Έκπληξη στον ΑΝΤ1! Πρόσωπο του καναλιού έγινε μανούλα!

Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Έκπληξη στον ΑΝΤ1! Πρόσωπο του καναλιού έγινε μανούλα!

Μια έκπληξη μας επιφύλασσε ο ΑΝΤ1, αφού πρόσωπο του καναλιού έγινε μανούλα και μάλιστα για δεύτερη φορά!

Η αγαπημένη ηθοποιός, έχει ήδη μία κόρη 8 χρονών και τώρα απέκτησε και δεύτερη και η ευτυχία της δεν περιγράφεται.

Πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο facebook φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο κι έγραψε:

«Σήμερα είναι μια ευτυχισμένη μέρα.

Γίναμε τετραμελής οικογένεια! Με τη βοήθεια του προσωπικού της Ledra clinic , της γυναικολόγου μου και ξαδέρφης μου Sophia Frakala και της παιδιάτρου μας Evi Heracleous.

Μετά από 8 χρόνια και μετά από μία, εκτάκτου ανάγκης, καισαρική τομή τότε με το Χριστιανάκι, σήμερα το μεσημεράκι φέραμε στον κόσμο το μικρό μας σπουργιτάκι, την Ευούλα μας.

Ο παπάς της φανερά γενναίος, παρών σε όλη τη διαδρομή και συμπαραστάτης σε μία φοβισμένη σύζυγο που θα τολμούσε VBAC…

Τελικά, τα καταφέραμε μαζί…Όλοι μαζί…

Ο πιο θερμός μου συμπαραστάτης σε όλη τη διαδρομή from day 1 ήταν η παραμυθένια μου πριγκίπισσα….

Σε αγαπώ, σε λατρεύω Χριστιάνα μου….

Nothing is gonna change my love for you…..

Ευάκι μου γλυκό και χρυσαφένιο καλωσηρθες στη ζωή μας αγάπη μου….

Στις αγαπημένες μας οικογένειες, στους γονείς μας, στα αδέρφια μας, στα μωρά μας που λατρεύουμε, στους κουμπάρους και στενούς , μα όχι μόνο, φίλους, στους αγαπημένους συναδέλφους, τους λατρεμένους μου φοιτητές και μαθητές που μας θυμήθηκαν….

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια, την αγάπη, τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον σας , μα ΚΥΡΊΩΣ για τις ευχές σας….Είναι αγνές και γνήσιες!!!!

Χρίστο, αδερφέ μας και κουμπάρε μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ!

Και ναι……

Δεν είναι ψέμα…

Βλέπουμε ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ….Ασχέτως με του τι νιώθω για τη φετινη διοργάνωση, είναι μία συνήθεια που θα παραμείνει λατρεία!

Καληνύχτα σας!

Tommorrow is a new day , is a new life….

Enjoy!!!!!».

Ο λόγος για την Έφη Χαραλάμπους που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές του ΑΝΤ1 «Βαλς με δώδεκα θεούς» και «Ρουα ματ». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση που έκανε η Έφη Χαραλάμπους 
Η Έφη Χαραλάμπους 

Λίγο πριν φύγετε..... διαβάστε και αυτό: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός καθημερινής σειράς ετοιμάζεται για γάμο!

Δύσκολες ώρες για πρόσωπο του ΑΝΤ1! Έχασε όλα τα μαλλιά του...

Δύσκολες ώρες πέρασε πρόσωπο του ΑΝΤ1, αφού έχασε όλα τα μαλλιά του!

Ο ίδιος, είναι ένας ηθοποιός που πολλές γυναίκες θαυμάζουν, ενώ ο ρόλος του στο «Μπρούσκο» εκτόξευσε τις τηλεοπτικές του μετοχές.

Παρόλα αυτά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, αντιμετώπισε στο παρελθόν αρκετές δυσκολίες!

«Έγινα ηθοποιός από ανάγκη. Η δουλειά μου είναι η ψυχοθεραπεία μου. Τα χρήματα δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Δεν ισορροπώ έτσι. Δεν μπορώ να είμαι ολοκληρωμένος στον βαθμό που ορίζω, όταν σέρνομαι πίσω από την ύλη αποκλειστικά», είχε δηλώσει 35χρονος πλέον ηθοποιός που απολαμβάνουμε στην Επιστροφή

Ο Θεοχάρης συνηθίζει να δημοσιεύει sexy φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όταν ερωτήθηκε γιατί το κάνει εκείνος απάντησε: «Προβάλλω την ψυχολογία μου μέσα από τη δου­λειά μου, όπως κι αν είμαι».

Ο ίδιος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του με τον ίδιο να αποκαλύπτει τι του είχε πει η ίδια όταν έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό.

«Είχα βρει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών που έδινε την ευκαιρία σε μαθητές να φοιτήσουν σε σχολείο του εξωτερικού. Πήγα λοιπόν για μία χρονιά, όταν τέλειωσα το γυμνάσιο και κάνοντας την οικογένεια που με φιλοξενούσε εκεί να με αγαπή­σει, έμεινα σε όλο το λύκειο. Για να καταλάβεις το απολυτήριο μου το έχω πάρει από σχολείο στη Μινεσότα. Με έπαιρνε τηλέφωνο η μάνα μου κλαίγοντας, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω το όνειρο μου. Η μητέρα μου από τότε μου έλεγε: "Ένα πράγμα θα σου ευχηθώ. Να μην κάνεις παιδί και σου μοιάσει"».

ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

Το πρόβλημα υγείας του

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πριν λίγα χρόνια έχασε τα μαλλιά του με τον ίδιο να μιλά γι’ αυτήν την περιπέτεια που βίωσε, αφού η γυροειδής αλωπεκία τον «χτύπησε» δυο φορές, κάτι βέβαια που συμβαίνει στο 1-2% του πληθυσμού.

«Μπορεί και να ξανασυμβεί. Δεν ξέρω. Δεν φοβάμαι. Τώρα που το πέρασα, μου φαίνεται αστείο. Το είδα. Έζησα την εμπειρία. Η πρώτη φορά ήταν πανικός! Ήμουν πιτσιρίκι, δεκαπέντε ετών. Πήγαινα σχολείο. Την πρώτη εβδομάδα ήταν σοκ!».