Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master Chef: Οικονομική κατάρρευση για τον πιο αγαπημένο παίκτη! Οι πρώτες δηλώσεις!

Η έκκληση που συγκινεί!

Master Chef: Οικονομική κατάρρευση για τον πιο αγαπημένο παίκτη! Οι πρώτες δηλώσεις!
News 26.05.2019 13:02

Την οικονομική κατάρρευση αντιμετωπίζει ο πιο αγαπημένος παίκτης στο Master Chef και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις!

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα!

«Αυτό που με έχει συγκινήσει πάρα πολύ είναι η αποδοχή του κόσμου. Στο Facebook δεν είχα το κανονικό μου όνομα και το έβαλα μια μέρα πριν παίξει το επεισόδιο της αποχώρησής μου. Μέσα σε δύο μέρες έλαβα πολλά μηνύματα με θετικά σχόλια και ευχές. Από εκεί που φοβόμουν πως όλα θα ήταν αρνητικά, όλα ήταν υπέροχα. Έλαβα μηνύματα από Αυστραλία, Αμερική, Καναδά. Δεν ήξερα πώς να τους ευχαριστήσω και δεν προλάβαινα να απαντήσω στα μηνύματα. Από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό στη ζωή μου. Και πριν μπω στο MasterChef, αλλά και τώρα που μιλάμε δεν είμαι σε καλή οικονομική κατάσταση. Επίσης, είμαι προβληματισμένος, διότι πρέπει να βρω δουλειά και να σταθώ στα πόδια μου.

Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για εργασία εκτός Αθηνών, στην Κρήτη και άλλα νησιά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλω να φύγω από την Αθήνα. Είχα και μία πρόταση από τον μέντορά μου, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, την οποία σκέφτομαι. Θέλω να μείνω στην Αθήνα, να εργαστώ εδώ, να ξεκινήσω μαθήματα ελληνικών, ώστε να μάθω να μιλάω και να γράφω σαν να είναι η μητρική μου γλώσσα. Ο επόμενός μου στόχος είναι να γράψω ένα βιβλίο για τη ζωή μου, που θα περιέχει τα πάντα, μαγειρική, βιογραφία και όλα όσα έμαθα μέσα από τις καταστάσεις που βίωσα», είπε ο Ζαχίρ Γιαβαρί. Διαβάστε και το μεγάλο μυστικό του

MasterChef: Παίκτης αδειάζει το ριάλιτι μαγειρικής! «Η συμμέτοχη μου, δεν με βοήθησε πουθενά»!

Πρώην παίκτης του MasterChef, άδειασε κανονικά το ριάλιτι, λέγοντας πως δεν τον βοήθησε πουθενά η συμμετοχή του.

Η κάμερα της εκπομπής Όλα λάθος συνάντησε τους τρεις πρώην παίκτες, Σελίμ Σελτζούκ, Αργύρη Αγλαμίση και τον Σάββα Ληχανίδη, οι οποίοι σχολίασαν τον φετινό διαγωνισμό.

«Νομίζω πώς άξιζε να βγει νικητής ο Μανώλης! Είναι πολύ καλός μάγειρας. Είχε κάνει αρκετή προσπάθεια μέσα στον διαγωνισμό. Εγώ γνώρισα την Σπυριδούλα και μου φάνηκε μια χαρά κοπέλα. Πιστεύω το έχασε λόγω συμπεριφοράς και χαρακτήρα. Κάποιες φορές, κάποια πράγματα μου φαίνονταν περίεργα. Οι θέσεις μας είναι μέσα στις κουζίνες και όχι στις κάμερες. Νομίζω ότι εμείς που ήμασταν παίκτες του MasterChef 2, είμαστε ανώτεροι μαγειρικά. Η συμμέτοχη μου στο MasterChef, δεν με βοήθησε πουθενά μαγειρικά!»

undefined

Μάλιστα στην εκπομπή μίλησε και ο σεφ Χριστόφος Πρέσκας ο οποίο δήλωσε: «Πιστεύω ότι μπορούν να βγουν Chef από τα ριάλιτι μαγειρικής. Ζήλεψα που δεν ήμουν φέτος σε ριάλιτι μαγειρικής. Είμαι υπερβολικός στην δουλειά μου!»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έχετε δει τα εστιατόρια των κριτών του Master Chef; Θα πάθετε πλάκα!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: 9+1 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον κριτή του MasterChef!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share