Βασίλης Κικίλιας: Τα γελάκια μέσα στο παραβάν που έκαναν «χαμό» στις εκλογές 2019!

Έπος!

Βασίλης Κικίλιας: Τα γελάκια μέσα στο παραβάν που έκαναν «χαμό» στις εκλογές 2019!

Γελάκια μέσα από το παραβάν για τις εκλογές 2019 έκανε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος πήγε να ρίξει την ψήφο του και έκανε χαμό.

Τι συνέβη όμως με τον πολιτικό;

Ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος το καλοκαίρι θα παντρευτεί την αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού, βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει. Όλοι ξέρουμε ότι την ώρα που ψηφίσει γίνεται πίσω από το παραβάν και μυστικά, ωστόσο αυτό δεν ίσχυε για τον ίδιο, αφού... δεν χωρούσε!

«Και μετά σου λέει ότι η ψήφος είναι μυστική!Καλό βόλι σε όλους και καλά αποτελέσματα», έγραψε στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, την οποία τον δείχνει να φαίνεται μέσα στο παραβάν αφού είναι πολύ ψηλός.

Βασίλης Κικίλιας εκλογές

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Αυτοί πρόκειται να είναι οι κουμπάροι τους!

Οι προετοιμασίες για τον γάμος της Τζένη Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια έχουν ξεκινήσει και ήδη έγινε γνωστό ποιοι θα είναι οι κουμπάροι τους.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και στο πλευρό του θα είναι αγαπημένα του πρόσωπα.

Τζένη Μπαλατσινού  Βασίλης Κικίλιας γάμος

Όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Φωλιά των κούκου» κουμπάροι της Τζένη Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια θα είναι η Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας, ενώ η τρίτη κουμπάρα φαίνεται πως θα είναι η Σοφία Βαχάρη – Τσουβελεκάκη (marketing & communications director της Rolex Hellas), ωστόσο δεν είναι σίγουρο ακόμη.

Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε το πραγματικό της πρόσωπο! Άβαφη και με 10.700 ευρώ τσάντα στην Αθήνα!

Δείτε το πραγματικό πρόσωπο της Τζένης Μπαλατσινού! Αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr από την βόλτα που έκανε στην Αθήνα άβαφη και με τσάντα 10.700 ευρώ στο χέρι!

Στα καλύτερά της βρίσκεται αυτή την περίοδο η παρουσιάστρια, αφού έχουν μπει στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε το πραγματικό της πρόσωπο! Άβαφη και με 10.700 ευρώ τσάντα στην Αθήνα!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, έχοντας οριστικοποιήσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για τη λαμπερή τελετή, ταξίδεψε τις προηγούμενες μέρες στην αγαπημένη της Πάτμο για να αποφορτιστεί από την πίεση της πρωτεύουσας και από το καθημερινό της πρόγραμμα.

Λίγες μέρες πριν ταξιδέψει, ο φακός του Youweekly.gr είχε συναντήσει την οικοδέσποινα της εκπομπής «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» στο κέντρο της Αθήνας. Σικ και στυλάτη τυλιγμένη με ένα πράσινο σάλι πάνω της, η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε έξω από το κτίριο της Βουλής την ώρα που γινόταν η αλλαγή της φρουράς στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε το πραγματικό της πρόσωπο! Άβαφη και με 10.700 ευρώ τσάντα στην Αθήνα!

H Τζένη Μπαλατσινού φοράει πουκάμισο 39,95 και τζιν 49,95 όλα Massimo Dutti, sneakers Adidas Superstar 99,95, τσάντα Hermes Birkin 10.700 και γυαλιά ηλίου Ray-Ban 165.

Η λεπτομέρεια που φούντωσε τις φήμες εγκυμοσύνης

Στην εμφάνισή της δεν έκαναν αίσθηση ούτε τα δαχτυλίδια στο δεξί της χέρι −με τους παρατηρητικούς να ψάχνουν τη γαμήλια βέρα− ούτε τα αθλητικά παπούτσια σε συνδυασμό με την τσάντα Hermes που κρατούσε. Αυτό που παρατήρησαν οι περισσότεροι ήταν ότι είχε το φαρδύ πουκάμισό της έξω από το τζιν αφήνοντας ανοιχτό το κάτω κουμπί, με τους πιο υποψιασμένους να κάνουν λόγο για ακόμα μία ένδειξη εγκυμοσύνης που ήρθε να προστεθεί στα σημάδια των τελευταίων μηνών.

Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε το πραγματικό της πρόσωπο! Άβαφη και με 10.700 ευρώ τσάντα στην Αθήνα!

Ούτως ή άλλως, η Τζένη Μπαλατσινού προτιμάει ριχτά ρούχα στις τελευταίες της εξόδους, επομένως μένει να δούμε αν πρόκειται για επαναλαμβανόμενη σύμπτωση ή για ένα ακόμα ευχάριστο νέο που θα έρθει να συμπληρώσει τη χαρά στον επερχόμενο γάμο της. Μάλιστα έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από το νυφικό της...

Τζένη Μπαλατσινού: Αυτή είναι η πλαστική επέμβαση που έχει κάνει

Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε το πραγματικό της πρόσωπο! Άβαφη και με 10.700 ευρώ τσάντα στην Αθήνα!

«Είμαι υπέρ. Όταν είχα κάνει στο στήθος το είχα παραδεχτεί. Και τι έγινε; Αν αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σε ενοχλεί και θα ήθελες να το αλλάξεις, καλό είναι να το κάνεις. Οπότε αν σύμφωνα με τον Νεύτωνα, κάτι πάνω μου αρχίσει να πέφτει και δεν μου αρέσει, θα το σηκώσω», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Τζένη Μπαλατσινού.

Ναι, μόνο αυτή την πλαστική έχει κάνει...

Tα 10+1 μυστικά της Τζένης Μπαλατσινού: Έτσι θα είσαι λαμπερή όλη μέρα!

1. «Δεν ξεχνάω ποτέ την αντηλιακή προστασία ακόμα και το χειμώνα». Η Τζένη υπακούει στους δερματικούς κανόνες που αναφέρουν πως ακόμα και το χειμώνα η ενυδατική κρέμα ή το make up πρέπει να έχουν τον κατάλληλο δείκτη προστασίας SPF. Έτσι σταματάει η διαδικασία της φωτογήρανσης και το δέρμα παραμένει νεανικό.


2. «Πίνω πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας». Και όμως το λαμπερό πρόσωπό της, οφείλεται απλά και μόνο στο νερό. Η παρουσιάστρια φροντίζει να καταναλώνει τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα την ημέρα, καθώς πέραν του ότι χαρίζει νεανική όψη, τη βοηθά να κατευνάσει την πείνα της.


3. «Τρώω τα πάντα! Απλά προσέχω αν κάνω ατασθαλίες, τις επόμενες μέρες να εντάξω στη διατροφή μου πιο υγιεινά φαγητά». Όσο μπορεί αποφεύγει τις πολύ λιπαρές τροφές όπως είναι οι ομελέτες, οι τηγανητές πατάτες, τα γλυκά με βούτυρο και κρέμα γάλακτος. Ωστόσο αν υποκύψει σε αυτούς τους γευστικούς πειρασμούς, χωρίς υστερίες και πανικό τις επόμενες ημέρες ακολουθεί πρόγραμμα χαμηλό σε θερμίδες.


4. «Δεν παραλείπω να τρώω πολλά κόκκινα φρούτα». Η Τζένη προσέχει τη διατροφή της, αφού έτσι νιώθει υγιής. Από το διατροφικό της πρόγραμμα, λοιπόν, δεν λείπουν τα φρούτα όπως το ρόδι, τα blueberries ή οι φράουλες. Οι αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες επιδιορθώνουν σε σημαντικό βαθμό την καταστροφή των κυττάρων προστατεύοντας το δέρμα από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, ενώ παράλληλα τονώνουν το ανοσοποιητικό της σύστημα.


5. «Πίνω πολλούς φυσικούς χυμούς και πράσινο τσάι μέσα στη μέρα». Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά μυστικά της, καθώς οι χυμοί συντελούν στο κάψιμο του λίπους, ενώ το πράσινο τσάι απομακρύνει όλες τις περιττές τοξίνες.


6. «Κάνω ασκήσεις αεροβικής γυμναστικής». Είναι γεγονός πως η ομορφιά και η νεανική όψη της επιδερμίδας συνδέονται άμεσα με την άσκηση. Καθημερινά η ημέρα της ξεκινάει με πολύ τρέξιμο, ενώ στη συνέχεια κάνει βάρη που βοηθούν στην τόνωση των μυών. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί μαθήματα pilates και yoga, που εκτός των άλλων προσφέρουν και ψυχική ηρεμία. «Η άσκηση είναι πολύ σημαντική, με αυτή οι μύες γίνονται ευδιάκριτοι και το σώμα δείχνει νεανικό», αναφέρει.


7. «Αφήνω την επιδερμίδα μου να αναπνέει». Παρότι το μακιγιάζ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της, φροντίζει όποτε μπορεί να αφήνει τελείως «γυμνή» την επιδερμίδα της. Εκτός από το πολύ καλό ντεμακιγιάζ λίγο πριν κοιμηθεί, υπάρχουν μέρες που δεν βάφεται καθόλου. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα της απορροφά απευθείας μικρές ποσότητες οξυγόνου και γίνεται πιο λαμπερό.


8. «Ενυδατώνω καθημερινά το δέρμα μου». Για εκείνη η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι μια ιεροτελεστία που δεν αμελεί ποτέ. Η Τζένη ύστερα από έναν καλό καθαρισμό εφαρμόζει την ενυδατική της κρέμα, πάντα με κυκλικές κινήσεις, και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει. Το δέρμα της αποκτά βαθιά ενυδάτωση και στην κυριολεξία λάμπει. Μάλιστα, δεν ξεχνά ποτέ να απλώνει ενυδατική κρέμα στους αγκώνες και στα χέρια της, προκειμένου να τα διατηρεί απαλά και βελούδινα. Τέλος, ειδικά τους χειμερινούς μήνες από την τσάντα της δεν λείπει ποτέ το ενυδατικό lip balm, καθώς είναι ο κατάλληλος σύμμαχός ενάντια στις χαμηλές θερμοκρασίες.


9. «Μία φορά την εβδομάδα κάνω σπιτική μάσκα σύσφιξης προσώπου», αναφέρει η Τζένη και μοιράζεται τη συνταγή της. «Για την συγκεκριμένη μάσκα θα χρειαστείς ένα ασπράδι και δύο κουταλιές του γλυκού χυμό από λεμόνι. Πρώτα χτύπησε ελαφρά το ασπράδι και στη συνέχεια πρόσθεσε το χυμό. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα, άπλωσέ το σε καθαρό πρόσωπο και άφησέ το να δράσει για 15 περίπου λεπτά. Στη συνέχεια αφαίρεσέ το ταμποναριστά με ένα βρεγμένο βαμβάκι και ξέπλυνε καλά το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό με την επιδερμίδα να φαίνεται πιο σφριγηλή, νεανική και λαμπερή». Επίσης μία φορά την εβδομάδα κάνει scrub σώματος χρησιμοποιώντας κατά προτίμηση φυσικό σαπούνι που βοηθά στον βαθύ καθαρισμό.


10. «Φροντίζω καθημερινά τα μαλλιά μου». Προκειμένου να διατηρεί υγιή τα μαλλιά της, καταναλώνει τροφές πλούσιες σε λιπαρά οξέα, Ω3 και Ω6, όπως ο τόνος και ο σολομός. Παράλληλα, «χρησιμοποιώ μια καλή και παραδοσιακή μάσκα της γιαγιάς μου με ξίδι και νερό, την οποία εφαρμόζω μετά το λούσιμο αφήνοντας να δράσει για δύο περίπου λεπτά και μετά ξεβγάζω», αναφέρει.


11. «Αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου». Η ημέρα της Τζένης ξεκινά δυναμικά ακούγοντας τα αγαπημένα της τραγούδια, καθώς είναι κάτι που την ηρεμεί. Το μεσημέρι όποιες και αν είναι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις φροντίζει να κάνει μια μικρή σιέστα έστω για 10 λεπτά, προκειμένου να συνεχίσει γεμάτη ενέργεια τη μέρα της. Όταν θέλει να χαλαρώσει ανάβει ένα αρωματικό κερί και κλείνει τα μάτια της, ενώ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα κάνει για 10 λεπτά αφωνία. Αρκετές στιγμές μέσα στην ημέρα αισθάνεται πιεσμένη, αλλά παίρνοντας βαθιές αναπνοές, εισπνέοντας από τη μύτη και εκπνέοντας από το στόμα, διώχνει όλη την ένταση.

Τζένη Μπαλατσινού: Το μεγάλο "δράμα" που ζει με την μητέρα του Βασίλη Κικίλια! Αποκάλυψη τώρα...

Αποκάλυψη τώρα! Αποκλειστικές πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για την Τζένη Μπαλατσινού και το μεγάλο "δράμα" που ζει με την μητέρα του Βασίλη Κικίλια!

Στο Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω πράγματα που δεν έχουν γραφτεί πουθενά αλλού για την σχέση των δυο γυναικών! Κρατάτε μυστικό;

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πολιτικό και η αναγγελία του γάμου τους έσκασε σα βόμβα στον χώρο της showbiz, αφού πίστευαν εδώ και καιρό πως το ζευγάρι έχει ρίξει τίτλους τέλους στην σχέση του! Βέβαια, πρώτη στο Vanda's σας αποκάλυψα τον λόγο που είχαν αφήσει τους πάντες να νομίζουν πως έχουν χωρίσει, αλλά για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου...

Πηγή μου, μου αποκάλυψε πως η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον μητέρα του Βασίλη Κικίλια! Η... πεθερά, έχει πολύ τυπικές σχέσεις με την παρουσιάστρια!

Όπως μου μεταφέρθηκε, οι δυο γυναίκες διατηρούν μια πολύ ουδέτερη σχέση και οι συναντήσεις τους σε οικογενειακό επίπεδο είναι ελάχιστες έως μηδαμινές!

Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε το πραγματικό της πρόσωπο! Άβαφη και με 10.700 ευρώ τσάντα στην Αθήνα!

Ο λόγος; Η οικογένεια του πολιτικού ήταν εξαρχής, όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες, κατά αυτής της σχέσης διότι δεν ήθελαν το όνομά τους να απασχολεί τα media!

Για αρκετό καιρό η μητέρα του Κικίλια είναι "ανακουφιστεί" μιας και το όνομα της οικογενείας είχε σταματήσει να ακούγεται στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz, αλλά τώρα, μετά την δημοσιοποίηση του γάμου και την επιστροφή της Τζένης στους τηλεοπτικούς δέκτες το όνομα έχει πάρει πάλι "φωτιά" και η... πεθερά δεν είναι χαρούμενη για όλο αυτό!

Το Πάσχα, μάλιστα, όπως μου μετέφερε το ίδιο πρόσωπο, δεν είναι σίγουρο αν θα το περάσουν οικογενειακά ή αν θα ταξιδέψουν κάπου μόνοι η Τζένη και ο Βασίλης...