Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση για την εκπομπή του! Τι συνέβη;

Τα είπε όλα ο Νίκος!

Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση για την εκπομπή του! Τι συνέβη;

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ανακοίνωση για την εκπομπή του και μάλιστα on camera! Τι συνέβη;

Ο παρουσιαστής, βρέθηκε στην παρουσίαση για τη νέα συλλογή παπουτσιών της Μαίρη Συνατσάκη και απάντησε για όλα όσα ρωτήθηκε!

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς παρουσιαστής τόνισε ότι το Για την παρέα δεν θα αυξηθεί μία ώρα, αλλά λιγότερο, καθώς πρόκειται να δοθεί περισσότερος χρόνος στους καλεσμένους, οι οποίοι όπως έχουμε τονίσει, παίζουν μεγάλο ρόλο στην τηλεθέαση!

«Όχι δεν θα μεγαλώσει μια ώρα η εκπομπή. Λίγο μεγαλύτερη θα γίνει. Ένα τσικ. Το θέλει δηλαδή να κάτσει ο καλεσμένος, γιατί με το που κάθονται, σηκώνονται. Για τον καλεσμένο δηλαδή» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για την παρέα: Η απίστευτη αποκάλυψη για το ατύχημα! «Άφησε την τελευταία του πνοή...»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Για την παρέα, στον Open tv από τον Νίκο Μουτσινά για το ατύχημα που είχε.

Ο παρουσιαστής ανέφερε, πως Σάββατο πήγε, αυθημερόν, στην Πάτρα για να απολαύσει τους Alcatrash οι οποίοι εμφανιζόντουσαν σε ένα νυχτερινό κέντρο με την Καίτη Γαρμπή. Μόλις έφτασε η παρέα στην πόλη πήγε για φαγητό του έφυγε το δόντι, και μάλιστα το μπροστινό!

«Αποφασίσαμε να πάμε στην Πάτρα γιατί τα παιδιά μας τραγουδούσαν με την Καίτη Γαρμπή! Ξεκινάμε απόγευμα, όλα ωραία… Φτάνουμε λίγο νωρίτερα, λέμε τι θα κάνουμε; Θα φάμε. Καθόμαστε σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί να φάμε. Λέω θα τη χαλάσεις τη διατροφή δεν πειράζει, Σάββατο είναι. Λέω ξεκίνα να φας τη σαλάτα. Ξεκινάω και όπως τρώω τη σαλάτα, αισθάνομαι πως κάτι έχει μέσα η σαλάτα που δεν το έχω παραγγείλει. Φαντάζεστε τι μπορεί να ήταν;

Ήταν δόντι! Ήταν… το δικό μου το δόντι που αποφάσισε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην Πάτρα. Πια έγινα φίλτρο του snapchat… Λείπει αυτό το δόντι, χαμογελάω ατελείωτα σε όλους, βιντεάκια…

Παίρνω τηλέφωνο τον οδοντίατρό μου τον Κωνσταντίνο τον Δέδε, του λέω τι να κάνω; Έχω τσίχλα μαζί μου, να το κολλήσω; Μου λέει δεν γίνεται…

Παίρνουμε τηλέφωνο τα παιδιά ευτυχώς, πήραν μία οδοντίατρο να είναι καλά η γυναίκα 12 παρά το βράδυ ραντεβού να προσπαθούμε εκεί πώς θα κολλήσει το δόντι… Μου βάζει, μου το φτιάχνει… Εγώ πρόλαβα έφαγα μία πίτα. Μου λέει μπορεί να φας…. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ!», είπε στον αέρα της εκπομπής.