Κρατερός Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το πρόβλημα υγείας και το νοσοκομείο! (Βίντεο)

Τι αποκάλυψε;

Κρατερός Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το πρόβλημα υγείας και το νοσοκομείο! (Βίντεο)

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγεία του και την επίσκεψη στο νοσοκομείο έκανε ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος επέστρεψε στην εκπομπή.

Ο ηθοποιός καλημέρισε τους τηλεθεατές με την Κατερίνα Καραβάτου και το πάνελ των «Κούκου» και αναφέρθηκε στο γεγονός.

Αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα με τα περαστικά που του έστειλαν.

«Καταρχήν να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά τα συγκινητικά μηνύματα περαστικών, στήριξης, ευχών κλπ… Να είστε καλά! Συγγνώμη για την αναστάτωση αυτή, ήταν μια μικρή κρίση πόνου που με ανάγκασε και με οδήγησε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Είμαστε καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την υγεία του! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Όλη η αλήθεια για την κατάσταση υγείας του Κρατερού Κατσούλη μόνο στο Youweekly.gr! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Στο Vanda's blog, θα σας γράψω ακόμα μια φορά αλήθειες που δεν γράφει κανείς! Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή του STAR;

Στα μισά της χθεσινής εκπομπής των ΚουΚου ο Κρατερός αποχώρησε από το πλατό αφήνοντας πίσω την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώσει πως μπήκε στο νοσοκομείο!

« Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας».

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, εδώ και λίγο καιρό ο Κρατερός είχε αφόρητους πόνους στο νεφρό αλλά το πρωί της Δευτέρας η κατάσταση επιδεινώθηκε αρκετά! Δεν μπορούσε να κρατηθεί όρθιος από τους πόνους και όπως μου μετέφερε η πηγή μου μέσα από το κανάλι έφυγε άρον άρον για νοσοκομείο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί όλη η αλήθεια!

Όπως αναφέρουν, επίσης, πληροφορίες μου η Κατερίνα Καραβάτου μετά το τέλος της εκπομπής έτρεξε στο νοσοκομείο πανικοβλημένη.

Οι τελευταίες μου, μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως το βράδυ έφυγε από το νοσοκομείο και γύρισε σπίτι του! Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα σας ενημερώσω, όπως πάντα, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Να υπενθυμίσω πως ο Κρατερός πριν από ένα χρόνο, περίπου, είχε υποβληθεί σε ένα μεγάλο χειρουργείο

Άσχημα τα πράγματα για τον Κρατερό Κατσούλη! Οι νέες εξελίξεις για την υγεία του και το δύσκολο χειρουργείο

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο καλά.

Ο Κρατερός Κατσούλης εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν είχαμε κανένα νεότερο της υγείας του. Η Κατερίνα Καραβάτου που πλέον παρουσιάζει μόνη της την εκπομπή σήμερα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα και αυτά που άκουσε την συγκίνησαν αρκετά.

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε και αποκάλυψε ότι:

«Έπαθα μια οξεία οσφυαλγία που παρέλυσε προσωρινά το αριστερό μου πόδι και μούδιασε. Το βράδυ του Σαββάτου μετά τις παραστάσεις πήγα στο νοσοκομείο. Έκανα μια μαγνητική, μια ένεση κορτιζόνης και μετά οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε μέχρι να περάσει αυτό το σύμπτωμα να περιορίσω τις κινησιολογικές μου δραστηριότητες. Πράγμα το οποίο δυστυχώς με αναγκάζει να απέχω καταρχήν από το θέατρο. Όπου θα γίνει μια μικρή προσωρινή αντικατάσταση και φυσικά, δυστυχώς και από την εκπομπή μας. Από την Παρασκευή είχε αρχίσει να μουδιάζει το πόδι, αλλά δεν έδωσα σημασία. Δεν είναι σοβαρό. Δεν χρήζει άμεσης επέμβασης. Δεν μπορώ να περπατήσω σωστά».

Κρατερός Κατσούλης: "Πέρασε όλη η ζωή μπροστά από τα μάτια μου!" - Ανατριχιαστική εξομολόγηση!

Περίπου ένα χρόνο μετά ο Κρατερός Κατσούλης μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε!

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, στον ALPHA, μίλησε ο παρουσιαστής και τα λόγια του ανατρίχιασαν!

«Είχα μια ιστορία πέρυσι με την υγεία μου, όπου επειδή αναγκάστηκα να απέχω από όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες για μεγάλο διάστημα και είχα πάρει κορτιζόνη για ένα μήνα, μετά έπρεπε να το πάρω το πράγμα από την αρχή. Έπρεπε να αρχίσω να περπατάω και να γυμναστώ για να δυναμώσω. Έχασα 24 κιλά λίπους, από τα οποία τα 10 ήταν βάρος και τα υπόλοιπα τα έκανα μυς.

Ήταν ένα πρόβλημα υγείας το οποίο μου δημιούργησε μια παράλυση από την αριστερή πλευρά, από τη μέση της πλάτης μέχρι το πόδι. Λύθηκε με την κορτιζόνη, κάτι που με επιβάρυνε. Επειδή είχαν ακυρωθεί οι μυς μου, έπρεπε σιγά σιγά να ξαναχτίζω το σώμα μου. Μου προέκυψε από τη μία στιγμή στην άλλη. Είχα στη διάθεσή μου 24 ώρες μέχρι τι ακριβώς είναι. Οι 24 ώρες μπορεί να είναι τεράστιος χρόνος. Περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, σκέφτεσαι τα πάντα, τι έχεις κάνει λάθος, τι έχεις κάνει σωστά, τι θα μπορούσες να κάνεις»

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Καταστράφηκε η περιουσία τους

Άσχημα ξεκίνησε η ημέρα του Κρατερού και της Καραβάτου εφόσον είδαν μπροστά στα μάτια τους την περιουσία τους να καταστρέφεται. Δεν θα το γιορτάσουν φαίνεται..

Αλλά ας σας εξηγήσουμε, δεν είναι όλα τόσο τραγικά τα πράγματα! Ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων λοιπόν η Κατερίνα έφυγε ξημερώματα από το σπίτι για να πάει στο στούνιο αλλά είδε να έχει πλημμυρίσει το αυτοκίνητο της νερά από την δυνατή βροχή λίγες ώρες πριν. Το προσπέρασε και συνέχισε το δρόμο της μέχρι που ένα τηλεφώνημα του Κρατερού την τάραξε αρκετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κατσούλης την ενημέρωσε πως το σπίτι τους και συγκεκριμένα η σοφίτα είχε πλημμυρίσει νερά και είχαν καταστραφεί όσα πράγματα υπήρχαν σε εκείνον τον χώρο, αναφερόμενος ίσως σε κάποια αναμνηστικά των παιδιών τους από την βάπτιση τους και σε πράγματα συναισθηματικής αξίας που είχαν.

Ο χώρος είχε μετατραπεί σε λίμνη αλλά τα κατάφεραν και πρόλαβαν τα χειρότερα!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Από μέρα σε μέρα θα ανακοινώσουν τα ευχάριστα! Αποκλειστικό...

Από μέρα σε μέρα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα αλλά μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr εσείς θα τα μάθετε πρώτοι!

Τι συμβαίνει στην ζωή του αγαπημένου τηλεοπτικού και όχι μόνο ζευγαριού; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, πρώτη, όπως πάντα φυσικά...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες το ζευγάρι έκλεισε με το κανάλι STAR για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά! Ο τηλεοπτικός σταθμός είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση τους, αφού τα νούμερα τηλεθέασης σχεδόν όλη την τηλεοπτική αυτή σεζόν ήταν πολύ υψηλά! Περνούσαν ακόμα και την Φαίη Σκορδά που έπαιζε απέναντί τους και θεωρείτο μια από τις κορυφαίες και αξεπέραστες ανταγωνίστριες...

Το δίδυμο αυτό, κατάφερε να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να το αγαπήσει και οι ιθύνοντες του σταθμού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να τελειώσει η συνεργασία τους!

Άρα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα μας κρατάνε για ακόμα μια τηλεοπτική χρονιά συντροφιά τα πρωινά μέσα από την συχνότητα του STAR και μάλιστα μαζί τους θα είναι πολλά από τα πρόσωπα του πάνελ που βλέπουμε και φέτος...

Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την υγεία του! Ο πραγματικός λόγος που πήγε νοσοκομείο!

Όπως φαίνεται, αυτή η ομάδα φέτος κόλλησε για τα καλά! Συγχαρητήρια...