Νίκος Χατζηνικολάου: Έκτακτη ανακοίνωση από τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Η έκκλησή του!

Νίκος Χατζηνικολάου: Έκτακτη ανακοίνωση από τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Μια έκτακτη ανακοίνωση ήρθε το μεσημέρι της Κυριακής! Τι συνέβη και ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε μήνυμα στο Instagram; Η αλήθεια για τον παρουσιαστή!

Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τον αρχικό που σας είπαμε δηλαδή τις εκλογές! Ο κορυφαίος παρουσιαστής με τον ΑΝΤ1, έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμα τους και δίνουν το ραντεβού τους στις 18:00 για να μας μεταφέρουν το κλίμα από τις κάλπες. Όπως αναφέρει ο ίδιος στην δημοσίευσή του περιμένει τους τηλεθεατές για μία ψύχραιμη και αντικειμενική ενημέρωση... 'Εχετε δει και αυτό; Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Το δημόσιο άδειασμα σε δημοσιογράφο!

athensmagazine.gr

Νίκος Χατζηνικολάου: Το βέτο στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και το μεγάλο αγκάθι! Μένει ή φεύγει;

Τηλεοπτικό παρασκήνιο σας έχω σήμερα για τον ΑΝΤ1! Ποιο είναι το βέτο που έθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη συνεργασία του με το κανάλι και το μεγάλο αγκάθι μεταξύ τους! Μένει ή φεύγει; Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει γράψει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση! Σοβαρός, μετρημένος, άψογος επαγγελματίας και πάνω από όλα σκληρός διαπραγματευτής....

Τόσο σκληρός, που όταν έμαθε ότι ο Ενικός που είχε συμφωνήσει να παρουσιάζει στο κανάλι, πάει τελικά για την ερχόμενη σεζόν τους έθεσε βέτο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog ο Νίκος δεν χάρηκε καθόλου με τα νέα αυτά και ξεκαθάρισε ότι δεν θα έχει κάποια άλλη ανάμειξη την προεκλογική περίοδο στο κανάλι! Βλέποντας τις τηλεθεάσεις που σημειώνουν τα πολιτικά τοκ σόου από το Μαρούσι, αποφάσισαν οριστικά να μεταθέσουν την προβολή της εκπομπής που είχαν υποσχεθεί στον γνωστό άνκορμαν, αλλά και ο Νίκος δεν μάσησε και απάντησε με το δικό του τρόπο.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Νίκος Χατζηνικολάου

Ωστόσο, σαν πολύ σωστός επαγγελματίας ο Νίκος για μια ακόμα σεζόν ξεχώρισε πολύ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (Δείτε ενδεικτικά τη χθεσινή του τηλεθέαση) και φυσικά δέχτηκε με χαρά να παρουσιάσει την βραδιά των εκλογών, δίνοντας παράλληλα υπόσχεση πως θα σκίσει!

Ο στόχος του είναι η πρωτιά και για να δείξει ότι και με τον Ενικό θα σάρωνε αλλά και για να δείξει στο κανάλι ότι το όνομα του είναι εγγύηση! Όσο για τα σενάρια που ακούγονται πως ο ίδιος εκνευρίστηκε τόσο, που ξεκίνησε συζητήσεις με άλλους σταθμούς, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας αφού έχει συμβόλαιο και για του χρόνου!