Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Μαύρη» γιορτή για τον παρουσιαστή! Το μήνυμα της συζύγου του...

Σπαρακτικές οι δηλώσεις της!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Μαύρη» γιορτή για τον παρουσιαστή! Το μήνυμα της συζύγου του...

Ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο που είχε ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, συνεχίζει να νοσηλεύεται και να προσπαθεί να επανέλθει ο οργανισμός του. Εχτές, ο ίδιος, έκανε μαύρη γιορτή! Το μήνυμα της συζύγου του....

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μάχη για να μπορέσει μία μέρα να επιστρέψει σπίτι στην οικογένειά του.Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης με τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη να είναι συνέχεια στο πλευρό του.


Ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του παρουσιαστή η σύζυγός του πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο facebook κολάζ με φωτογραφίες του κι έγραψε: «Αστέρι μου χρόνια σου πολλά!!! Σε αγαπώ πολύ!!!». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Το μήνυμα της συζύγου του Αγγελίδη

Κωνσταντίνας Αγγελίδης: Η Οδύσσεια του παρουσιαστή! «Δεν θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά...»

Μια οδύσσεια περνάει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος έκανε μια αγωγή μετά το τροχαίο που είχε και συγκλόνισε! «Δεν θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά....» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Εμείς πρόσφατα στο Youweekly.gr είχαμε κάνει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μέσα από το νοσοκομείο και είχαμε αναφέρει όλες τις εξελίξεις για την υγεία του!

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πριν περίπου 15 μέρες, η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη κατέθεσε αγωγή με την οποία ζητεί 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση.

Στην αγωγή ο Αγγελίδης και η σύζυγός του Ευαγγελία Βαρσάμη τονίζουν ότι υφίσταται «σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας». Προσθέτουν: «Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ».

Η αγωγή κάνει λόγο για μόνιμη, ισόβια και μη αναστρέψιμη αναπηρία, ενώ τονίζει ότι έχει επιπλοκές από μολύνσεις. «Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή», γράφουν.


Το τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη έγινε τα Χριστούγεννα του 2017, όταν οδηγός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει σχεδόν κάθετα τη Βουλιαγμένης και ο παρουσιαστής καρφώθηκε πάνω του. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, του οποίου η μητέρα ήταν 14 χρόνια σε κώμα μετά από τροχαίο ζητά, στην αγωγή του, από τον οδηγό του λεωφορείου 2.796.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.