού για την σχέση των δυο γυναικών! Κρατάτε μυστικό;

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πολιτικό και η αναγγελία του γάμου τους έσκασε σα βόμβα στον χώρο της showbiz, αφού πίστευαν εδώ και καιρό πως το ζευγάρι έχει ρίξει τίτλους τέλους στην σχέση του! Βέβαια, πρώτη στο Vanda's σας αποκάλυψα τον λόγο που είχαν αφήσει τους πάντες να νομίζουν πως έχουν χωρίσει, αλλά για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου...

Πηγή μου, μου αποκάλυψε πως η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον μητέρα του Βασίλη Κικίλια! Η... πεθερά, έχει πολύ τυπικές σχέσεις με την παρουσιάστρια!

Όπως μου μεταφέρθηκε, οι δυο γυναίκες διατηρούν μια πολύ ουδέτερη σχέση και οι συναντήσεις τους σε οικογενειακό επίπεδο είναι ελάχιστες έως μηδαμινές!

Τζένη Μπαλατσινού: Το μεγάλο

Ο λόγος; Η οικογένεια του πολιτικού ήταν εξαρχής, όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες, κατά αυτής της σχέσης διότι δεν ήθελαν το όνομά τους να απασχολεί τα media!

Για αρκετό καιρό η μητέρα του Κικίλια είναι "ανακουφιστεί" μιας και το όνομα της οικογενείας είχε σταματήσει να ακούγεται στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz, αλλά τώρα, μετά την δημοσιοποίηση του γάμου και την επιστροφή της Τζένης στους τηλεοπτικούς δέκτες το όνομα έχει πάρει πάλι "φωτιά" και η... πεθερά δεν είναι χαρούμενη για όλο αυτό!

Το Πάσχα, μάλιστα, όπως μου μετέφερε το ίδιο πρόσωπο, δεν είναι σίγουρο αν θα το περάσουν οικογενειακά ή αν θα ταξιδέψουν κάπου μόνοι η Τζένη και ο Βασίλης...

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Οι δηλώσεις του Ιερέα, οι λεπτομέρειες για τον γάμο και η αποκάλυψη για το... νυφικό που πήρε φωτιά!

Αποκλειστικές αποκαλύψεις του Ιερέα που θα παντρέψει την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια! Μιλά πρώτη φορά για τις λεπτομέρειες του γάμου! Το νυφικό που... πήρε φωτιά και το love story του ζευγαριού!

Στον Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό θα γίνει τελικά ο γάμος του ζευγαριού, όπως επιβεβαίωσε στο Youweekly.gr ο πατέρας Σταύρος, ένας εκ των δύο ιερέων του Ναού. "Ναι είναι αλήθεια αυτό, εδώ θα παντρευτούν. Το ήθελαν και οι δυο".

Την τελετή ωστόσο θα πραγματοποιήσει ο πατέρας Δημήτριος, ο οποίος και συναντήθηκε με το ζευγάρι όταν εξέφρασαν την επιθυμία τους να ζήσουν εκεί την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους. "Η ημερομηνία ακόμη δεν έχει καθοριστεί περιμένουμε από τον Βασίλη Κικίλι". Όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος ο Ιερέας, εκείνος τους είπε ότι λόγω των επικείμενων εκλογών θέλει να είναι σίγουρος για το πρόγραμμά του και τις υποχρεώσεις του ως βουλευτής.

Θα μπορούσε να ήταν σήμερα επαγγελματίας τενίστρια, γιατί αυτό ήταν το όνειρό της. Όπως ενδεχομένως θα μπορούσε και ο μέλλων σύζυγός της Βασίλης Κικίλιας να ήταν επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Μόλις 12 χρονών και αφού έπαιζε τένις από την τρίτη δημοτικού, βρέθηκε με αθλητική υποτροφία εσωτερική σε σχολείο της Γαλλίας. Τότε ενηλικιώθηκε πρόωρα η μικρή Τζένη, ακολουθώντας τον δρόμο του πρωταθλητισμού, που την έφερνε από τη μια άκρη της Ευρώπης στην άλλη. Από τότε αγάπησε τα ταξίδια. Διαβάζει, προπονείται και σκληραγωγείται.

«Διάβαζα σε αποδυτήρια, έχω κοιμηθεί σε σταθμό τρένου, γιατί είχα χάσει την αμαξοστοιχία για τη Nimes και δεν είχα λεφτά για ξενοδοχείο. Στα 17 έπαθα ένα ατύχημα και αναγκάστηκα να διακόψω. Ίσως στερήθηκα πράγματα στην εφηβεία, αλλά μου έδωσε και πολλά πράγματα ο πρωταθλητισμός», θα πει χρόνια αργότερα.

Ένα μικρό ατύχημα θα της κόψει τα φτερά της αθλητικής καριέρας και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Η ζωή της αλλάζει σε μια μέρα. «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Γύρισα από τη Γαλλία, χώρισαν οι γονείς μου. Ήταν το πρώτο καμπανάκι συνειδητοποίησης. Ακόμη και το τένις ήταν ένα περιβάλλον πολύ προστατευμένο, ένα καταφύγιο. Όταν έσκασε όλο αυτό, έμεινα γυμνή. Τη θυμάμαι πάρα πολύ καλά εκείνη τη μέρα», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Θα παίξει εκείνη την εποχή ανάμεσα στο «ναι» και στο «όχι» όταν η Έλενα Κουντουρά με τον αδελφό της θα της προτείνουν να αλλάξει καριέρα και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Θα το κάνει εντελώς ερασιτεχνικά. Μέχρι που ήρθε η πρόταση από τη μάνατζέρ της για να λάβει μέρος στα καλλιστεία. Της φαίνεται παράξενο. «Τι δουλειά έχω εγώ με όλα αυτά;» θα αναρωτηθεί. Κρυφά ο αδελφός της Κουντουρά, Νίκος, θα στείλει την αίτηση της συμμετοχής της στην επιτροπή καλλιστείων στον ΑΝΤ1. Πρώτα από όλα, όμως, έπρεπε να λυθεί το ζήτημα της εμφάνισής της.

Η Τζένη τότε δεν είχε ανακαλύψει τη θηλυκή της πλευρά. «Πάω λοιπόν στον Billy Bo, παίρνω ένα σταυρωτό γκρι ταγέρ, πάω στο "Louis Nicol" και παίρνω το πρώτο μου ζευγάρι γόβες και σκάω στο "Agora Center", όπου μπορεί να ήταν και 600-700 άτομα μαζεμένα. Έπαθα σοκ. Θυμάμαι στην είσοδο του κτιρίου ήταν η Λόλα Νταϊφά με την Πόπη Χατζηδημητρίου, την οποία την ήξερα από τη Νέα Σμύρνη και είχα μια άνεση μαζί της. Της λέω: "Φεύγω". Εκείνη μου πρότεινε να πάω μια βόλτα και να επιστρέψω σε τρεις ώρες, όταν θα 'χε φύγει ο πολύς κόσμος. Και πήγα. Και έτσι γίνανε όλα».

Η Cindy Crawford και ο Πέτρος

Στο πρώτο τραπέζι του Rex, όπου διεξάγονται τα καλλιστεία το 1990, είναι ο αγαπημένος της, διάσημος τότε αθλητής του στίβου, Θανάσης Καλογιάννης. Αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της πόλης, είχαν ήδη πάρει την απόφαση να συζήσουν μένοντας σε ένα διαμέρισμα στο Μετς. Η Τζένη στέφεται «Σταρ Ελλάς» και η ζωή της παίρνει στροφή 180 μοιρών.

«Η χθεσινή βραδιά ήταν μια εμπειρία που δεν την περίμενα. Νιώθω πολύ όμορφα. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το μέλλον μου. Κάθε μέρα που έρχεται είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Απλώς, αισιοδοξώ και πιστεύω στον εαυτό μου», είναι οι πρώτες αμήχανες δηλώσεις που κάνει μπροστά στην κάμερα. Η φωτογραφία με τη λευκή γούνα, το στέμμα και τις κατακόκκινες φράντζες της υπάρχει ακόμη στο σαλόνι του σπιτιού της μητέρας της, αλλά εκείνη δεν θέλει να θυμάται τον εαυτό της εκείνη την ημέρα.

Αλλάζει ολοκληρωτικά το στυλ της όταν φεύγει για το εξωτερικό, όπου εκλέγεται «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» και της ανοίγουν οι πόρτες των μεγάλων οίκων μόδας για συνεργασίες μαζί τους. Είναι η νέα θεά της πασαρέλας. Και ενώ θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη καριέρα στο εξωτερικό, εκείνη προτιμά να μη ρισκάρει αλλά να βαδίζει αργά και σταθερά.

Το ένα εξώφυλλο διαδέχεται το άλλο μέχρι και το πρώτο γυμνό. Μαγνητίζει και αποκτά αυτοπεποίθηση για το ποια είναι και τι θέλει. Ο χωρισμός τότε με τον Θανάση έμοιαζε αναπόφευκτος. Γίνεται το κορίτσι του καιρού στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, κάνει πέρασμα από τη «Λάμψη» ύστερα από απαίτηση του Νίκου Φώσκολου. Στη ζωή της θα μπει λίγο αργότερα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Σπυρόπουλος –ο νυν σύζυγος της Έλλης Αγγελιδάκη–, με τον οποίο θα αρραβωνιαστούν. Σε μια τηλεοπτική εκπομπή θα γνωρίσει τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο εκδότης του «ΚΛΙΚ» απλώς θα τη συμπαθήσει έως και θα σκεφτεί να την προξενέψει στον μετέπειτα κουμπάρο του Θανάση Χατζηλύκο. Τα ίδια συναισθήματα θα νιώσει και εκείνη. Γοητευμένη αλλά όχι... κεραυνοβολημένη. Μέχρι που θα πάνε ένα ταξίδι στο Λονδίνο για μια συνέντευξη με τη Cindy Crawford για το Star. Τότε ξεκινά ο μετ' εμποδίων έρωτάς τους.

Οι πρώτες επαφές στην Αθήνα είναι μυστικές. Καταρχάς, εκείνη είναι αρραβωνιασμένη και εκείνος έχει δεσμό με τη Φιλίππα Μάθιους. Πολλοί του καταλογίζουν και τρίτο δεσμό εκείνη την εποχή. Είναι ο Νο1 σέξι εργένης, όλες τον θέλουν και εκείνος τις θέλει όλες. Την επαγγελματική του επανάσταση με τη διάλυση της συνεργασίας του με τον Άρη Τερζόπουλο και την ίδρυση της δικής του πια ΙΜΑΚΟ θα την περάσει έχοντας εκείνη στο πλευρό του. «Εγώ τότε ήμουν αρραβωνιασμένη κι εκείνος είχε μια σχέση. Κάναμε απλώς παρέα, γιατί ο ένας γνώριζε για τη σχέση του άλλου. Αυτό είναι το κάρμα. Εγώ, παρόλο που συζούσα τότε, χώρισα πολύ γρήγορα, ο Πέτρος άργησε λίγο, γιατί ένιωθε τύψεις», έχει πει για τη γνωριμία τους σε συνέντευξή της η Τζένη Μπαλατσινού.

Όταν όλα ξεκαθαρίζουν, θα της κάνει την πρόταση γάμου τηλεφωνικώς με το γνωστό... κωστοπουλαίικο ύφος: «Δεν μου λες, επειδή χαλάει ο καιρός στη Μύκονο τον Ιούλιο και αρχίζουν οι αέρηδες, πότε θέλεις να παντρευτείς; 15 ή 22 Ιουνίου;» Εκείνη εμβρόντητη θα επιλέξει τη δεύτερη ημερομηνία στον γάμο της δεκαετίας, που έγινε στον Άγιο Σώστη της Μυκόνου με 300 καλεσμένους. Είναι μόλις 24 ετών.

Πολιτικοί, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι ο Κωστόπουλος παντρεύεται. Η Τζένη ζει το όνειρό της. Και σιγά σιγά μπαίνει στο περιθώριο το μόντελινγκ χωρίς να εξαφανίζεται, βρίσκει άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες, ασχολείται με την τηλεόραση.

Πρώτη στη ζωή τους έρχεται η Αμαλία και μετά η Αλεξάνδρα. Οκτώ χρόνια μετά έρχεται και ο βενιαμίν, ο Μάξιμος. Βρίσκει τις ισορροπίες της στον νέο της ρόλο. Δεν είναι καθόλου εύκολο για εκείνη, όπως είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή της. «Όλο αυτό που ζούσαμε εκείνη την εποχή της υπερβολής ήταν για μένα ένας στενός κοινωνικός κορσές. Έπρεπε να είμαι τέλεια σε όλα. Πάρα πολύ καλή σύζυγος, καλή οικοδέσποινα σε τραπεζώματα με ανθρώπους που ούτε καν τους συμπαθούσα, τέλεια κοινωνικά στα καλέσματα που βαριόμουνα και φυσικά πολύ συμπαθητική – γιατί έτσι έπρεπε να είμαι. Να με αγαπάνε όλοι και να λένε καλά λόγια για μένα». Θα λένε όμως καλά λόγια για εκείνη. Θα είναι διακριτική ακόμη και στο επαγγελματικό του περιβάλλον.


Το διαζύγιο και η... αναγέννησή της


Στα 18 χρόνια του γάμου τους, τα περισσότερα χρόνια τους είναι υπέροχα αλλά δεν είναι όλα ρόδινα. Εκείνη δεν θέλει να είναι η κυρία του κυρίου και δημιουργεί μια δική της προσωπικότητα. Θα παρακολουθήσει μαθήματα φιλοσοφίας με τον Στέλιο Ράμφο, θα διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών της και εκτός showbiz. Πολύ αργότερα, σχεδόν δύο χρόνια πριν γεννηθεί ο γιος της, θα εξασκήσει μένοντας κοντά του και την ιδιότητα του επιχειρείν δημιουργώντας την εταιρεία της Beautyworks. Ήταν τα χρόνια που ξεσπά η μεγάλη κρίση στο γάμο τους.

Το 2009 ο Μάξιμος είναι ήδη δύο χρονών, τη χρονιά που εκείνη έχει αποφασίσει να είναι στην κριτική επιτροπή του «Next top model», και η οικονομική κρίση έχει αρχίσει να χτυπά την εταιρεία του. Σπάνια θα τους βλέπουν μαζί, είτε στη Ράτκα στο Κολωνάκι όπου σύχναζαν, είτε στο απίστευτης αρχιτεκτονικής σπίτι τους στη Φιλοθέη, όπου κάθε χρονιά γίνονταν τα περίφημα πάρτι του.

Επικρατεί σιγή και η απόσταση μεταξύ τους μεγαλώνει. Εκείνη βρίσκει διέξοδο στα επαγγελματικά ταξίδια. Τότε είχε εκμυστηρευτεί στο στενό της περιβάλλον ότι είχε έρθει πολύ κοντά στο διαζύγιο, αλλά σκέφτηκε τα παιδιά της και κυρίως τον γιο της. Ο γάμος τους αντέχει. Το 2011 που θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του «Βράδυ» στον Alpha και θα του χορέψει τσιφτετέλι, θα του εκμυστηρευτεί αυτά που συμβαίνουν σπίτι τους με έναν χιουμοριστικό διάλογο, όπου θα αναφέρει πως τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο του λέει πως θα χωρίσουν.

Ο κόσμος του εκδοτικού lifestyle καταρρέει, η χλιδάτη ζωή είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει και εκείνη, σοφότερη πια, το γνωρίζει πρώτη και προσπαθεί να διαφυλάξει την ηρεμία των παιδιών της. Η πτώχευση της ΙΜΑΚΟ δεν πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Εκείνη έχει ήδη ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά και πουλά στην ακμή της την εταιρεία της στον όμιλο Λαυρεντιάδη σε πολύ υψηλή τιμή. Με κάποια από αυτά τα χρήματα επένδυσε αργότερα στο σπίτι στην Πάτμο αλλά και σε τρέχοντα έξοδα που είχαν δημιουργηθεί από τα χρέη.

Το επόμενο κεφάλαιο ψυχολογικής στήριξης του Πέτρου είναι και το πιο επώδυνο για εκείνη. Προτεραιότητά της είναι τα παιδιά τους. Εκείνη έχει δημιουργήσει ήδη τις αντιστάσεις της και έχει καταλάβει ότι ένας νέος τρόπος ζωής θα τη διασώσει από την ψυχολογική κατάρρευση. «Έπαιζα σε μια ταινία που δεν ήθελα να παίξω. Σαν να μπήκα κατευθείαν στο έργο χωρίς να έχω περάσει από κάστινγκ. Έτσι ένιωθα τότε», θα πει αργότερα σε συνέντευξή της. Όταν θα αναλάβουν μαζί το «Πρωινό» στο Mega, θα λειτουργήσουν όπως πάντα σαν ομάδα για την οικονομική και την οικογενειακή τους επιβίωση. Εκείνος θα πει αργότερα σε συνέντευξή του ότι έκανε τα πάντα για να τον διώξει εκείνη, αλλά η Τζένη έμενε. Δεν θα τους δένει τίποτε άλλο προσωπικά. Ο έρωτας έσβησε, μένουν να παλέψουν για την αγάπη.

Με το που λήγει η τηλεοπτική σεζόν ανακοινώνουν το διαζύγιο. Περνούν λίγες ημέρες στη Μύκονο μαζί για χάρη του Μάξιμου. Θα κυκλοφορήσουν φωτογραφίες που τους έχουν μαζί. Θα απαντήσει αυστηρά: «Δεν θέλω να σχολιάσω το ζήτημα με τις φωτογραφίες από το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν θέλω να γίνει πάλι αναπαραγωγή όσων θα πω. Έγινε, τελείωσε, πάει. Είναι δικό μου από δω και πέρα. Είναι δικό μου αυτό που ζω. Και δεν αφορά κανέναν άλλον».

Με τη δύναμη μιας σκορπίνας!

Επαγγελματικά με την εκπομπή «Joy» και στη συνέχεια με το «Jenny Jenny» δείχνει το μεγάλο της ταλέντο, το οποίο αργά και σταθερά είχε καλλιεργήσει τα τελευταία χρόνια αθόρυβα, ως πολύ καλή παρατηρήτρια όλων όσων συνέβαιναν γύρω της. Βελτιώνεται. Δημιουργεί το δικό της site, αναπτύσσει τον κλάδο του ευ ζην, διευρύνει τον κύκλο των ανθρώπων που είναι γύρω της. Τώρα πια κάνει άνετα παρέα με τη Μαρία Κωσταντάκη και τη Βίκυ Σταυροπούλου ή τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Δημιουργεί «άβατο» στο σπίτι που αγόρασε στην Πάτμο με εξαίρεση λίγους και εκλεκτούς. Η μετακόμιση της μεγάλης της κόρης Αμαλίας για σπουδές στο εξωτερικό και η ανεξαρτητοποίηση της ενήλικης πια Αλεξάνδρας τη βοηθούν να αναγεννηθεί. Προστατεύει την προσωπική της ζωή. Της χρεώνουν δεσμό με επιχειρηματία και εκείνη δηλώνει αυστηρά: «Είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν γράψει για εμένα, γιατί ο συγκεκριμένος υπήρξε και κουμπάρος μας».

Κάνει μια σύντομη σχέση με τον νεαρό επιχειρηματία Ανδρέα Παππά και οι φωτογράφοι τους απαθανατίζουν σε κοινή τους έξοδο. Υπονοείται δεσμός με άγνωστο άντρα, αφού θα τη δουν ως συνοδηγό του στη μηχανή του. Το θέμα θα απασχολήσει τις πρωινές εκπομπές και εκείνη θα απαντήσει αυστηρά από το προφίλ της στα social media, ειδικά σε σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, γράφοντας: «Η έφεσή σου προς τη μυθοπλασία είναι γνωστή».

Κρατά πολύ καλά κρυμμένο το μυστικό του δεσμού της με τον Βασίλη Κικίλια. Μήνες μετά την έναρξη της σχέσης τους θα μάθουμε ότι μένουν στο ίδιο σπίτι στη Στησιχόρου, έχοντας μαζί τους τον γιο της Μάξιμο. Ο σύντομος χωρισμός της, η επανασύνδεση και η ανακοίνωση πριν από λίγες ημέρες του γάμου τους δείχνουν πια πως η Τζένη δεν επαναπαύεται και χτίζει χωρίς κανέναν φόβο πια τη νέα της ζωή. Και πλέον και με μια νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1. Όλα γίνονται σωστά. Σε συνέντευξή της πριν από έναν χρόνο και αφού για μια ακόμη φορά απαντήσει αρνητικά στη φημολογία πως είναι έγκυος, θα δηλώσει ξεκάθαρα: «Ο χρόνος έχει μια άλλη αξία πλέον. Ίσως η σοφία έρχεται με τα βιώματα. Νιώθω πιο σοφή με την έννοια ότι οι αξίες και τα πράγματα που έχουν σημασία για μένα είναι πλέον πολύ συγκεκριμένα και περιορισμένα».