Μιχάλης Μουρούτσος - Αναστασία Περράκη: Ευχάριστες στιγμές για το πρώην ζευγάρι!

Τα χαρμόσυνα νέα και οι ευχές!

Μιχάλης Μουρούτσος - Αναστασία Περράκη: Ευχάριστες στιγμές για το πρώην ζευγάρι!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασιά Περράκη ζουν ευχάριστες στιγμές, ακόμη και μετά το διαζύγιο τους.

Μπορεί να έχουν χωρίσει, ωστόσο διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη της κόρης τους.

Χθες, η μικρή είχε την ονομαστική της εορτή και οι γονείς της ξεχωριστά στους λογαριασμούς τους στο Instagram της ευχήθηκαν με όμορφα λόγια.

Τόσο ο Μιχάλης Μουρούτσος, όσο και η Αναστασία Περράκη μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες της κόρης τους.

Μιχάλης Μουρούτσος: Σε πελάγη ευτυχίας! Ζει από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ζει μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.

Ο Ολυμπιονίκης έκανε την ανακοίνωση μέσω των social media.

Ευτυχισμένος είναι ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος είδε τον μικρό του ανιψιό να βαφτίζεται και να παίρνει το όνομα του πατέρα του, Σταμάτη!

Ο Μουρούτσος ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο instagram, γράφοντας: «Μία ιδιαίτερη μέρα για την οικογένειά μας γιατί σήμερα βαφτίστηκε ο ανιψιός μου... μετά τον πατέρα μας ένας νέος Σταμάτης Μουρούτσος θα διαγράψει τη δική του ιστορία».

Μιχάλης Μουρούτσος: Σε πελάγη ευτυχίας! Ζει από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του!

Ο Μουρούτσος είχε πέσει σε άλλη... αγκαλιά μετά τον χωρισμό του με την Λάουρα!

Καταγγελίες βόμβα για τον Μιχάλη Μουρούτσο! Το κέρατο, τα προφυλακτικά και η βίαιη συμπεριφορά!

Το έλα να δεις σημειώθηκε την Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο της ΑΘήνας, κατά την εκδίκαση των αγωγών διαζυγίου που έχουν υποβάλει ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Μιχάλης Μουρούτσος και η εν διαστάσει σύζυγος του και γνωστό μοντέλο, Αναστασία Περράκη.

Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες περί... κεράτου αλλά και για βίαιες συμπεριφορές!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, καταθέτοντας στο δικαστήριο η μητέρα του μουντέλου υποστήριξε πως ο Μιχάλης Μουρούτσος είχε συνάψει παράνομες σχέσεις και παραμελούσε την κόρη της, χωρίς ωστόσο να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο ολυμπιονίκης υπήρξε βίαιος απέναντι στην σύζυγό του.

"Ήταν βίαιος μαζί της, γι αυτό κι έφυγε η Αναστασία! Μια φορά που τσακώθηκαν της έκλεισε βίαια το στόμα, ενώ άλλη μια φορά την τράβηξε δυνατά από το χέρι" κατέθεσε, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της ανακάλυψε πως την απατούσε!

Το τηλεφώνημα της λεγάμενης

"Μια φορά την πήραν και της είπαν πως ο Μιχάλης ήταν με γυναικοπαρέα στον "Αστέρα" ενώ μια γυναίκα της τηλεφώνησε και της είπε πως είχε δεσμό μαζί του και μάλιστα της περιέγραψε πως ήταν το σπίτι τους για να της δείξει ότι είχε έρθει όταν η Αναστασία έλειπε." είπε η μητέρα της και πρόσθεσε πως η κόρη της διαπίστωσε πως έλειπαν προφυλακτικά από το συρτάρι του κομοδίνου της!