Βάσω Λασκαράκη: Το ξαφνικό ταξίδι με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Τι συνέβη;

Η ανακοίνωσή της....

Βάσω Λασκαράκη: Το ξαφνικό ταξίδι με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Τι συνέβη;

Ένα ξαφνικό ταξίδι έκανε η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, λίγο μετά τον γάμο τους και σας έχουμε αναλυτικά το τι συνέβη!

Η ηθοποιός, η οποία σύντομα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με το επιτυχημένο σίριαλ Το σόι σου, έχει όλο το χρόνο το φετινό καλοκαίρι να ξεκουραστεί και να απολαύσει τον πρώτο καιρό του γάμου της με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο! Ωστόσο, μέχρι να... έρθει και επίσημα το καλοκαίρι, οι δυο τους έκαναν μια απόδραση εκτός Αθηνών!

Με αφορμή τις εκλογές, Βάσω και Λευτέρης βρέθηκαν στην όμορφη Κρήτη, και μάλιστα η ίδια ανάρτησε και σχετική φωτογραφία στο Instagram:

Η Βάσω Λασκαράκη σε ταξίδι με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη: Βολτάρει με μούτρα και τσάντα 980 ευρώ!

Βολτάρει με μούτρα και τσάντα 980 ευρώ η Βάσω Λασκαράκη! Αποκλειστικές φωτογραφίες, κατευθείαν από τους παπαράτσι, μόνο στο Youweekly.gr!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό χεράκι χεράκι με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο, στην Κηφισιά και η εμφάνισή της - όπως και τα νεύρα στο πρόσωπό της - μας τράβηξαν το ενδιαφέρον!

Η ομάδα του Youweekly.gr έψαξε και βρήκε όλα όσα φοράει η ηθοποιός και... εστιάσαμε στην τσάντα που κοστίζει 980 ευρώ!

Βάσω Λασκαράκη: Βολτάρει με μούτρα και τσάντα 980 ευρώ!

Η Βάσω επέλεξε δερμάτινο τζάκετ (παρόμοιο θα βρείτε με 134 ευρώ στα Pepe Jeans στο notos.gr), παντελόνι Zara (29,95), λευκά sneakers, Adidas (99,95) και τσάντα Gucci 980 ευρώ!

Βάσω Λασκαράκη: Βολτάρει με μούτρα και τσάντα 980 ευρώ!

Ωστόσο δεν μείναμε μόνο εκεί, αλλά βρήκαμε και τον λόγο που δεν είχε πολύ όρεξη!

Βάσω Λασκαράκη: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Δύσκολες ώρες περνάει η ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Λίγο μετά την ανακοίνωση του γάμου της με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο, που έσκασε σα βόμβα στην ελληνική showbiz, τα νέα που της "χτύπησαν" την πόρτα είναι πολύ άσχημα, όπως μαθαίνω, εδώ στο Vanda's blog!

Για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία θα σας αποκαλύψω τα άσχημα αυτά νέα που έμαθε πρώτο το Youweekly.gr και σας τα μεταφέρει με κάθε λεπτομέρειας στο Vanda's.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες η νέα διοίκηση του καναλιού ALPHA εξετάζει αν μπορεί να αντέξει το κόστος για την κωμική σειρά "Το σόι σου", στο οποίο και πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη!

Οι πληροφορίες λένε ότι λόγω του ότι η διαφημιστική δαπάνη στην τηλεόραση έχει πέσει σε ποσοστό περίπου 20%, η συγκεκριμένη σειρά κρίνεται ως ασύμφορη και συζητιέται το ενδεχόμενο να κοπεί... και δηλαδή να μείνει χωρίς δουλειά και στον αέρα η ηθοποιός...

Συγκεκριμένα, μου μετέφεραν πως όταν το έμαθε δεν ήταν και πολύ ψύχραιμη γιατί είναι αρκετά δεμένη με το συγκεκριμένο project αλλά και με τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτό..

"Όταν το έμαθε η αλήθεια είναι το πήρε λίγο βαριά γιατί έχει περάσει πολλά σε αυτή την "παρέα" και θα της στοιχίσει αρκετά αν το κόψουν. Ο Λευτέρης προσπαθούσε να την ηρεμήσει και μετά από ώρα κατάλαβε πως δεν χρειάζεται να το παίρνει τόσο κατάκαρδα γιατί δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια τελική απόφαση..." μου μετέφερε κοντινός άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Και η αλήθεια είναι πως οι τελικές αποφάσεις στο σταθμό, όπως αναφέρουν οι πηγές μου, από την νέα διοίκηση για το τι ακριβώς θα γίνει με την συγκεκριμένη σειρά θα παρθούν τέλος Μαϊου...

Συμπέρασμα; Η ηθοποιός βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων και έχει κάποιο περιθώριο ανάμεσα στις προετοιμασίες του γάμου που θα αρχίσουν να τρέχουν όπου να 'ναι, να ψάξει και για... καινούργια "οικονομική" στέγη...

Aπόφαση βόμβα από Λασκαράκη - Σουλτάτο! Η κίνηση που θα συζητηθεί λίγο μετά τον γάμο τους!

Μια απόφαση βόμβα πήραν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος! Ποια είναι η κίνηση του ζευγαριού που θα συζητηθεί όσο λίγες και μάλιστα μετά το γάμο τους;

Το αγαπημένο ζευγάρι, όλο το καλοκαίρι θα βρίσκεται στην Σαντορίνη, μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και την Αθηνά Οικονομάκου! Ο λόγος μάλιστα, είναι μια κοινή συνεργασία που θα συζητηθεί!

Όπως ο ίδιος ο Λευτέρης πρόδωσε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πρόκειται να είναι ο executive chef στο νέο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Βάσω Λασκαράκη: Βολτάρει με μούτρα και τσάντα 980 ευρώ!

Βάσω Λασκαράκη: Η μεγάλη απόφαση και το νέο βήμα στη ζωή της!

Μια μεγάλη απόφαση πήρε η Βάσω Λασκαράκη και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το νέο βήμα που ετοιμάζεται να κάνει στην ζωή της!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, μια νέα σελίδα ανοίγεται μπροστά στα πόδια της ηθοποιού!

Δεν θα σας κρατήσω σε αγωνία γιατί τα νέα είναι πολύ ευχάριστα! Πρώτη μέσα από το Vanda's blog, σας είχα ανακοινώσει πως η αγαπημένη σειρά του ALPHAtv, "Το σόι σου" δεν θα συνεχίσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν κι έτσι η Βάσω Λασκαράκη είχε μείνει χωρίς... επαγγελματική στέγη και γενικά μετέωρη σε αυτό το κομμάτι!

Τώρα, όμως, νέες πληροφορίες μου αναφέρουν πως έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με πολύ γνωστό κανάλι! Κρατιέστε;

Η Βάσω Λασκαράκη, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, έχει κάνει ήδη την πρώτη συνάντηση με ιθύνοντες του ΣΚΑΙ! Μιας και επιστρέφει στις οθόνες μας η "Πολυκατοικία", μιλά για να πρωταγωνιστήσει ξανά!

Βάσω Λασκαράκη: Βολτάρει με μούτρα και τσάντα 980 ευρώ!

Βέβαια, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αλλά εμένα κάτι μου λέει πως θα την δούμε πάλι εκεί, στα παλιά της λημέρια...