Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μένιος Φουρθιώτης: Η ανακοίνωση - ανάκληση της μηνυτήριας αναφοράς του!

Τι δήλωσε ο παρουσιαστής;

Μένιος Φουρθιώτης: Η ανακοίνωση - ανάκληση της μηνυτήριας αναφοράς του!
News 20.05.2019 14:44

Ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανήρτησε μια ανακοίνωση - ανάκληση για την μηνυτήρια αναφορά που είχε ο ίδιος καταθέσει τις προηγούμενες μέρες εναντίον συνεργατών του!

Ο παρουσιαστής έγραψε συγκεκριμένα: " ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΗΣ.. ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΕΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.", καθώς επίσης και το παρακάτω κείμενο: "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σχετικά με προηγούμενη ανάρτηση μου σχετικά με υπουργό , δηλώνω υπεύθυνα ότι ήταν προϊόν πλάνης και παραπληροφόρησης μου και την ανακαλώ , διότι υπήρξα θύμα εσφαλμένης ενημέρωσης και αυτονόητο είναι ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο γεγονός. #apokalitpikalive.gr"

Μένιος Φουρθιώτης: Η ανακοίνωση - ανάκληση της μηνυτήριας αναφοράς του!

Μένιος Φουρθιώτης: Η ανακοίνωση - ανάκληση της μηνυτήριας αναφοράς του!

Μένιος Φουρθιώτης: Στα μαύρα ο παρουσιαστής! Η νέα τραγωδία...

Ως τραγωδία και μόνο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτό που συνέβη στον Μένιο Φουρθιώτη!

Ο ίδιος, έχει βάλει μαύρες πλερέζες, αφού δύο μόλις εβδομάδες άντεξε η tabloid εφημερίδα "Αποκαλυπτικά", με το brand name να έχει δοθεί από τον Μένιο Φουρθιώτη.

Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας κυκλοφόρησε μόλις στις 18 Μαρτίου με εκδότη και διευθύνοντα σύμβουλο τον Στέλιο Συρμόγλου, διευθυντή τον Χρίστο Μουλίνο και διευθυντές σύνταξης την Αμαλία Βεβελάκη και τον Ανδρέα Λιόση.

Σύμφωνα με το reader.gr, δύο εβδομάδες μόλις μετά την έκδοση, οι ιθύνοντες ανακοίνωσαν στους εργαζομένους ότι το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο χωρίς ωστόσο, να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις.

Μάλιστα, η εφημερίδα διαφημιζόταν σταθερά μάλιστα μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολες ώρες για τον Μένιο Φουρθιώτη! Τι συνέβη;

Έξαλλος ο Μένιος Φουθριώτης: Aπείλησε με μηνύσεις τον...

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!

Share