Ζέτα Μακρυπούλια: Το τρυφερό φιλί στο στόμα που δεν έδωσε στον Χατζηγιάννη! Ποιος είναι ο τυχερός;

Αυτά ο Μιχάλης τα ξέρει;

Ζέτα Μακρυπούλια: Το τρυφερό φιλί στο στόμα που δεν έδωσε στον Χατζηγιάννη! Ποιος είναι ο τυχερός;

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα που έδωσε και δεν ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ποιος ήταν όμως;

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ταξινόμηση στις φωτογραφίες της και μοιράστηκε την εμπειρία της όταν είχε κολυμπήσει με δελφίνια.

Κάποιες φωτογραφίες της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε μια από αυτές έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα στο δελφίνι. Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα ζώα.

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Επανασύνδεση βόμβα για το ζευγάρι! Φωτογραφίες ντοκουμέντο...

Και όμως μιλάμε για επανασύνδεση βόμβα ανάμεσα στην Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Έχουμε μάλιστα και τις φωτογραφίες ντοκουμέντο με το πού βρέθηκε το ζευγάρι....

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να αποκάλυψε πριν μερικές μέρες πως η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε πασχαλινές διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, φαίνεται πως η Ζέτα βρισκόταν στα νησιά Μπόρα Μπόρα. Το σίγουρο είναι πως δεν ήταν μόνη της!

Το ταξίδι αυτό το έκανε με τον σύντροφό της και δημοφιλή τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δυο τους ένα χρόνο πριν κλείσουν την πρώτη δεκαετία της κοινής τους πορείας είναι πιο ερωτευμένοι και συνειδητοποιημένοι από ποτέ.

Πριν περίπου δύο μήνες, μάλιστα, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Ό,τι και αν συνέβη όμως μεταξύ τους ανήκει πλέον στο παρελθόν και η Ζέτα και ο Μιχάλης ταξίδεψαν μαζί στον Ειρηνικό για να ζήσουν τον έρωτά τους! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έφτασαν μαζί στο αεροδρόμιο της Αθήνας αν και φρόντισαν να κινηθούν διακριτικά, προκειμένου να πετάξουν για εξωτικό προορισμό. Επειδή αποφεύγουν να προβάλλουν τη σχέση τους, όταν αντιλήφθηκαν τους φωτογράφους, απομακρύνθηκαν βιαστικά με κατεύθυνση το check in.

Η Ζέτα Μακρυπούλια κατά τη διάρκεια της απόδρασης δημοσίευε συνεχώς στιγμιότυπα από την παραλία, ωστόσο κανένα με τον Μιχάλη, θέλοντας να κρατήσει κρυφό το γεγονός ότι… πήγαν μαζί για να μη δώσει δικαιώματα στα media να σχολιάσουν. Το εξωτικό αυτό ταξίδι πιθανότατα σηματοδότησε μια νέα αρχή, μακριά από τα προβλήματα που είχαν αντιμετωπίσει το προηγούμενο διάστημα ως ζευγάρι. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους:

Η Ζέτα ΜακρυπούλιαΗ Ζέτα ΜακρυπούλιαΦωτογραφία από το ταξίδι της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ναταλία Γερμανού: Πρόδωσε τα πάντα για τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Η Ναταλία Γερμανού μέσω της εκπομπής της στον ALPHA «Καλύτερα δε γίνεται» πρόδωσε τα πάντα για τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

«Θα σας πω και μια πληροφορία, ταξιδεύαμε μαζί με την Ζέτα από Κύπρο για Ελλάδα. Πετάξαμε μαζί και καταφέραμε να μιλήσουμε και να πούμε τα νέα μας. Είναι σε άριστη κατάσταση και φυσική και εμφανισιακή και οικογενειακή και είναι όλα θαυμάσια στη ζωή της. Να σας καθησυχάσω αν είχατε κάποια ανησυχία, είναι όλα τέλεια. Να πω ότι είναι σε άριστη κατάσταση η Ζέτα», είπε η παρουσιάστρια σχετικά με τις φήμες για τη σχέση του ζευγαριού.