Έλενα Παπαβασιλείου: Χαρμόσυνα νέα για την παρουσιάστρια! Η δημόσια ανακοίνωση!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Τι συνέβη;

Έλενα Παπαβασιλείου: Χαρμόσυνα νέα για την παρουσιάστρια! Η δημόσια ανακοίνωση!

Τα χαρμόσυνα με μια δημόσια ανακοίνωση αποκάλυψε η παρουσιάστρια, Έλενα Παπαβασιλείου.

Η ίδια της πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού είναι ένα σημαντικό γεγονός που την χαροποιεί.

Η αδερφή και καλή φίλη της είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές και αύριο είναι μια σημαντική ημέρα για την ίδια.

Έλενα Παπαβασιλείου: Χαρμόσυνα νέα

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια δημόσια ανακοίνωση δήλωσε την στήριξη της γράφοντας:

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην αδερφή μου Ειρήνη Καφούρου για την υποψηφιότητα της στον Δήμο Αθηναίων! Στηρίζω την αδερφή μου γιατί για μένα είναι υπέροχος άνθρωπος, μορφωμένος, με κοινωνικές ευαισθησίες, δύναμη και θέληση. Η Ειρήνη με αγάπη και αποφασιστικότητα στεκόταν πάντα δίπλα μου σε όλη μου τη ζωή. Επίσης αν και μικρότερη πάντα με υπερασπιζόταν, επειδή συχνά δεν το έκανα η ίδια, με έναν τρόπο τόσο δοτικό που με συγκινεί μέχρι σήμερα. Τώρα είναι έτοιμη να σταθεί δίπλα σε όσους το επιθυμούν και να διεκδίκησει με την ίδια αγάπη και αποφασιστικότητα ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας! Καλή επιτυχία αδερφούλα!
Εύχομαι όλα τα νέα παιδιά να βρουν τη δύναμη και την διάθεση να θέλουν να προσφέρουν και να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο τέτοιους ανθρώπους με χαρά θα υποστηρίζω!

Έκπληξη στις ευρωεκλογές! Έλληνας παρουσιαστής κατεβαίνει με τον....

Έκπληξη στις Ευρωεκλογές, με τον Έλληνα παρουσιαστή που κατεβαίνει υποψήφιος!

Πιο συγκεκριμένα, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων θα είναι ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Κώστας Σόμμερ, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη στην Βουλή.

Ο Κώστας Σόμμερ γεννήθηκε στις 17η Μάη 1975 και είναι ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.
Το 2005, εμφανίστηκε στην ταινία του Hollywood Deuce Bigalow: European Gigolo, με πρωταγωνιστή τον Rob Schneider.

Γεννήθηκε στη Γερμανία, όπου και πέρασε τα περισσότερα από τα παιδικά του χρόνια, ενώ αργότερα μετακόμισε στην Ελλάδα.
Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Κώστας Σόμμερ

Του αρέσουν τα extreme sports, η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, το τζετ σκι, τα γρήγορα σκάφη, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Άλλα χόμπι του είναι το kickboxing, η ιστιοπλοΐα, οι καταδύσεις, ο στίβος και τα πυροβόλα όπλα.

Σήμερα ζει μεταξύ Αθήνας και Λος Άντζελες.

Πρωταγωνιστής από τα «Εγκλήματα» κατεβαίνει στις εκλογές! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι!

Ένας από τους πρωταγωνιστής των «Εγκλημάτων» του ΑΝΤ1 κατεβαίνει στις εκλογές!

Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο ηθοποιός!

Ο λόγος για τον Σταύρο Νικολαΐδη, ο οποίος έκανε τον «Μιχαλάκη» στην επιτυχημένη σειρά!

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέβασε σο instagram τη φωτογραφία του με την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στον Βύρωνα!

«Μπήκα και εγώ στο χορό των Υποψηφιοτήτων στον Βύρωνα, την περιοχή που γεννήθηκα και ανατράφηκα. Με έναν άνθρωπο, τον @miltos_bantis που είναι της γενιάς μου, τον ξέρω από παλιά και ουδεμία σχέση έχει με τους κλασικούς πολιτικάντηδες. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ λοιπόν. #mazigiatonvyrona #dimotikesekloges2019». αναφέρει στο κείμενό του. H αποκάλυψη της ηθοποιού για την πιο εφιαλτική σκηνή στη σειρά!

Πρωταγωνιστής από τα «Εγκλήματα» κατεβαίνει στις εκλογές! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι!

Έκπληξη στις εκλογές! Αγαπημένη παίκτρια του Power of Love κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις Εκλογές 2019 έχει ήδη ξεκινήσει και μια αγαπημένη πρώην παίκτρια από το Power of love κάνει την έκπληξη! Ποια κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος;

Ο λόγος για την Κυριακή Τσανικίδη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Power of Love κι έπειτα του δεύτερου My Style Rocks. Η μελαχρινή καλλονή κατεβαίνει υποψήφια με τον συνδυασμό «Νέα Δύναμη» στον Δήμο Αχαρνών. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, την ένταξή της στο ψηφοδέλτιό του. Έχετε δει και ποιο αγαπημένο ζευγάρι από το παιχνίδι είναι ξανά μαζί μετά τον χωρισμό;

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στη λεζάντα της οποίας υπήρχε ένα μήνυμα που έστειλε η ίδια!

Διάβασέ το αναλυτικά:

Συνδημότισσες και συνδημότες, η Νέα Γενιά της πόλης των Αχαρνών, δίνει δυναμικό παρόν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, μέσα από τη δημοτική παράταξη «Νέα Δύναμη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη. Η πόλη μας, μέσα στην οποία μεγαλώσαμε, έχει ανάγκη σήμερα όσο ποτέ, την συμμετοχή των νέων ανθρώπων που με τις ιδέες, το όραμα και την ικανότητά τους θα την οδηγήσουν στη θέση που της αξίζει! Ως Τομεάρχης Νέας Γενιάς και με τις γνώσεις που έχω αποκομίσει ως δημοσιογράφος, έχω καταθέσει κι εγώ με τη σειρά μου τις προτάσεις μου σχετικά με την στήριξη της νεολαίας του τόπου μας σε επαγγελματικό επίπεδο με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη λειτουργία γραφείων διασύνδεσης των νέων του δήμου Αχαρνών με επιχειρήσεις και φορείς. Απώτερος σκοπός μας είναι να αποκτήσει η νεολαία των Αχαρνών τη δική της φωνή που θα δώσει διεξοδικές λύσεις σε πολλά ζητήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι νέοι του τόπου μας. Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο. Σας βεβαιώνω ότι θα σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας!

Κυριακή Τσανικίδη- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Δημοτική Παράταξη «Νέα Δύναμη» Αχαρνών
Τομεάρχης Νέας Γενιάς

Η Κυριακή από το Power of love κατεβαίνει στις εκλογές

Δημοτικές εκλογές: Ποια κούκλα ηθοποιός κατεβαίνει υποψήφια;

Η κούκλα ηθοποιός, θα κατέβει υποψήφια στις Δημοτικές εκλογές!


Ο λόγος για την Κάτια Νικολαΐδου, που έχει βάλει στόχο να διαπρέψει στα κοινά. Στόχος της, όπως αναφέρει η ίδια, είναι να καλυτερέψει τη Νέα Σμύρνη αφού έχει βάλει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Κουτελάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε στο instagram φωτογραφία φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει Νέα Σμύρνη και διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Έκπληξη στην ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει στις εκλογές!

Η κούκλα ηθοποιός Κάτια Νικολαίδου, θα κατέβει υποψήφια στις Δημοτικές εκλογές!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές!

Υποψήφιος στις φετινές δημοτικές εκλογές κατεβαίνει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και έγινε γνωστό πριν από λίγο.

Ο λόγος για τον δημοφιλή τραγουδιστή των Droulias Brothers, με καταγωγή από την Μύκονο, Κωνσταντίνο.

Το πρωί της Τρίτης, ο δήμαρχος, ανακοίνωσε και επίσημα τον Κωνσταντίνο Δρούλια, γράφοντας τα εξής, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook:

Κωνσταντίνος Δρούλιας υποψήφιος στις εκλογές

«Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας κατάγεται από την Άνω Μερά, στην οποία και ζει τα τελευταία χρόνια. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών-Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Σε ηλικία 29 ετών εμφανίζεται με τον αδελφό του σε καλλιτεχνικό συγκρότημα με την επωνυμία DrouliasBrothers. Λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ταξιδεύει συχνά ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα πρώτα του βήματα τα ξεκίνησε στο νησί μας και έλαβε τη στήριξη των Μυκονιατών και γιαυτό το λόγο, αισθάνεται ότι οφείλει να ανταποδώσει στον τόπο του. Εμπιστεύτηκε το συνδυασμό μας, γιατί θεωρεί πως ο τόπος χρειάζεται νέα μυαλά και όχι παλιές νοοτροπίες. Στόχος του ειναι να συνδράμει το Δήμο στην ενίσχυση του Πολιτισμού και στην περαιτέρω αναβάθμιση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων».