Κωνσταντίνος Αργυρός: Η γιγαντιαία τούρτα για τα γενέθλιά του!

Απίστευτη!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η γιγαντιαία τούρτα για τα γενέθλιά του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε τα γενέθλιά του, όπως και την ονομαστική του εορτή, με την γιγαντιαία τούρτα του να τα... σπάει!

Ο τραγουδιστής έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο!

«Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να ζω το όνειρο μου! Οι ευχές σας & τα αμέτρητα μηνύματα σας για την ονομαστική μου εορτή & τα γενέθλια μου, μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω να δουλεύω με αγάπη , σεβασμό , ειλικρίνεια και ταπεινότητα σε κάθε μου βήμα! Όλοι έχουμε να κερδίσουμε ο ένας απ´ τον άλλον, ο Θεός είναι μαζί μας & σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου!

Καλό μας ξεκίνημα στο FANTASIA , που εσείς μου δώσατε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε την δική μας σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης!

 Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε τα γενέθλιά του, όπως και την ονομαστική του εορτή, με την γιγαντιαία τούρτα του να τα... σπάει!  Ο τραγουδιστής έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο!      «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να ζω το όνειρο μου! Οι

Πασίγνωστη Ελληνίδα αποκαλύπτει: «Μου έστελνε ερωτικά μηνύματα ο Κωνσταντίνος Αργυρός»! (Βίντεο)

Mιλώντας στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα λάθος» στο OPEN, η πασίγνωστη Ελληνίδα αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός της έστελνε ερωτικά μηνύματα!

Τι είπε για το περιεχόμενό τους;

Ο λόγος για την Ελένη Λουκά η οποία επανέλαβε πως ο γνωστός τραγουδιστής της είχε στείλει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, στο παρελθόν.

Πασίγνωστη Ελληνίδα αποκαλύπτει: «Μου έστελνε ερωτικά μηνύματα ο Κωνσταντίνος Αργυρός»! (Βίντεο)

«Παλιά στο Facebook που είχα προφίλ. Κατά κάποιον τρόπο μου την έπεσε, εντός εισαγωγικών. Τώρα δεν θυμάμαι επακριβώς. Τα έχω σβήσει», ανέφερε η Λουκά.

Αξέχαστη ήταν η επίθεση της Λουκά στους παίκτες του Survivor!