Τάμτα: H στυλίστρια της κατακεραυνώνει πασίγνωστη εφημερίδα! Τα καρφιά που θα συζητηθούν!

«Και να μην υπήρχε σκάνδαλο θα το δημιουργούσε...»!

Τάμτα: H στυλίστρια της κατακεραυνώνει πασίγνωστη εφημερίδα! Τα καρφιά που θα συζητηθούν!

Πασίγνωστη εφημερίδα κατακεραύνωσε η στυλίστρια της Τάμτα, η οποία επιμελήθηκε την εμφάνιση της στην σκηνή της Eurovision.

Να υπενθυμίσουμε πως το look της τραγουδίστριας είχε σχολιαστεί τόσο από την εφημερίδα «Sun», όσο και από τον Βασίλειο Κωστέτσο.

Το looκ της επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και δίνει τις απαντήσεις της μέσω της Νόρας Παπαϊωάννου και την κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».

«Η “Sun” είναι μία σκανδαλοθηρική εφημερίδα, οπότε και να μην υπήρχε σκάνδαλο θα το δημιουργούσε. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία» απάντησε η στυλίστρια και σχετικά με τα σχόλια του Βασίλειου Κωστέτσου δήλωσε: «Σέβομαι την άποψη του Βασίλειου για το ρούχο της Τάμτα γιατί τον αγαπώ και τον εκτιμώ».

Eurovision 2019: Ο Κωστέτσος κράζει άσχημα την Τάμτα για το ρούχο της! Σκληρές ατάκες!

Ο Βασίλειος Κωστέτσος έκραξε και αυτός άσχημα την Τάμτα για το ρούχο που φόρεσε στον τελικό της Eurovision!

Τα είπε... έξω από τα δόντια!

Συγκεκριμένα ο Κωστέτσος μιλώντας στην εκπομπή Happy Day του AlphaTV και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολίασε: «Η Τάμτα επηρεάστηκε από έναν περίγυρο. Δεν έπρεπε να συμμετέχει σε αυτή τη Eurovision, με αυτό το τραγούδι και όλο αυτό εδώ. Μου θύμιζε πάρα πολύ Φουρέιρα το τραγούδι, κάποιες στιγμές περίμενα πως θα ακούσω το Fuego. Ήταν υποτονικό, δεν σου έμενε. Δεν υπάρχει ρούχο τώρα, κρύσταλλα κρεμασμένα είναι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν το λες ρούχο. Σαν το sex shop είναι… μαύρες αυτό… γεμάτες κρύσταλλα. Κουρέλι να βάλει το υποστηρίζει η Τάμτα, αλλά το κρύσταλλο είναι πάγος».

Eurovision 2019: Η σκληρή απάντηση της Τάμτα για την "επίθεση " που δέχτηκε για την εμφάνιση της!

Με σκληρά λόγια απάντησε η Τάμτα στις κριτική των Βρετανών για την εμφάνισή της στον πρώτο ημιτελικό.

«Η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο επέδειξε τον… καβάλο της με μια εμφάνιση bondage. Η όμορφη ξανθιά φόρεσε τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο», γράφτηκε χαρακτηριστικά.

Το βράδυ της Πέμπτης η Τάμτα μίλησε στον δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και είπε:

«Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη ποπ τραγουδίστρια που ειδικά η Αγγλία βλέπει με αυτό το συγκεκριμένο look. Εγώ δεν αγχώνομαι καθόλου, νιώθω πολύ άνετα. Δεν παρουσίασα κάτι παραπάνω από ότι πρέπει. Με ξέρετε πολύ καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι στη σκηνή με κορμάκι και δεν βρήκα κανένα λόγο να ντυθώ επιτηδευμένα και με κάτι παραπάνω επειδή πάω στη Eurovision. H χώρα που εκπροσωπώ και η ομάδα μου με στηρίζουν σε ότι έχουμε κάνει και συναποφασίσει και είμαι χαρούμενη. Τώρα το τι γράφει η κάθε εφημερίδα μόνο καλό θα κάνει νομίζω».

Δείτε το σχετικό βίντεο: