Σπύρος Παπαδόπουλος: Πλησιάζει το τέλος! Ποια η ψυχολογική του κατάσταση;

Αποκάλυψη τώρα! Τι συνέβη;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Πλησιάζει το τέλος! Ποια η ψυχολογική του κατάσταση;

Πλησιάζει το τέλος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Ποια η ψυχολογική του κατάσταση;

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Το τέλος μιας μεγάλης εποχής πλησιάζει αφού ο παρουσιαστής του "Στην Υγείας μας" σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως θέλει να σταματήσει την εκπομπή και πως αν βρεθεί αντικαταστάτης θα χαρεί πάρα πολύ!

Η εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

«Ναι, δεν με παίρνει να τη σταματήσω. Εννοώ ότι θα πέσουν να με φάνε. Αλλά έχω κουραστεί. Δηλαδή θα ήθελα να τη σταματήσω. Αν μου λέγανε αύριο ότι βρήκαν κάποιον που τους αρέσει και τον εμπιστεύονται, θα πέταγα από τη χαρά μου. Έχω κουραστεί. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν έχω ποτέ ρεπό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Γιατί με την εκπομπή, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, όπως και με το θέατρο, δεν έχω μια σχέση του στυλ ότι ξέρω τα κόλπα για να τη βγάλω εύκολα. Κάθε φορά έχω την ίδια αγωνία. Χρειάζεται μελέτη, όχι μόνο για το τιμώμενο πρόσωπο, αλλά και για όσους θα είναι εκεί, που μπορεί να κινηθεί η κουβέντα. Υπάρχει άγχος. Κάθε φορά, αν δεν περάσει το πρώτο εικοσάλεπτο για να δω να χαλαρώνουν μερικές γραβάτες και να νιώσω ότι η εκπομπή έχει χημεία, είμαι χάλια.

Διότι, ξέρετε, πολλοί σκέφτονται ότι απλά μαζεύεστε γύρω από ένα τραπέζι και πίνετε κρασί, σιγά το δύσκολο… Όντως, πολλοί το σκέφτονται αυτό και ορισμένοι το γράφουν κιόλας. Αλλά δεν μπορεί να ξέρει κιόλας ο άλλος. Σε βλέπει να περνάς μια χαρά και σου λέει ‘ρε συ πληρώνεσαι κιόλας;’».

Σπύρος Παπαδόπουλος: Σε ψυχολογική κατάρρευση ο παρουσιαστής! Τι συνέβη;

Σε ψυχολογική κατάρρευση είναι ο παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος και έχουμε αναλυτικά το τι συνέβη!

Ο ίδιος, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του συνέβη και έχει κάθε λόγο να ανησυχεί! Μάλιστα το χτύπημα είναι τόσο ισχυρό, που πάγωσε μόλις έλαβε στα χέρια του τα σχετικά ντοκουμέντα!

Μιλάμε φυσικά για τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε χτες στο δυναμικό κοινό το Στην υγεία μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΙ, αν και οι καλεσμένοι του ήταν αρκετά δυνατοί!

Μόλις 10,6% έκανε η εκπομπή, με το Survivor να κλείνει επίσης χαμηλά στο 13,7 και την ταινία Τζένη Τζένη στον ΑΝΤ1 να κάνει 22,8! Δείτε τα εφιαλτικά τέταρτα του Σπύρου Παπαδόπουλου:

AdTech Ad

9.7
10
11
10.2
12.6
13.4
13.9
10.4
10.9
11.1
8.3
5.4

Σπύρος Παπαδόπουλος: Άσχημες εξελίξεις! Ποια η κατάστασή του;

Άσχημες εξελίξεις για τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Ποια η κατάσταση του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ;

Προσπαθεί να σταθεί στο ύψος του αλλά φαίνεται πως τελικά... τον "λύγισαν"!

Το βράδυ του Σαββάτου, 18/5, ήταν πολύ δύσκολη η μάχη για τον παρουσιαστή με το στην Υγεία μας να βρίσκεται απέναντι από την Eurovision 2019 κι όμως καταλαβαίνετε... καταποντίστηκε ο παρουσιαστής!

Σημείωσε αρνητικό ρεκόρ στο νεανικό κοινό με ποσοστά κάτω από το 7%.

To «Survivor» του ΣΚΑΪ σώθηκε με ποσοστά στο γενικό σύνολο έως 12% και στο δυναμικό κοινό στο 12,2%, μιας και προβλήθηκε πριν την έναρξη της Eurovision.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Σε τραγική κατάσταση ο παρουσιαστής! Το σοκ που δεν μπορεί να ξεπεράσει!

Σε τραγική κατάσταση είναι ο παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος! Το σοκ που υπέστη είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να το ξεπεράσει!

Αναφερόμαστε φυσικά, στα χτεσινά νούμερα τηλεθέασης που έκανε το Στην υγειά μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΙ! Η εκπομπή τσακίστηκε κυριολεκτικά αφού σημείωσε στο δυναμικό κοινό μόλις 9.8%! Την ίδια ώρα το Πακέτο απέναντι έκανε 16% και η Βίκυ Χατζηβασιλείου πανηγυρίζει! Η Μοντέρνα Σταχτοπούτα στο Open έκανε 7,4%, η ταινία Τέντι Μπόι αγάπη μου στον ΑΝΤ1 11.4 και το Survivor 12,6! Mιλάμε για κλάμα.... Αλήθεια, θυμάστε τον όρο που είχε θέσει στον ΣΚΑΙ;

Ένα ραβασάκι του έπεσε κυριολεκτικά από τα χέρια και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός!