Γιώργος Λιάγκας - Ευαγγελία Αραβανή: Δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Γιώργος Λιάγκας - Ευαγγελία Αραβανή: Δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Το βράδυ της Πέμπτης ένα μεγάλο τραπέζι φιλοξένησε τον Γιώργο Λιάγκα, την Ευαγγελία Αραβανή, μαζί με μεγάλη παρέα σε γνωστό εστιατόριο - κλαμπ της Αθήνας.

Όπως μαρτυρά η φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema.gr, το, ενδεχομένως επαγγελματικό τραπέζι στο «Balthazar» είχε πολλούς καλεσμένους, γεγονός που φουντώνει τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να συζητά με το κανάλι του ΣΚΑΙ για ενδεχόμενη συνεργασία την ερχόμενη σεζόν.

Γιώργος Λιάγκας  Ευαγγελία Αραβανή

Γιώργος Λιάγκας και Ευαγγελία Αραβανή γευμάτισαν δίπλα δίπλα, εκείνος κάπνιζε το πούρο του ανέμελος και χαλαρός, με την Ευαγγελία να... στοχάζεται μετά το γεύμα.

Παρά τις όποιες φήμες, το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται σε πλήρη ισχύ, γεγονός που δεν ενισχύει το σενάριο ο ίδιος να μπορεί να μπει σε συζητήσεις για αλλαγή επαγγελματικής στέγης.

Πηγή: protothema.gr

Ευαγγελία Αραβανή: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Νίκο Οικονομόπουλο πραγματοποίησε η Ευαγγελία Αραβανή.

Το ζευγάρι πλέον ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Η παρουσιάστρια, έδωσε το "παρών" σε ένα λαμπερό Opening Party πασίγνωστης αλυσίδας ενδυμάτων στην καρδιά της Γλυφάδας και έδειχνε εντυπωσιακή.

Μάλιστα, δεν απέφυγε τους φωτογράφους, αντιθέτως πόζαρε στο φακό του Youweekly.gr χαμογελαστή, δείχνοντας έτσι πως ο χωρισμός της δεν την έχει επηρεάσει.

 Ευαγγελία Αραβανή: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Οικονομόπουλο

 Ευαγγελία Αραβανή: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Νίκος Οικονομόπουλος: Άρπαξε την Ευαγγελία Αραβανή και την πέταξε στο δρόμο! Οι φωνές και οι άγριες καταστάσεις

Κατηγορίες και αποκαλύψεις για το μοιραίο βράδυ που χώρισαν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονόμοπουλος! Ο τραγουδιστής άρπαξε την παρουσιάστρια και την πέταξε στο δρόμο! Οι φωνές και οι άγριες καταστάσεις...

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Μετά τις φήμες για τον χωρισμό τους και την διάψευση, τελικά ήρε η οριστική ρήξη ανάμεσα στην Ευαγγελία Αραβανή και το Νίκο Οικονομόπουλο!

Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και όπως φαίνεται αυτή τη φορά ο χωρισμός τους δεν είναι ένα απλό καπρίτσιο αλλά γεγονός οριστικό και αμετάκλητο. Και έγινε με πολύ άσχημο τρόπο, σύμφωνα με δημοσίευμα του ciao! Ένα βράδυ που μετά από έναν μεγάλο καυγά ο τραγουδιστής πέταξε έξω την παρουσιάστρια από το σπίτι του στη Βούλα, όπου ζούσαν μαζί!

Την πέταξε έξω

Νίκος Οικονομόπουλος: Άρπαξε την Ευαγγελία Αραβανή και την πέταξε στο δρόμο! Οι φωνές και οι άγριες καταστάσεις

Τα προβλήματα είναι γνωστό ότι είχαν κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή τους. Κατά καιρούς ακουγόταν ότι έχουν χωρίσει όμως οι δυο τους πάντα φρόντιζαν να διαψεύσουν την πληροφορία αυτή με κάποια κοινή τους εμφάνιση.

Δεν ήταν βέβαια, λίγοι εκείνοι που είχαν παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό η Ευαγγελία Αραβανή ακόμα και όταν πήγαινε να δει από κοντά τον σύντροφό της στο κέντρο όπου αυτό εμφανιζόταν, ήταν μελαγχολική και σκεπτική, όπως αναφέρει πάντα το συγκεκριμένο δημοσίευμα του ciao.

Η ίδια είχε εξομολογηθεί σε πολύ δικούς της ανθρώπους ότι ένα από τα πράγματα που την έφεραν συχνά σε δύσκολη θέση ήταν οι κυκλοθυμίες του Νίκου Οικονομόπουλου και οι διαθέσεις του που άλλαζαν από λεπτό σε λεπτό. Εκεί που ήταν ήρεμοι και περνούσαν καλά ξαφνικά με ασήμαντες αφορμές ξεσπούσαν οι καυγάδες, επειδή κάτι τον ενοχλούσε, και οι καυγάδες αυτοί έπαιρναν απρόβλεπτες διαστάσεις.

Κάπως έτσι έγινε και το βράδυ που χώρισαν οριστικά.

Όπως λένε οι άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τα όσα συνέβησαν, ένας τέτοιος καυγάς ξέσπασε για ακόμα μια φορά από το πουθενά και πολύ σύντομα τα πράγματα ξέφυγαν εντελώς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ciao, οι φωνές του τραγουδιστή ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά και παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια προσπάθησε να τον ηρεμήσει όχι απλώς δεν τα κατάφερε, αλλά όσο περνούσε η ώρα εκείνος εξοργιζόταν περισσότερο.

Στο τέλος, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, την άρπαξε κυριολεκτικά και την πέταξε έξω από το σπίτι! Αυτό ήταν και το γεγονός που έκανε την Ευαγγελία να πάρει την μεγάλη απόφαση και να πει τέλος!

Αυτά είναι όσα γράφτηκαν σε δημοσίευμα του ciao, εμείς βέβαια στο Youweekly.gr γνωρίζουμε πως άλλος ήταν ο λόγος που τους οδήγησε στο τέλος και μάλιστα σας το είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση του χωρισμού!

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω αν θέλετε να μάθετε όντως τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους...

Ευαγγελία Αραβανή: Ο πραγματικός λόγος που "έστειλε" τον Οικονομόπουλο σπίτι του!

Το Youweekly.gr έμαθε τον πραγματικό λόγο που η Ευαγγελία Αραβανή"έστειλε" το Νίκο Οικονομόπουλο στο σπίτι του και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ μέσα από το Vanda's blog!

Μόλις, εχθές, το μεσημέρι του Σαββάτου ανακοινώθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου πως η παρουσιάστρια δεν είναι πια με τον τραγουδιστή και έχει μάλιστα μετακομίσει!

Εγώ, βέβαια, καιρό τώρα σας έγραφα στο Vanda's πως τα πράγματα μεταξύ τους δεν είναι καλά! Μάλιστα, σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή, του χωρισμού, έπαιξε και ο καυγάς που είχαν την 25η Μαρτίου!

Αλλά για να μην ξεφύγω από το θέμα μου! Είστε έτοιμοι να μάθετε τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους και έριξαν τίτλους τέλους σε αυτή την τόσο πολυσυζητημένη σχέση;

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες το τέλος το έδωσε η Ευαγγελία Αραβανή! Η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που δεν άντεξε και έκανε την έκρηξη! Τι δεν άντεξε ακριβώς; Άτομο, πολύ κοντά στο ζευγάρι, μου εκμυστηρεύτηκε πως ο Νίκος ήθελε να προχωρήσει την σχέση στο επόμενο βήμα! Όχι γάμο... γιατί και οι δυο δεν είναι πολύ θετική σε αυτό το... έθιμο! Αλλά ήθελε να κάνει ένα παιδάκι και στα μάτια της Ευαγγελίας έβλεπε την γυναίκα της ζωής του!

Εκείνη πάλι, μια γυναίκα καριέρας, δεν ήθελε στην συγκεκριμένα φάση της ζωής της να έρθει ένα μωρό στην ζωή της και της αρκούσε η απλή συγκατοίκηση!

Μετά από μια συζήτηση που έκαναν, λοιπόν, η παρουσιάστρια αισθανόταν αρκετά πιεσμένη και οι καυγάδες έδιναν και έπαιρναν κι έτσι αποφάσισε πως η σχέση αυτή έκανε τον κύκλο της και έπρεπε να κλείσει...